Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 10, 16:19)
Kitaip tariant, undertonas yra spalva, kuri patyliukais sėdi visose tau tinkančiose spalvose, užsiticharinus, ir niekas jos nemato, bet ji ten yra? Nu kaip žurnalą arbata aplietum, ir visos foto liktų spalvotos, nes nu ne tušas, bet įgautų arbatos undertoną?

Ar ne, undertonas yra spalva, spalvų paletėje kaip tik priešinga tai va "arbatai", ir užtai labai gražiai greta anos atrodo???

nu jo ta "arbata" mirksiukas.gif

bet ką tu čia paskutiniam sakinyje pasakei, tai neišrišu biggrin.gif ... nors gal?!... pas mane ryža "arbata", o priešingoj pusėj mėlyna, tai kaip ir joooo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 10 gruodžio 2013 - 16:33
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 10, 17:27)
bet ką tu čia paskutiniam sakinyje pasakei, tai neišrišu  biggrin.gif ... nors gal?!... pas mane ryža "arbata", o priešingoj pusėj mėlyna, tai kaip ir joooo  thumbup.gif

Nu jei, tipo, mano undertonas ryžas, na odos "arbata", tai gal man labai tiks viskas, kas su priešingos spalvos "arbata"? Tojest, visus man tinkančius skudurus vienys mėlyna "arbata", bet tai nereikš, kad mėlyna man ant snukio???

Ar priešingai, kokia arbata aš pati apipilta, tokia turi būti apipilti ir rūbai, ir tada bus didi harmonija?
Ko gero, vis tik taip bus, arbata turi būt visur ta pati mastau.gif

Šiaip ryžą geriausiai pabrėš priešinga spalva, kokia ten mėlyna, bet tai pati spalva. O "arbata" turi būti vienoda, tada matysis, kad iš tos pačios nuotraukos...

Nu supratau! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 gruodžio 2013 - 17:04
QUOTE(Noa @ 2013 12 10, 18:02)

Ar priešingai, kokia arbata aš pati apipilta, tokia turi būti apipilti ir rūbai, ir tada bus didi harmonija?

taip taip butent taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 10, 17:02)
Nu jei, tipo, mano undertonas ryžas, na odos "arbata", tai gal man labai tiks viskas, kas su priešingos spalvos "arbata"? Tojest, visus man tinkančius skudurus vienys mėlyna "arbata", bet tai nereikš, kad mėlyna man ant snukio???

Šiaip ryžą geriausiai pabrėš priešinga spalva, kokia ten mėlyna, bet tai pati spalva. O "arbata" turi būti vienoda, tada matysis, kad iš tos pačios nuotraukos...

Nu supratau! biggrin.gif

o kaip čia taip mandrai gaunas, kad mane citavai, bet rodo rytojryta vardą virš ciatatos? lotuliukas.gif skaitau skaitau tipo jos žodžius, bet galvoju jeitau kai pji panašiai kaip aš parašė lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Nu va mūsų gražuolis palvų ratas smile.gif

Tikiuosi, mano ta "arbata" iš red orange serijos, tada mano būtų tos mėlynai žalios. Jejau , kaip mane juos puošia bigsmile.gif Šalikėlius kelis turiu, tai gelbsti kai reikia tarkim pagražėti sergant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 10, 18:13)
taip taip butent taip  4u.gif

tai su undertonais aišku!

O va kas yra OVERTONAI tada? biggrin.gif

Tipo, tai kas virš arbatos? jei arbata ant geltono, tai undertonas - arbata, rudas, geltonas - overtonas, o bendras vaizdas - tryda???
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 10, 19:08)
tai su undertonais aišku!

O va kas yra OVERTONAI tada? biggrin.gif

Tipo, tai kas virš arbatos?  jei arbata ant geltono, tai undertonas  - arbata, rudas, geltonas - overtonas, o bendras vaizdas - tryda???

eee, tryda tu tryda lotuliukas.gif overtonas tai tavo skūros spalva tongue.gif mano tai beige biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 14:20)
mhm, baltas  mirksiukas.gif senokai aš jo norėjau ir nutariau, kad reik imt ir basta  biggrin.gif dar 217 turiu nusipirkus, bet nusiuntė mano tėvams, tai tik per kalėdas galėsiu išbandyt  lotuliukas.gif kad jau priemonių turiu, tai reiks užsiimt mokytis ir  eksperimentais

štai dar kokį piešinuką ta teta undertonams pavaizduot nupiešus turi  smile.gif

tuo pačiu įmesiu palyginimą vasaros su žiema  mirksiukas.gif
user posted image

Nu ir kaip ispudis apie sepetuka, patiko? smile.gif

Oho, jos tam piestam variante soft summer ir light summer irgi avatariniai undertonai, anam tai soft buvo pilkas, light lyg rozinis.

O tam palyginime tai pagalvociau kad lyginamos dark winter su true winter ne su summer, toks panasus spalvu intensyvumas...

QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 10, 14:41)
Beje, o koki piestuka naudoti tai water linijai? Nes jei vidini ta voka padazau, kazkaip gi jis man ir nusivalo greit, ir i akiu kampucius subega  unsure.gif 

Reikalingas toks kur pavadinime butu zodis Kohl (Kohl Kajal, Kohl Eyeliner). Zinau kad is pigesniu turi Manhattan, Rimmel, Artdeco, as pati turiu is Gosh.
Dar giriami Pupa Multiplay Triple Purpose Eye Pencil, atseit jie universalus, tinka ir siaip pravedimams ir waterlinijai.
user posted image

QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 15:03)

man lakai iš principo nelaiko, jie boikotuoja mano nagus, nusilupa paros neatlaikę. Tai aš lakuoju tik ypatingomis progomis ir kaip nors gan drastiškai. Tai negaliu pasakyt kaip tokia spalva, reik gal pasižiūrėt

O naudoji nagu lako baze ir topa? 4u.gif
Kad ilgiau laikytusi lakas as pastebejau kad dar padeda pries lakuojant lengvai pereiti per nagus su tuo blokeliu kur ilgalaikiam lakavimui naudoja nagu pasiausimui. Daug geriau prisikabina lakas prie nago.

QUOTE(Noa @ 2013 12 10, 17:19)
Kitaip tariant, undertonas yra spalva, kuri patyliukais sėdi visose tau tinkančiose spalvose, užsiticharinus, ir niekas jos nemato, bet ji ten yra? Nu kaip žurnalą arbata aplietum, ir visos foto liktų spalvotos, nes nu ne tušas, bet įgautų arbatos undertoną?

Labai gerai paaiskinai thumbup.gif Sita reiktu i pirma puslapi kaip apibrezima. biggrin.gif
As panasiai darydavau kai nagu lakus rinkdavaus, jausdavau kad yra kazkoks bendras atspalvis ir "purvinumo lygis" spalvoje kaip ir mano rankose, ar tai butu raudonas, ar nude, ar melynas, zalias.

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 10, 15:53)
skambėsiu kaip ožka, na man ne arbūzas, o ružava biggrin.gif

Tai as irgi taip manau, drinks_cheers.gif ir is esmes pritariu kad konkretus daiktas turetu reiksti konkretu atspalvi nes taip daug patogiau identifikuot tipu spalvas. Bet va parase jog cool summer tinka arbuzas tai ir ieskau kokio nedanokusio, jei sunokusio negalima... biggrin.gif
nu man tas tikrasis raudonas arbuzas tai ir tinka tiesa sakant, gal tik pablukintas siek tiek kad butu... kaip apipiltas blue curacao. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 20:07)
Tikiuosi, mano ta "arbata" iš red orange serijos, tada mano būtų tos mėlynai žalios. Jejau , kaip mane juos puošia  bigsmile.gif Šalikėlius kelis turiu, tai gelbsti kai reikia tarkim pagražėti sergant biggrin.gif

Bet manes lyg ir nepuosia nei ryzos anei oranzines unsure.gif
As tai supratau taip, kad butent to undertono spalvos aksesuarai turi but. g.gif
Papildyta:

bytte va tokios panasiai spalvos tas mano zalias megstukas itariu ne visai poru lapu spalva ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 gruodžio 2013 - 20:00
QUOTE(Hiver @ 2013 12 10, 19:51)
Nu ir kaip ispudis apie sepetuka, patiko? smile.gif

Reikalingas toks kur pavadinime butu zodis Kohl (Kohl Kajal, Kohl Eyeliner). Zinau kad is pigesniu turi Manhattan, Rimmel, Artdeco, as pati turiu is Gosh.
Dar giriami Pupa Multiplay Triple Purpose Eye Pencil, atseit jie universalus, tinka ir siaip pravedimams ir waterlinijai.
http://www.pudra.by/...a/item928_1.jpg

Bet manes nepuosia nei ryzos anei oranzines unsure.gif
As tai supratau taip, kad butent to undertono spalvos aksesuarai turi but. g.gif

Šepetėliu aš patenkinta tik dar nelabai spėjau pasibandyt dorai, bet šiaip fainulka thumbup.gif

O ką tas "kohl" priduoda? Aš turiu 2 iš artdeco, tai abu lyg neblogai laikosi.

O aš tuo tarpu, mėgstu ir rankinių ir batų ryžų prisipirkt biggrin.gif Tik va dabar kai permąstau, tai visad rinkdamasi imu, kad tokia sunki plytinė plytinė būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 21:03)
O ką tas "kohl" priduoda? Aš turiu 2 iš artdeco, tai abu lyg neblogai laikosi.

Jie yra specialliai pritaikytas waterlinijai brezti, 4u.gif va cia apie MAC kohl, kam skirtas http://answers.yahoo...09094626AAyt4os
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 10, 20:15)
Jie yra specialliai pritaikytas waterlinijai brezti, 4u.gif  va cia apie MAC kohl, kam skirtas http://answers.yahoo...09094626AAyt4os

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 11:22)
Nu aš per paiešką paveiksliukų dar pažiūrėjau, tai žiemos visos, dar true... žo sudedu visus vienoj vietoj:
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image

O koks kažin būtų bright spring variantas? g.gif Iš pateiktų true spring variantų į suspaustą pirštą panašiausias tas apatinis tamsiausias ir šalčiausias variantas, bet irgi dar ne visai tai unsure.gif Panašiausias iš šių - ko gero bright winter kairėje trečias nuo apačios. True summer panaši spalva jau aiškiai per ruda, mano skaistesnė...
Atsakyti