Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

o gal man makiaže siekt irgi "sunkumo" tokio , a?
pamačiau šitą tetą su palete pašonėj ir labai parūpo ar man tiktų. palyginus panašaus kolorito esam bigsmile.gif ...lūpdažio tokio gyvenime nesu tepusis lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 12:22)
pamačiau šitą tetą su palete pašonėj ir labai parūpo ar man tiktų. palyginus panašaus kolorito esam  bigsmile.gif ...lūpdažio tokio gyvenime nesu tepusis  lotuliukas.gif

Bandyk, tik atsargiai smile.gif
Toks lūpdažis reikalauja labai lūpų formą žiūrėt, nes kitaip labai padaro rūsčią bobą biggrin.gif jei tik lūpos griežtesnės biggrin.gif Nes tamsi lūpas siaurina, o siauros automatiškai rūstesnės biggrin.gif

Žinai kaip, man regis, paprasčiausiai pasižiūrėt? Manau, nusipirk ne lūpdažį, o lūpų pieštuką. Gi jei pirksi lūpdažį, tai vis viena jo reiks prie tokio tamsaus. Ir nusidažyk visas lūpas pieštuku. Bus matinės. Bet užtai nutaikyt lengviau, galima vos vos ir pastorint. Reiks blizgesio - patepk kokiu blizgesiu... Bet šiaip visai man nieko kartais toks dažymosi būdas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 11:36
QUOTE(inc @ 2013 12 11, 09:22)
...

bandyk, turėtų tikti, nebent dėl lūpų formos, jei siaurokos. Aš turiu panašų lūpdažį tai net ant manęs visai nieko, buvo tokia vakaruška su tema.

ai nu va Noa parašė

Noa, ne į temą - kur tavo mažasis eis į 5-tą klasę turiu galvosskausmį, gali į až, ar į kt tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 11 gruodžio 2013 - 11:42
Nu va, kad tame ir reikalas , jog tų lūpų pas mane mažai lotuliukas.gif Pasiūlymai dažytis tik blizgesiu, pastebėjau, kad manęs netenkina. Toks jausmas, kad per vandeningas bendras vaizdas. Ir va kai tą tetą pamačiau, tai ir sugalvojau, kad, matyt, reikia matinio vaizdo siekt. Tik tada gal ne itin tamsų o kokį vidutiniškai paieškot. *****, sunki užduotis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 12:39)
Noa, ne į temą  - kur tavo mažasis eis į 5-tą klasę turiu galvosskausmį, gali į až, ar į kt tema

Tu manęs net neklausk, nes man baisu net apie tai ir pagalvoti doh.gif Mane siaubas apima ir isterija. Jei galėčiau, aš tuos visus švietimo reformos reformintojus pakabinčiau už kiaušinių, ir jie kabėtų dar nuo tada, kai vyresnėliui kažkur eit reikėjo. Vos nepražilau ir tipo nepakeičiau dry.gif

INC, jei lūpų mažai, tai bus dar mažiau, žinok. Užtai sakau - atsargiai. Su blizgesiu tai ką, šnai, ir bėgi - o su tokiom ryškybėm atsargiai reikia... Aš tau kaip light springas sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 11:50
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 09:48)
Tu manęs net neklausk, nes man baisu net apie tai ir pagalvoti doh.gif Mane siaubas apima ir isterija. Jei galėčiau, aš tuos visus švietimo reformos reformintojus pakabinčiau už kiaušinių, ir jie kabėtų dar nuo tada, kai vyresnėliui kažkur eit reikėjo. Vos nepražilau ir tipo nepakeičiau dry.gif

Taigi kad. Nu, bet, o tačiau. O tipą aš jau pakeitus ir tą pokytį užmaskavus unsure.gif
Atsakyti
o kaip tokia spalva spring'ams? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 12:51)
Taigi kad. Nu, bet, o tačiau.  O tipą aš jau pakeitus ir tą pokytį užmaskavus  unsure.gif

