Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 12 10, 23:15)
O gal tau kaip ir man?! Juk aš irgi ant šviesiųjų ribos, bet man soft autumn visai negerai. Tai aš save traktuoju kaip šviesiausią dark autumn ir geriau apsiriboju iš tos paletės kiek šviesesnėm ir čiut ramesnėm spalvom. Pastebėjau, kad taip visai gerai. Tarkim mano paletėje man 2/3 tinka spalvų, o soft autumn turbūt būtų tik 1/3 tinkamų  biggrin.gif

Bandyk ir tu pasistudijuot BS. Būtum pas mus light'čiausias bright'as    biggrin.gif

Tai ne lighčiausias būčiau, o šilčiausias brightas... Arba bright'čiausias warm'as lotuliukas.gif

QUOTE(Mute @ 2013 12 11, 10:02)
Erszebeth ar ir tu į bright springus jau taikais? biggrin.gif  tai prirašėt ką nors jau į BW ar dar svarstymuos? kažkaip neužmačiau galutinių išvadų, mažu ką praleidau blush2.gif

Nesitaikau, man gražesnės spalvos apskritai rudens palečių, todėl būti warm spring kategorijoje man visai gerai biggrin.gif Bet vis išlenda kažkoks galas, kuris priverčia suabejoti. Kaip dabar tas piršto galas. Ir va, inc niekada manęs nepripažino kaip warm spring.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 20:52)
Noa, nebark manęs labai ,ok  mirksiukas.gif  4u.gif
Puslapį mačiau, bet nepagalvojau, kad konkrečiai iš jo žadi pirkt.
Žiūriu, siuntimą rašo apie 3,50euro  bigsmile.gif

...nu bet konsistencija kokia jų įdomi  wub.gif

Nu, visai pusė velnio, bet tu palauk, kol aš gausiu. Prisipirksi per mane šūdo, tada man ausis nuraškysi.

Aš gal biskutuką liguistai reaguoju, bet paskutiniu metu man su pirkiniais baisiai durnai gaunasi. Jei aš, tarkim, parašau kokioj chanel temoj, kad mol įdomu ar geras daikc nauji chanel šešėliai (o jie šūdinas visiškai daikc), tai bent 4 až čia ir FB gaunu, kur pirkt tuos šešėlius unsure.gif Tipo, ir kitiems reikia. Nors aš nė neperku unsure.gif

Tai aš baisiai susimėtau, nes jaučiuosi baisiai durnai, kaip kokia bliamba stiliaus ikona, o kokia iš manęs stiliaus ikona, aš dviejų vaikų motina ir niekaip nepaplonėju unsure.gif Juolab, dažnai ten būna produktas toks, kad žmogus, kuris iki tol nesidažė, jo išvis nepanaudos, toks, kurį reikia pirkti ne pirmą, o paskutinį... Ten kokie guerlaino meteoritai. Nu kur nesidažantis žmogus su jais eis unsure.gif Ot ne, nesvarbu, tu turi ir man reikia unsure.gif

Žo, jau jaučiu kompleksą ten kalbėt ką pirkau, kur pirkau, nes iškart manęs puola - kur pirkai? Kiek mokėjai? Toks vaizdas, kad visi mano pirkinius seka ir paskui tą patį perka biggrin.gif Gal taip ir nėra, bet kažkaip nežinau... Kaip, žinai, tu eini pasiklydus ir kelio ieškai, o kažkas eina iš paskos tau, kaip paskui kokį kompasą ir įsitikinęs, kad čia gerai biggrin.gif
Nu būčiau aš kokia vizažistė, sakyčiau - pirk tą, o tas tau netiks... O dabar? Prisipirks babcės nesąmonių ir mane plūs doh.gif O dviejų aš nė akyse nemačius, nežinau, kaip jos atrodo biggrin.gif

O šitoj temoj sau galiu laisvai plepėt biggrin.gif Niekas nemato biggrin.gif

O čia vėl tą patį klausimą išgirdus lengvai susijaudinau blush2.gif lotuliukas.gif Nieko asmeniško, grynai alergija biggrin.gif

Nors vat apie šituos skaičiau, kad kaip tik pradedantiems labai gerai, nes viskas pirštais dedama, šepetuko nereikia. Tipo, kam nepatinka, tik įpročio klausimas. O kas prie nieko neįpratęs, tai koks skirtumas, prie ko priprasti?

