Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt. Aš tokios spalvos turiu striukę švarkelį , tai kai pagal orą tinka vaikštau visa tokia dramatiška O jai dar veizolus taip iki pat antakių nusipieščiau, tai išvis būčiau super duper dramatiška, tiesiog mis drama.
O merginos jums gavosi lūpdažių spalva? Man kažkaip nieks neparaudo
mano tai kažkas panašaus į nuo apačios, antroj eilėj, nuo kairės antrą. Na dar labai gerulė ir svarstytina 7-a viršuje Mano kažkokia oranžiškai raudona su čiut barštiniu atspalviu
Žinot, aš jau savo bais ryškiais šešėliais patenkinta Atėjo šiandien mano mac 219 teptukėlis ir pasirodo viskas čiki ir gan subtiliai ir gražiai gaunas. Man tiesiog geriau siauresnę juostelę tamsių tept į raukšlę
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 17:09)
Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt. Aš tokios spalvos turiu striukę švarkelį , tai kai pagal orą tinka vaikštau visa tokia dramatiška O jai dar veizolus taip iki pat antakių nusipieščiau, tai išvis būčiau super duper dramatiška, tiesiog mis drama.
o kaip čia ji turi gautis? Kažką praleidau
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 19:09)
Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt.
tai mano venų irgi nekažką matosi, tai bus panašiai. Nu tikrai dramatiška iki negaliu - debesėlis
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 09, 23:03)
tai mano venų irgi nekažką matosi, tai bus panašiai. Nu tikrai dramatiška iki negaliu - debesėlis
Aš irgi, neturiu aš jokių venų. Kažkas ten vos vos matosi, bet ar melsva, ar žalsva, tikrai nepasakysiu Ir irgi dramatiška. Pagal tą ten - "aš žydras debesėlis, visai aš ne meška"
O kur kur kur ten turėjo būti lūpdažis? Ką ten su ta vena reikėjo daryt?
Nu kaip kaip!? Paspaudi gerai piršto galiuką ir žiūri kokios spalvos jis pasidaro Ji tokia pat kaip ir žandai kai parausta nuo šalčio. Na dar gerai indus po karštu vandeniu išplovus galima pasitikslint Čia jums lūpdažio spalva
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 07:28)
Nu kaip kaip!? Paspaudi gerai piršto galiuką ir žiūri kokios spalvos jis pasidaro Ji tokia pat kaip ir žandai kai parausta nuo šalčio. Na dar gerai indus po karštu vandeniu išplovus galima pasitikslint Čia jums lūpdažio spalva
aaaa
pfe, kokia negraži, nenoriu tokio...
QUOTE(Tynka @ 2013 12 10, 09:32)
o kas tau ganaus? blyški gan, ne?
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 07:36)
jo, ir tokia į ružavumą, o lūpdažiai man labiau į rusvumą tinka ir patinka
vat kai nuo šalčio... tai aš pamėlynuoju . O taip spausk nespaudes, jokio raudonumo nematyt
A tai jai pamėlynuoju reiškias man kaip avatarui mėlynai lūpas dažyt . Nu sakau cool summerėms amžiais kažkokius mėlynus lūpų dažus siūlo, kaip lavonui. Tai vuo nusipaišai akis pilkai mėlsvai iki pat antakių, lūpas violetiniai... ir einu į pakaruoklių vakarėlį. Nu šo za įrunda. Nu vat tada geriau savo lūpų spalva, ana kad ir pamėlynuoja prie šalčio, bet užtai vėl paraudonuoja ko stipriau išgėrus.
O įdomu sutrūkusių kapiliarų spalva skaitos? Aš geriau jų spalva lūpas dažau , tada tokia dramatiška spalva sakyčiau:
A tai jai pamėlynuoju reiškias man kaip avatarui mėlynai lūpas dažyt . Nu sakau cool summerėms amžiais kažkokius mėlynus lūpų dažus siūlo, kaip lavonui. Tai vuo nusipaišai akis pilkai mėlsvai iki pat antakių, lūpas violetiniai... ir einu į pakaruoklių vakarėlį. Nu šo za įrunda. Nu vat tada geriau savo lūpų spalva, ana kad ir pamėlynuoja prie šalčio, bet užtai vėl paraudonuoja ko stipriau išgėrus.
O įdomu sutrūkusių kapiliarų spalva skaitos? Aš geriau jų spalva lūpas dažau , tada tokia dramatiška spalva sakyčiau:
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 09:36)
O pas mane tai tokia gan tamsi gaunasi, gal kiek ir melyno atspalvio yra