O ką tačiau doh.gif Nežinau, *****, neįsivaizduoju doh.gif Aš dar norėčiau, kad jis su savo draugu eitų... O tas jo draugas - labai gabus berniukas... Jis belekur nueis, o mano mažius - prie tinginėlio... Jam ***** kad tik jo karatė treniruotės arti, o rašyt skaičiuot galima ir nemokėt doh.gif Viena paguoda tik, kad tas draugas neis į Jėzuitus, nes jis vaikas ne katalikas, o pravoslavas. Tai gerai, nes mes į Jėzuitus niekaip nepatektume biggrin.gif
O kitur doh.gif Vėl ryšių ieškot doh.gif Vajetus vajetus, eina peklon, net silpna man. O taviškis kur dabar?
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 12:54)
o kaip tokia spalva spring'ams? bigsmile.gif
user posted image

Ot nežinau, mano paletėj tokios nebuvo. Bet mano paletė pagal BFAS, o ten tie light springai yra dar smulkiau suskirstyti, jie gali būti keli.

Šiaip man atrodo - pusė velnio, bet čia gal greičiau light summer spalva?i
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 10:06)

mano dabar Daukante, m-kla š, mokytoja superinė. Kol kas gerai sekasi mokslai, visokios kengūros anglų kalbos, matematikos - geri rezultatai, viktorinos miesto mastu - būna prizinių vietų. Tai kur dėti tą vaiką unsure.gif
Jėzuitų mes nenorim - bo nepraktikuojantys mes katalikai, nu žodž O kur eis tavo vaiko draugas?

na čia labai ne į temą, atsiprašau už teršalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 11 gruodžio 2013 - 12:11
labai reikia, kad man ta žalia tiktų, nes labai jos noriu, o ji buvo pakabinta ant tokios manekenkos
user posted image
o ant šviesiaplaukės spalva, kuri gal ir nieko, bet tokios nenoriu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 11, 13:10)
mano dabar Daukante, m-kla š, mokytoja superinė. Kol kas gerai sekasi mokslai, visokios kengūros  anglų kalbos, matematikos - geri rezultatai, viktorinos miesto mastu -  būna prizinių vietų. Tai kur dėti tą vaiką  unsure.gif
Jėzuitų mes nenorim - bo nepraktikuojantys mes katalikai, nu žodž O kur eis tavo vaiko draugas?

na čia labai ne į temą, atsiprašau už teršalus

Sakau - nežinau, mes su jo mama abi isterijoj. Visiška nežinia sad.gif Tai pirmiausia laukiam, ką pagal nutylėjimą pasiūlys. Gal tą patį Daukantą ir pasiūlys... Š, bet jau geriau, negu Vyturys. Kurį vyresnėliui pagal nutylėjimą pasiūlė...

Aš irgi persiprašau iš teršalus, bet kad daugiau neturim kur biggrin.gif Čia aktuali tema, jei nueisim pezėt į temą ir kas nors pasakys, kad gera mokykla ta, tai ten sueis milijonas bobų su vaikais, o mums konkurentų nereikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 11, 13:13)
labai reikia, kad man ta žalia tiktų, nes labai jos noriu, o ji buvo pakabinta ant tokios manekenkos

biggrin.gif
Jie sukabino teisingai. Pas mane tokios nebuvo, bet buvo panaši tamsesnė. jei tu apsimesi, kad pirkai tamsesnę ir netyčia gavai šitą...Tai gal skaitysis, kad tinka? lotuliukas.gif

Nors šiaip realiai tai aš nežinau, su kokia mėlyna arba žalia light springas gali taip prisižaisti, kad visai absoliučiai netiktų. Nebent būtų labai tamsi. O šviesios... Žalios... Nu gal gerai būtų to geltonumo daugiau, bet ką aš žinau... Norėčiau ir pirkčiau, yra blogesnių spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 gruodžio 2013 - 12:18
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 12:16)
Tai gal skaitysis, kad tinka? lotuliukas.gif

vat ir aš sėdžiu įjungus tą mot logiką, kad jeigu labai nori tos spalvos, tai juk negali netikti? biggrin.gif
Atsakyti