Va radau turbut cool summer arbuzine
pacioj apacioj pirma nuo kaires.
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 09, 14:34)
kaip patartumete tokias akis ir lupas padazyti (na kasdienai ir vakarui). As siaip po truputi domiuosi, patinka man ta sritis, bet labai idomu ir is jusu isgirsti/pamatyti
Turint minty, kad as DW.
Akys ta dalis jusu veide kuria verta ryskint, kreipt visa demesi i jas, jusu akiu vokai tokie kad yra labai placios galimybes eksperimentavimui, pradedant skystais pravedimais virs virsutiniu blakstienu baigiant duminiais ar net indiskais, arabiskais makiazais. Klasikinis makiazas su tamsintais kampuciais pats tas jusu akims, kadangi seselius galima tepti tiesiai i raukslele ir ji nepasisleps po uzkritusiu voku kaip kartais buna, taip sakant galima nieko negudraut.
O jeigu tepsit ne tik raukslele bet dar ir tamsinsit isorini kamputi akys labiau priartes prie migdolo formos.
http://www.lorenswor.../pictorial2.jpg
galit pabandyt apacioj vaterline nubrezt, man atrodo jums turetu tikt
Galima ir dumini makiaza daryt, bet as jums nesiulyciau kai turit tokius vokus, toks labai tinka kai norima neakcentuoti voku arba paslepti voku uzkritima.
O jusu vietoje as dazyciausi taip kad isrysketu visi privalumai.
Jus galit drasiai naudot visokius zerincius seselius, nebijot spalvu, pavyzdziui, tokie groziai naujiems metams
http://media-cache-a...79f88ab87b4.jpg
Dengt visa judanti voka blizgancia spalva, o isoriniam kampui kokia tamsiai voletine ziemiska.
Siaip gal
Hypnotic Poison turetu kokiu ideju, ji kaip supratau yra baigusi visazistes mokslus.
O lupoms naudociau blizgesius arba lupdazius su shimeriu, neperdaug ryskius (rysku akcenta palikciau akis), netamsius, kazka is jusu paletes rausvu atspalviu.
Taciau dark winter paleteje yra daug tu tamsiu raudonu vamp atspalviu, tai norint galima ir lupas daryt kaip akcenta, akis tada padazant minimaliai. Tik reikia turet omeny kad tamsus lupdaziai lupas siaurina.
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 15:06)
Man tai jin tinka, bent vasara. Aš ją vargais negalais atkasiau beieškodama šią vasarą mėlynai žalių tinkamų beieškant
. Dauguma tai per ryškios, tai per šviesios. Ta mūsų tokia gan tamsi turėtų būt, labai panaši kaip bebūtų keista pas deep'us įvardyta kaip žalio butelio. Alia mūsiškė gal kiek labiau gal primena porų lapū spalvą. Labai dera su visom alyvinėm ir tom rausvom ale bijūnų žiedų spalvom.
O kaip tą toną įžiūrėt aš nelabai ten kažką įsikertu
o as va supazindinsiu su moka spalvos laku, ar tiks prie odos tavo atspalvio?
Jis butent apibudinamas kaip spalva kava su pienu ir su kakava.
Vadinasi Coffee Break, firma Orly:
Del tu tonu as irgi ne iki galo ikertu, kiek bandziau verstis supratau kad:
(dabar nieko neimti uz gryna piniga nes cia taip kaip as supratau
)
"Tradiciskai undertonai ivardijami kaip salta, neutrali, silta...
Overtonai yra isorine odos spalva, kaip pudru pavadinimai: pocelain, bisque, buff, natural, warm beige ir taip toliau. Overtonas yra kaip ir epidermio sluoksnio virsuje kurio spalva itakoja melaninas, hemoglobinas, karotenas.
Jus galite tureti bet kuria overtonu ir indertonu kombinacija, kaip pavyzdziui: siltas undertonas+ivory overtonas, saltas undertonas+ebony overtonas...
Laikoma kad butent undertonas reaguoja i tinkama arba netinkama spalva ir tokiu budu zmogus priskiriamas atitinkamam spalviniam tipui. Kad overtonas neapibrezia spalvinio tipo,
jei taip butu, tai visos moterys naudojancios ta pacia pudra butu priskiriamos tam paciam tipui (ar gerai supratau cia?)
Asmenine spalvu analine remiasi idealiu spalvu tikimu jums atsizvelgiant i siltuma, sodruma, sviesuma ir tai kad oda gerai i jas reaguoja reiskia jog jus galite jas deveti. Tai neturi nieko bendra su overtonais. Mes stebime odos reakcijas arba undertonus.
Kiekvienas sezonas turi savo signature spalva - tai ne tas pats kaip odos spalva, bet tai tam tikri sutapimai (???)
Gryni nemaisyti sezonai turi abu saltus arba abu siltus overtona su undertonu. (???)
Makiazo pagrindas derinamas prie undertono (siltas/saltas/neutralus) ir overtono (nuo ivory iki ebony). Sie paveikslelliai jums tuo nepades. Taciau jie yra bazines jusu skruostu ir lupu spalvos. Naudojant jas akiniu remeliams , kaklaraisciams, salikams, aksesuarams atrodo gerai, nors is salies galima net nesuvokti kodel."
Man susidare ispudis kad jai ir paciai iki galo neaisku, o tas lenteles su undertonais ji pati sukure pagal tai kaip ji mato ta undertona, o kaip jinai ji mato as taip ir nesupratau.... Is va toji true summer ar ji silta melyna ar salta violetine skaitosi?
Zodziu jei kas supratot originalu teksta gal galetumet pasakyt kaip jus supratot.
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 09, 15:30)
O tas šalikas su lape.. Na man atrodo tos dvi spalvos visai nesiderina - anksčiau jų nederindavau niekada
Derinasi,
as manau kad ten soft autumn spalvos, ta prislopinta melsva ir cinamonine ruda tokia, abi is ju paletes, ir tas murzino persiko megstukelis irgi.
QUOTE(inc @ 2013 12 09, 21:51)
Žinot, aš jau savo bais ryškiais šešėliais patenkinta
Atėjo šiandien mano mac 219 teptukėlis ir pasirodo viskas čiki ir gan subtiliai ir gražiai gaunas. Man tiesiog geriau siauresnę juostelę tamsių tept į raukšlę
219 cia kazin ne tas kur as irgi noriu?
Jis su baltais sereliais?