Ir tipo visiems absoliučiai tinka. Nu pažiūrėsim mastau.gif Kaip jau ten visiems absoliučiai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 20:24
Eik tik, Noa, nesinervuok mirksiukas.gif Aš neperku ir greičiausiai nepirksiu, bet man įdomu. Aš greičiau į juos kaip įdomiai pateiktą prekę žiūriu. Aš gi šiaip reklamistė/marketingistė biggrin.gif

O sprendimus pirkti/nepirkti aš pati sau priimu ir nelabai pasiduodu kitų užsimanymams. Va dėl šešėlių, tai dėkui, jog užrodei. Na bet aš pati ir klausiau kur kažko panašaus rast mirksiukas.gif Va ko nemėgstu, tai ieškot ir atsiliepimus skaityt, tai man patinka gyvo žmogaus atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 21:33)
Eik tik, Noa, nesinervuok  mirksiukas.gif Aš neperku ir greičiausiai nepirksiu, bet man įdomu. Aš greičiau į juos kaip įdomiai pateiktą prekę žiūriu. Aš gi šiaip reklamistė/marketingistė  biggrin.gif

O sprendimus pirkti/nepirkti aš pati sau priimu ir nelabai pasiduodu kitų užsimanymams. Va dėl šešėlių, tai dėkui, jog užrodei. Na bet aš pati ir klausiau kur kažko panašaus rast  mirksiukas.gif Va ko nemėgstu, tai ieškot ir atsiliepimus skaityt, tai man patinka gyvo žmogaus atsiliepimai  thumbup.gif

Aš tai nebijau ir man visai negaila, ir jei ten tikrai bus toks gėris, kaip nekatrie rašo, tai laisvai ir rekomenduot galėsiu. Gi ten įmonė, jie daug ten visko leidžia, tai matyt kad ir gyvena iš to, kad koks milijonas žmonių jau pirko, ne vienetiniai jie biggrin.gif

Ir pasakyt man negaila, jei žmogus ieško, o aš mačiau. Juolab, tu visai ko kito ieškai, negu tu, mūsų spalvos skirtingos. Bet jei firma gera, ko man tylėt? Lai visi būna laimigi biggrin.gif

Bet tiesiog kartais aš ko nors ieškau, kas kitam visai netiktų, o yra tokių, kurie vis viena perka iš paskos biggrin.gif Nu tipo, kaip aš eičiau tau iš paskos ir žiūrėčiau, kokius tu perki objektyvus. vat pasižiūri tu į kokį ten plačiakampį vestuvėms fotografuoti - jau ir aš iš paskos, ir man reikia, nors aš nemoku jokių vestuvių fotografuoti ir nežinau ką su juo daryt biggrin.gif Tu sakytum, tau gi nereikia. O aš sakyčiau, ne, vis viena noriu, tu perki, ir aš pirksiu, tu pirksi makro, ir aš pirksiu, tu tik pasižiūrėjai dar į kokį, paklauusei, ar geras, o aš jau nubėgau ir tą nusipirkau...

Tai labai atsakinga pezėdama pasijaustum, imtum galvot, ką sakai, kad žmogui bangų nesukelt ir biudžetą pataupyt. Nu va ir aš taip biggrin.gif

Blin, gal ten visiškas š biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 20:45
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 20:42)
Blin, gal ten visiškas š biggrin.gif

cic, net neabejoju, kad bus geruliai mirksiukas.gif

..o plačiakampio ir man pačiai reikia lotuliukas.gif ...bet turbūt greičiau universalų pirmiau pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 21:50)
cic, net neabejoju, kad bus geruliai  mirksiukas.gif
..o plačiakampio ir man pačiai reikia  lotuliukas.gif ...bet  turbūt greičiau universalų pirmiau pirksiu  biggrin.gif

O man nereikia, aš fotografuoju tik kates,o jos pas mane dvi ir telpa į bet kokį lotuliukas.gif

O aš vat labai abejoju, bet bus baisiai įdomu išmėgint. Bet kažkaip nesitiki, atrastas toks stebuklas ant svieto - lūpdažiai, tinkantys absoliučiai visiems. Laikymas superinis, dedasi normaliai, idealas ir ne kitaip unsure.gif Ir tai vadinasi niša. Tai kodėl niša? Tai visi juos griebt turėtų? Visi kiti turėtų nišom pasidaryt? Jokių spalvų, jokių sezonų, ką imi, tas tinka??? unsure.gif
Atsakyti
nieko nesupratau apie tuos lūpadažius - kad faini, matau, kad įdomūs sutinku. O tai kuris ten iš jų visiems turėtų tikti? Ta prasme - spalva visiems bigsmile.gif tinkanti. Aš esu nusipirkusi pardavėjos teigmu visiems tinkantį, na tai man jis netinka, nes man ant lūpų ružavėja.

