va tarkim man tos spalvos jau taip nusibodusios, kad nebenoriu. Kiek save prisimenu jomis dažaus, nu išskyrus įvairius pagrybavimus kai norisi kažkokį kitą įvaizdį susikurt. Nu bet tie blushai ... kap save bjaurot, kai ir taip žandai tokios jau spalvos, juos gi maskuot reik, kaip juodus paakius
QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 08:19)
... Nu bet tie blushai ... kap save bjaurot, kai ir taip žandai tokios jau spalvos, juos gi maskuot reik, kaip juodus paakius
taigi nemaskuok, tie žandai tau tobulai spalviškai tinka
parnešk man tokias paletes rudeniams, jei turi po ranka, a? noriu dar sykį pažiūrėt
Papildyta:
tik šitą randu
Papildyta:
tik šitą randu
QUOTE(Tynka @ 2013 12 10, 09:32)
pfe, kokia negraži, nenoriu tokio...
balkšvai-ruda ar kokia ten tai tokia spalva nebent tik patį galiuką ir dažyti
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 10:38)
Va mano tas suspaustas pirsto galiukas tokios spalvos, kaip tas lupdazis virsuj is desines O gal net ir tas zemesnis violetinis desinej
LinaGuste žiūrėk kokią radau cool winter'a Jennifer Connelly, a jos akys ne kaip tavo?
inc nerandu dark autumn, tikriausiai nėra tokiam formate
Geras. Matai , skiriamės tik per vieną laiptelį, o mano pirščiukas visai kitoks. Dar galima būtų su tavo ta pirma iš kairės sumaišyt, bet pas mane oranžinis atspalvis vos jaučiamas
Papildyta:
Gali būti! Man atrodo, kad mes kažkada jau ieškojom tų kitų, ne? Dėkui tau
Beje, ar pirkot dar kas su manim tuos Noa užrodytus šešėlius? Nes man tai užsakė
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 10:52)
LinaGuste žiūrėk kokią radau cool winter'a Jennifer Connelly, a jos akys ne kaip tavo?
Gali būti! Man atrodo, kad mes kažkada jau ieškojom tų kitų, ne? Dėkui tau
Beje, ar pirkot dar kas su manim tuos Noa užrodytus šešėlius? Nes man tai užsakė
QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 10:52)
Aha, tikrai, lyg ir panasios Reikes namie ant savo kompo atidziau pasinagrinet Bet tai ji cool winter
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 10:56)
Geras. Matai , skiriamės tik per vieną laiptelį, o mano pirščiukas visai kitoks. Dar galima būtų su tavo ta pirma iš kairės sumaišyt, bet pas mane oranžinis atspalvis vos jaučiamas
Tai va matyt cia dar vienas is zenklu, kad as winter, ne autumn nes pas mane tikrai jokio gelsvo ar oranzinio atspalvio nera tam suspaustam pirste Tik melynas.
Nu aš per paiešką paveiksliukų dar pažiūrėjau, tai žiemos visos, dar true... žo sudedu visus vienoj vietoj:
Papildyta:
Hiver o ta staun ar kaip pilkai smėlinė tokia šviesi... kur paltuką dėjai... ar ji nesutampa su tuo ratuku aplink vyzdį? Pas mane tas ratelis prie pat vyzdžio tikrai kažkoks link staun spalvos. Zyla sako kad šviesiausią neutralę iš akies imt (nu kaip pilka tamsiausia vietoj juodos, taip šviesiausia kaip šviesią neutralę). Aš vat taip pamyslijau reik man pasižiūrėt ar tinka man to ratelio spalva prie veido ar ne . Nes vat tą žalią kai ieškojau, tai iš akies ėmiau, pas mane tokie mini koriukai/plyšiukai užpildyti tokia beveik smaragdine žalia. Na galvoju reik pasimatuot ant durniaus, ir pasirodo tiko. O ta kur true summer eyeliner pilka sutampa su išoriniu rateliu, kuris tamsiausias yra... na gal tamsesnis, o gal monitorius kraipo... bet aš visad akis apsivedu ta spalva , ir apatinis trikotažas geriau toks nei juodas
Papildyta:
tai kad pagal kontrastą reiktų true/cool priskirt... o dar va pirštas mėlynuoja, kaip pas šaltus tipus Nors viens dalykas kaip blogeriai tipizuoja, kitas kas yra tos zviazdos, bet jai rasi spalvinę sesę labai fainai, nes galėsi pasižiūrėt su kokiom spalvom ana gerai atrodo, su kuriom šiaip sau. O toji irgi mėgsta rusvus lūpdažius, ir nepasakyčiau kad jajai jie blogai
Papildyta:
Hiver o ta staun ar kaip pilkai smėlinė tokia šviesi... kur paltuką dėjai... ar ji nesutampa su tuo ratuku aplink vyzdį? Pas mane tas ratelis prie pat vyzdžio tikrai kažkoks link staun spalvos. Zyla sako kad šviesiausią neutralę iš akies imt (nu kaip pilka tamsiausia vietoj juodos, taip šviesiausia kaip šviesią neutralę). Aš vat taip pamyslijau reik man pasižiūrėt ar tinka man to ratelio spalva prie veido ar ne . Nes vat tą žalią kai ieškojau, tai iš akies ėmiau, pas mane tokie mini koriukai/plyšiukai užpildyti tokia beveik smaragdine žalia. Na galvoju reik pasimatuot ant durniaus, ir pasirodo tiko. O ta kur true summer eyeliner pilka sutampa su išoriniu rateliu, kuris tamsiausias yra... na gal tamsesnis, o gal monitorius kraipo... bet aš visad akis apsivedu ta spalva , ir apatinis trikotažas geriau toks nei juodas
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 10, 11:05)
Aha, tikrai, lyg ir panasios Reikes namie ant savo kompo atidziau pasinagrinet Bet tai ji cool winter
Tai va matyt cia dar vienas is zenklu, kad as winter, ne autumn nes pas mane tikrai jokio gelsvo ar oranzinio atspalvio nera tam suspaustam pirste Tik melynas.
tai kad pagal kontrastą reiktų true/cool priskirt... o dar va pirštas mėlynuoja, kaip pas šaltus tipus Nors viens dalykas kaip blogeriai tipizuoja, kitas kas yra tos zviazdos, bet jai rasi spalvinę sesę labai fainai, nes galėsi pasižiūrėt su kokiom spalvom ana gerai atrodo, su kuriom šiaip sau. O toji irgi mėgsta rusvus lūpdažius, ir nepasakyčiau kad jajai jie blogai
vėsoka - užspausti pirštai mėlynai rausvi
reikia gal po karšto dušo pažiūrėt, ale tuo metu naktis nieko nesimato
įdėkit makiažo spalvas light summer
reikia gal po karšto dušo pažiūrėt, ale tuo metu naktis nieko nesimato
įdėkit makiažo spalvas light summer
QUOTE(bytte @ 2013 12 10, 11:22)
tai kad pagal kontrastą reiktų true/cool priskirt... o dar va pirštas mėlynuoja, kaip pas šaltus tipus
Tai bet mano tie pirstai grynai kaip pas dark winter, tikrai ne kaip pas cool, ne fuksiniai, o tokie bordiniai, nors ir su melsvumu (melsvuma tai turiu minty kaip alternatyva gelsvumui). O dark winter tai vis tiek yra saltas tipas, nors ir su siokia tokia rudens itaka