Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit nail.gif . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt. Aš tokios spalvos turiu striukę švarkelį biggrin.gif , tai kai pagal orą tinka vaikštau visa tokia dramatiška hihihi.gif O jai dar veizolus taip iki pat antakių nusipieščiau, tai išvis būčiau super duper dramatiška, tiesiog mis drama.

O merginos jums gavosi lūpdažių spalva? Man kažkaip nieks neparaudo blush2.gif
Atsakyti
user posted image

mano tai kažkas panašaus į nuo apačios, antroj eilėj, nuo kairės antrą. Na dar labai gerulė ir svarstytina 7-a viršuje mirksiukas.gif Mano kažkokia oranžiškai raudona su čiut barštiniu atspalviu smile.gif
Atsakyti
Žinot, aš jau savo bais ryškiais šešėliais patenkinta biggrin.gif Atėjo šiandien mano mac 219 teptukėlis ir pasirodo viskas čiki ir gan subtiliai ir gražiai gaunas. Man tiesiog geriau siauresnę juostelę tamsių tept į raukšlę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 17:09)
Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit nail.gif . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt. Aš tokios spalvos turiu striukę švarkelį  biggrin.gif , tai kai pagal orą tinka vaikštau visa tokia dramatiška hihihi.gif  O jai dar veizolus taip iki pat antakių nusipieščiau, tai išvis būčiau super duper dramatiška, tiesiog mis drama.

O merginos jums gavosi lūpdažių spalva? Man kažkaip nieks neparaudo blush2.gif

o kaip čia ji turi gautis? Kažką praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 19:09)
Dramatiška tamsiausia venų spalva atseit nail.gif . Nu o kai pas mane venų reik labai ieškot, man tokia pilkai mėlyna šviesi turėtų būt.

tai mano venų irgi nekažką matosi, tai bus panašiai. Nu tikrai dramatiška iki negaliu - debesėlis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 09, 23:03)
tai mano venų irgi nekažką matosi, tai bus panašiai. Nu tikrai dramatiška iki negaliu - debesėlis doh.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi, neturiu aš jokių venų. Kažkas ten vos vos matosi, bet ar melsva, ar žalsva, tikrai nepasakysiu biggrin.gif Ir irgi dramatiška. Pagal tą ten - "aš žydras debesėlis, visai aš ne meška" lotuliukas.gif

O kur kur kur ten turėjo būti lūpdažis? biggrin.gif Ką ten su ta vena reikėjo daryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 gruodžio 2013 - 22:34
Nu kaip kaip!? Paspaudi gerai piršto galiuką ir žiūri kokios spalvos jis pasidaro lotuliukas.gif Ji tokia pat kaip ir žandai kai parausta nuo šalčio. Na dar gerai indus po karštu vandeniu išplovus galima pasitikslint tongue.gif Čia jums lūpdažio spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 07:28)
Nu kaip kaip!? Paspaudi gerai piršto galiuką ir žiūri kokios spalvos jis pasidaro  lotuliukas.gif  Ji tokia pat kaip ir žandai kai parausta nuo šalčio. Na dar gerai indus po karštu vandeniu išplovus galima pasitikslint  tongue.gif Čia jums lūpdažio spalva  mirksiukas.gif

aaaa bigsmile.gif

pfe, kokia negraži, nenoriu tokio...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 10, 09:32)
aaaa  bigsmile.gif

pfe, kokia negraži, nenoriu tokio...

o kas tau ganaus? blyški gan, ne?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 07:36)
o kas tau ganaus?  blyški gan, ne?

jo, ir tokia į ružavumą, o lūpdažiai man labiau į rusvumą tinka ir patinka
Atsakyti
vat kai nuo šalčio... tai aš pamėlynuoju lotuliukas.gif . O taip spausk nespaudes, jokio raudonumo nematyt g.gif
A tai jai pamėlynuoju reiškias man kaip avatarui mėlynai lūpas dažyt lotuliukas.gif . Nu sakau cool summerėms amžiais kažkokius mėlynus lūpų dažus siūlo, kaip lavonui. Tai vuo nusipaišai akis pilkai mėlsvai iki pat antakių, lūpas violetiniai... ir einu į pakaruoklių vakarėlį. Nu šo za įrunda. Nu vat tada geriau savo lūpų spalva, ana kad ir pamėlynuoja prie šalčio, bet užtai vėl paraudonuoja ko stipriau išgėrus.
O įdomu sutrūkusių kapiliarų spalva skaitos? Aš geriau jų spalva lūpas dažau biggrin.gif , tada tokia dramatiška spalva sakyčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 10 gruodžio 2013 - 09:59
QUOTE(inc @ 2013 12 10, 09:36)
o kas tau ganaus?  blyški gan, ne?

O pas mane tai tokia gan tamsi gaunasi, gal kiek ir melyno atspalvio yra g.gif
Atsakyti