O beje dabar labai smagiai nešioju pigutį catrice - gerai tepasi, ne sausina, malonus ir spalva 090 Fox Nox man labai einama. Na gal laikosi neypatingai, bet tie kur pusę dienos laikosi, man paprastai labai sausina ir kai jau pradeda nueidinėti, tai labai negražiai.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 22:29)
nieko nesupratau apie tuos lūpadažius - kad faini, matau, kad įdomūs sutinku. O tai kuris ten iš jų visiems turėtų tikti? Ta prasme - spalva visiems  bigsmile.gif

Visi unsure.gif Bet kuris unsure.gif
Ten juos sukūrė profesionali vizažistė, ten grimavus Vogue viršeliams manekenes, dar visokius madų šou, kolekcijų pristatymus, pas rimtus dizainerius, visokius ten Lagerfeldus ir panašius, visokiems ten madų namams, tipo Moschino ir Vuitton. Tipo, ji fotografė ir vizažistė.

Ir jinai sako - kai grimuoji 30 skirtingų manekenių, o reikia jas grimuoti vienodai, kad atitikt dizainerio užmojį, tada ir įsisabačini, kokia spalva geriausiai atrodo ant visų. Ir aš, sako ji, išrinkau nedaug spalvų, bet tokių, kurie gerai atrodo ant visų, pačią geriausią raudoną, pačią geriausią bordavą, pačią geriausią slyvinę, nu ir va taip toliau. Pateikė jinai tas pačias spalvas keliom faktūrom - labai pigmentuota, mažiau ir blizgesiu. Bet spalva ta pati.

Ir dar jinai sako - pofigu ant mados, mados nėra, yra grožis, va, mol, geriausi universaliausi pasirinkimai, ir nėr jokių sezoninių kolekcijų, jei ta spalva tinka, tai visada tinka ir niečievo šiknoj vinių ieškot.

Ir dar ji sakė, kad tipo naudoja daugiausia tokių spalvų, kokios yra pas žmogų organizme, ten iš serijos kraujo, o nuo ko ruda, nemėginsiu įsivaizduoti biggrin.gif Užtai, tipo, niekas su niekuo nesipjauna ir viskas labai gerai.

Tai kaip čia nesusidomėsi? Toks reklaminis pažadas. Iš karto puikiai blink.gif Nu ir nemačiau niekur parašyta, kad kas sakytų - nu jau gūvnas gūvnas...
Tai negi neįdomu unsure.gif Net įtartina, aš nesuvokiu, kaip taip gali būt. Bet įdomu. Bet įtartina. Bet įdomu.

Nu ir užsisakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 21:47
Aš galvoju - gal tos spalvos visiems tinka, nes jų kiekis ar tai skaidrumas kaip tai reguliuojasi? Arba jos labai grynos, be undertono jokio išvis, ant ko dedi prie to prisitaiko?

Nu arba opium dlia naroda, kas irgi gali būt biggrin.gif

Bet atrodo įdomiai. Jos kultinė spalva, kurios net pirkti nėra, nes išgrobstyta:

O atrodo taip:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia visur tas pats lūpdažis, 101 spalva.

Blin, kaip čia iš foto suprast, kas per spalva? unsure.gif Neišbandęs nesuprasi unsure.gif

Atsakyti
man rodė lūpdažį, atrodo kaip lūpų balzamas - bespalvis
užtepi, pradeda truputį dilgčiot ir lūpos parausta, tavo rausvumu
bet ta prasme ne įsivaizduojams čia reikalas, realiai paraudonuoja lūpos
ale, kad aš atsiminčiau kaip vadinosi firma - negirdėta
Atsakyti
Tokio negirdėjau. Čia gal ne tas... Biskutuką smarkokai turėtų rausti biggrin.gif

Blin, yra gi dalykų ant svieto mastau.gif
Papildyta:
Aha, aš gi žinau dar priemonę, visiems tinkamą -
user posted image

Vaizdas toks:
user posted image

user posted image

Jis tipo ir žandams. Irgi tokia... Netikėta. Jis tipo yra pigmentas, vandenėlis toks. Žo, tu jį užtepi, kur reikia, jei ant žandų - dar patrini, ir jis nudžiūsta. Jokio riebalo nelieka, nieko nieko. Tiesiog raudonesni žandai ir lūpos, ir būtent tokia natūralia spalva. Nori riebalo - tepk dar vazelinu. Va tas man nepatinka, ką, ar sunku man lūpdažiu tada??? Bet vat yra toksai.

Sugalvotas jis 1970 tais metais kažkokiai gviazdai, kuri pageidavo natūralaus grožio, o jo regis trūko biggrin.gif Bet vaizdas tikrai baisiai natūralus. Pasitepi ir pats nesupranti, ar čia kas matosi, ar tos lūpos tikrai tokios biggrin.gif Va, jei pusę pasitepi, tada matai biggrin.gif

Ir svarbiausia, yra jo visokių spalvų. Mėginau kitą - gūvnas. Tik šitas geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 22:48
tai suprantu, kad ne tas pats
tiesiog prisiminiau paskaičius biggrin.gif

mano lūpos turbūt buvo arbūzinėm pasidarę biggrin.gif skaisčiai rausvos
Atsakyti