Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 12:42)
nea, pas vieną dėdę iš jav mirksiukas.gif su pavarde lauren biggrin.gif
pas mamką kašmyrinės kepurės?

aa, tada tavo dėdė geresnis lotuliukas.gif pas ją tiesiog vilnonės
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 13:36)
bet moteriška logika neužmušama biggrin.gif "nors spalviškai tinka ruda, bet imsiu pilką, nes gražesnė" biggrin.gif klausimas: kurių galų tada nagrinėjame tuos tipus ir spalvas? biggrin.gif

lotuliukas.gif Aš žiūriu globaliai biggrin.gif

Nu yra dvi kepurės. Vienos spalva bjauri, bet iš paletės, kitos graži, ne iš paletės, nu bet ir ne kokia labai tragiška, ne kokia ten oranžinė.

Pasišpakliuosi, ir bus gerai irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 12:51
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 12:51)

Pasišpakliuosi, ir bus gerai irnesakyk.gif lotuliukas.gif

link tos asfalto spalvos, kaip kepurė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 14:00)
link tos asfalto spalvos, kaip kepurė? g.gif  biggrin.gif

A to. Arba šiaip pamėlynuosi, nuo šalčio, šiltai nesirenk biggrin.gif
Atsakyti
kaip mislijat ar čia būtų to gilumo kur sakiau, bet su korekcija į plonas lūpas? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Čia moko akis dažyti. Nežinau kaip reikia akis dažyt, kad lūpos pastorėtų biggrin.gif Gal jas reikia labai primerkti, ir jų fone lūpos atrodys labai storos? biggrin.gif

Or rimtai tai... Žinok, kelmas žino. Aš tai tau sakyčiau - nueik kur ir išsibandyk. Kur mažiau tamsumo, ten plonoms lūpoms geriau, plonoms lūpoms tinka kai blizga ir kai šviesu. O storoms - kai tamsu ir matiška...
Atsakyti
Nu va, kad niekur valkiotis negaliu lotuliukas.gif Kai tik galėsiu būtinai nueisiu ? biggrin.gif

Jo jo, akis primerki ir lūpos padidėja lotuliukas.gif Aš tau lūpdažio intensyvumą ir tamsumo lygį rodau, o ne tas apatines schemutes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 11:50)
Nu va, kad niekur valkiotis negaliu  lotuliukas.gif  Kai tik galėsiu būtinai nueisiu ?  biggrin.gif

Jo jo, akis primerki ir lūpos padidėja  lotuliukas.gif  Aš tau lūpdažio intensyvumą ir tamsumo lygį rodau, o ne tas apatines schemutes  tongue.gif

šitas ne tamsus ir "šlapias" manau tiktų
Atsakyti
Šitas gerai, labai spalva faina. Man jis net per šviesus būtų, mano pigmentas lūpų labai ryškus... Tai aš tokius skiriu prie tų, kur už lūpas šviesesni... Žo, labai šviesus smile.gif

Bet va spalvos ir "gilumo" tai jis gali ir nepridėt biggrin.gif
Bet tai nafig lūpose gilumas? Išsižiok, ir bus tau gilumo, jei plačiai išsižiosi, gal net daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 14:43
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 14:42)
Šitas gerai, labai spalva faina. Man jis net per šviesus būtų, mano pigmentas lūpų labai ryškus... Tai aš tokius skiriu prie tų, kur už lūpas šviesesni... Žo, labai šviesus smile.gif

Bet va spalvos ir "gilumo"  tai jis gali ir nepridėt biggrin.gif
Bet tai nafig lūpose gilumas? Išsižiok, ir bus tau gilumo, jei plačiai išsižiosi, gal net daug biggrin.gif

tai kad ir taip neužsičiaupiu jei su kuo susitinku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir gerai, o kai nieko nesutinki, tai kam koks skirtumas tas gilumas biggrin.gif

Problema išspręsta. Sekančią! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai žiūriu lūpdažius ir nė pasiusk nesumanau, kurio noriu. Vieno noriu, bet nežinau kokio. Juolab čia jie tokie baisiai įdomūs...
http://www.ellisfaas...s/hot-lips/l401
Gal 405 ar 408, ale kad blin kokie ryškūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 14:52)
Nu ir gerai, o kai nieko nesutinki, tai kam koks skirtumas tas gilumas biggrin.gif

Problema išspręsta. Sekančią! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai žiūriu lūpdažius ir nė pasiusk nesumanau, kurio noriu. Vieno noriu, bet nežinau kokio. Juolab čia jie tokie baisiai įdomūs...
http://www.ellisfaas...s/hot-lips/l401
Gal 405 ar 408, ale kad blin kokie ryškūs biggrin.gif

o kokią spalvą žiūri ? tą fluo pink ir coral? lotuliukas.gif
Atsakyti