Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 10:15)
Sakau - nežinau, mes su jo mama abi isterijoj. Visiška nežinia sad.gif Tai pirmiausia laukiam, ką pagal nutylėjimą pasiūlys. Gal tą patį Daukantą ir pasiūlys... Š, bet jau geriau, negu Vyturys. Kurį vyresnėliui pagal nutylėjimą pasiūlė...

Aš irgi persiprašau iš teršalus, bet kad daugiau neturim kur biggrin.gif Čia aktuali tema, jei nueisim pezėt į temą ir kas nors pasakys, kad gera mokykla ta, tai ten sueis milijonas bobų su vaikais, o mums konkurentų nereikia biggrin.gif

geriau negu vyturys? blink.gif Aš galvojau gal į Vyturį iš Daukanto pervesti. A kodėl? Hm hm. Aš dar norėčiau į Martinaitį lygiagrečiai leisti, tai gerai būtų kad 5-7 klasės būt kur netoli namų. Bet kol kas nežinau nei toli nei arti.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 13:18)
vat ir aš sėdžiu įjungus tą mot logiką, kad jeigu labai nori tos spalvos, tai juk negali netikti? biggrin.gif

Tu žinai, man atrodo, kad šita tokia grynai ant paletės ribos, nei tai tavo, nei tai ne. Bet internetu perkant tai tiksliai gi niekad nežinosi. Gal ta vos tamsesnė ir ateis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 12:16)
Nu gal gerai būtų to geltonumo daugiau, bet ką aš žinau... Norėčiau ir pirkčiau, yra blogesnių spalvų rolleyes.gif

aš taip primečiau, kad įdegus, visai kompensuočiau geltonumo trūkumą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 12:19)
Gal ta vos tamsesnė ir ateis? biggrin.gif

jau irgi eini su manim į derybas? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 13:19)
geriau negu vyturys?  blink.gif  Aš galvojau gal į Vyturį iš Daukanto pervesti. A kodėl?  Hm hm. Aš dar norėčiau į Martinaitį lygiagrečiai leisti, tai gerai būtų kad 5-7 klasės būt kur netoli namų. Bet kol kas nežinau nei toli nei arti.

O kas dar blogiau, negu Vyturys? Varpas gerai, Vyturys šūdas paskutinis. Ten etnolavinimas, liaudies kūryba, dul dul dul dūdelė, o matematikos nereikia, dūdeles skaičiuot moki ir gerai... Išs erijos. Fu fu fu į Vyturį, geriau Daukantas. Jis toks biskutuką gal sanepideminis, bet pradezinfekuoja ir gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 13:21)
aš taip primečiau, kad įdegus, visai kompensuočiau geltonumo  trūkumą  biggrin.gif
Papildyta:
jau irgi eini su manim į derybas? lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nugis tu pati pagalvok - ar man gaila? lotuliukas.gif
Bet aš pati tai va tokią sau pirkčiau. Jei ir ne 100 proc., tai bet kokiu 80 proc. grožio bus. Nu ir ką, o tai negi mažai? Kiti ir tiek neatskleidžia biggrin.gif Gi laitas yra laitas, jis ant vasaros ribos.

O rimtai tai ką ten tiksliai žinosi, kol negavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 11, 12:39)
Mute, o jus galite pasirodyti? smile.gif Labai smalsu, nes as daugumos nuomone irgi prie bright spring'u irasyta smile.gif

nus pasirodysiu dar karta , kad jau praeitoj temoj neužmatei:)
cia natur, tik plaukai dažyti mėginant gryžt prie natūralios spalvos:)
user posted image
Atsakyti
tai jau nuspręstas reikalas, reikia imti smile.gif
kitas kls, čia bus šapkė, kuri geresnė:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Turbūt tinka ruda geriau, bet aš imčiau pilką, nes man gražesnė biggrin.gif Bet spalviškai geriau ruda.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 13:00)
štai jums bright spring lūpdažių sąrašiukas  tongue.gif

bigsmile.gif inc 4u.gif už lūpdažių pvz. pasirodo nenugrybavau su lūpdažiais, turiu kelias spalvas, panašias į čia esančias smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 12:32)
Turbūt tinka ruda geriau, bet aš imčiau pilką, nes man gražesnė biggrin.gif Bet spalviškai geriau ruda.

kartais nesi mano siamo dvynė? unsure.gif aprašei viens prie vieno mano pamąstymus biggrin.gif
Papildyta:
bet moteriška logika neužmušama biggrin.gif "nors spalviškai tinka ruda, bet imsiu pilką, nes gražesnė" biggrin.gif klausimas: kurių galų tada nagrinėjame tuos tipus ir spalvas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 11 gruodžio 2013 - 12:36
Pilka aišku gražesnė. Man irgi tiktų labiau ta ruda, negu pilka. Bet aš pati sau būčiau gražesnė su pilka, todėl imčiau pilką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 11 gruodžio 2013 - 12:38
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 12:29)
tai jau nuspręstas reikalas, reikia imti smile.gif
kitas kls, čia bus šapkė, kuri geresnė:
user posted imageuser posted image

o kur tu jas perki? ne pas vieną mamką iš sm? bigsmile.gif klausiu, nes vakar panašias žiūrinėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 12:38)
Pilka aišku gražesnė. Man irgi tiktų labiau ta ruda, negu pilka. Bet aš pati sau būčiau gražesnė su pilka, todėl imčiau pilką

tikrai taip drinks_cheers.gif tuo labiau, kad jau važiuoja pas mane pilkos spalvos pirštinės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 12:39)
o kur tu jas perki? ne pas vieną mamką iš sm?  bigsmile.gif klausiu, nes vakar panašias žiūrinėjau  biggrin.gif

nea, pas vieną dėdę iš jav mirksiukas.gif su pavarde lauren biggrin.gif
pas mamką kašmyrinės kepurės?
Atsakyti