Man tai geri tie batai, prie asfalto spalvos irgi nieko blogo nematau. Nors pati turiu juodus Bet tik dėl to, kad rudų už padorią kainą neradau
QUOTE(Hiver @ 2013 12 09, 13:05)
bytte noriu pasitart
Ar sita spalva cool summer tikrai tinkama? Jie nurodo sitas sukneles, o as kaip tik pirkau megstuka tokios spalvos ir vis svarstau pasilikt ar grazint. Ne per ryski cool vasaroms? Idejau tikslesne nuoroda
http://thedressspot.com/#043927
Jau koks man vargelis su kuom nors pasitart is savo artimos moteriskos kompanijos, pasidemontravau pora drabuziu, viena nude idealia cool vasaroms, ir ta rysku melynai zalia, tai kai pamate rysku tik akys suzibo, neee jokiu budu negrazink, baisiai grazi spalva, atrodai pasipuosus efektinga, dar pasidazysi juk (nesvarbu kad buvau jau pasidazius), ana tai mesciau lauk palyginus su situo, anas nublanksta..... Ir visas pasitarimas.
Ar sita spalva cool summer tikrai tinkama? Jie nurodo sitas sukneles, o as kaip tik pirkau megstuka tokios spalvos ir vis svarstau pasilikt ar grazint. Ne per ryski cool vasaroms? Idejau tikslesne nuoroda
http://thedressspot.com/#043927
Jau koks man vargelis su kuom nors pasitart is savo artimos moteriskos kompanijos, pasidemontravau pora drabuziu, viena nude idealia cool vasaroms, ir ta rysku melynai zalia, tai kai pamate rysku tik akys suzibo, neee jokiu budu negrazink, baisiai grazi spalva, atrodai pasipuosus efektinga, dar pasidazysi juk (nesvarbu kad buvau jau pasidazius), ana tai mesciau lauk palyginus su situo, anas nublanksta..... Ir visas pasitarimas.
Man tai jin tinka, bent vasara. Aš ją vargais negalais atkasiau beieškodama šią vasarą mėlynai žalių tinkamų beieškant . Dauguma tai per ryškios, tai per šviesios. Ta mūsų tokia gan tamsi turėtų būt, labai panaši kaip bebūtų keista pas deep'us įvardyta kaip žalio butelio. Alia mūsiškė gal kiek labiau gal primena porų lapū spalvą. Labai dera su visom alyvinėm ir tom rausvom ale bijūnų žiedų spalvom.
Jai apie šitą
O čia mano venų spalvos suknelė, ale nelabai jau drama su tokia išspausi
O kaip tą toną įžiūrėt aš nelabai ten kažką įsikertu
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 09, 13:34)
O as pavydziu, kam nereikia paakiu maskuoti, nes man tikrai ilga laika tas net kompleksus keldavo Dabar ar tai svieseni jie pas mane, ar as jau pripratau, bet i parduotuve taip va visai nepasidaziusi nebebijau nubegt
Matau, daug cia moteryciu makiazo paslaptis ismananciu yra, tai parodykite man vaizdziai, kaip patartumete tokias akis ir lupas padazyti (na kasdienai ir vakarui). As siaip po truputi domiuosi, patinka man ta sritis, bet labai idomu ir is jusu isgirsti/pamatyti Turint minty, kad as DW.
Neina foti idet http://s20.photobuck.../...sort=3&o=26
http://s20.photobuck.../...sort=3&o=46
Matau, daug cia moteryciu makiazo paslaptis ismananciu yra, tai parodykite man vaizdziai, kaip patartumete tokias akis ir lupas padazyti (na kasdienai ir vakarui). As siaip po truputi domiuosi, patinka man ta sritis, bet labai idomu ir is jusu isgirsti/pamatyti Turint minty, kad as DW.
Neina foti idet http://s20.photobuck.../...sort=3&o=26
http://s20.photobuck.../...sort=3&o=46
apie paakius studijuot eisiu kitą savaitę, nes dabar negaliu - mokslai, darbai spaudžia. Nors jau kiek klausinėjausi vos ne vieningai visos apie tuos Yves Saint Laurent Touche Eclat gerai atsiliepia
Kas dėl šešėlių, tai aš nelabai galiu patart, bet bandyk žiūrėt kokias spalvas akyse turi. Tai ir tas pačias ir kontrastingas gali žiūrėtis, plius dar tas dramatines (iš venų spalvų). Kur aną dieną bytte mestelėjo pažiūrėk
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 09, 13:53)
Merginos ar geras variantas tokie batai. Ar geriau imti juodus. Nors mano kailinukai pieno spalvos tai rudi kaip ir tiktu batai..o striuke tokios asfalto spalvos - tai juodi labiau i tema...Dveju poru batu negaliu leisti..
man būtų geri aš beveik tik rudus ir tenešioju. manau, ir tu laimingai sunešiotum
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 12 09, 14:06)
Man tai jin tinka, bent vasara. Aš ją vargais negalais atkasiau beieškodama šią vasarą mėlynai žalių tinkamų beieškant . Dauguma tai per ryškios, tai per šviesios. Ta mūsų tokia gan tamsi turėtų būt, labai panaši kaip bebūtų keista pas deep'us įvardyta kaip žalio butelio. Alia mūsiškė gal kiek labiau gal primena porų lapū spalvą. Labai dera su visom alyvinėm ir tom rausvom ale bijūnų žiedų spalvom.
Jai apie šitą
http://images.asos-m...en/image1xl.jpg
Jai apie šitą
http://images.asos-m...en/image1xl.jpg
ta suknelė , tai beveik mano venos mhm, pas mane panaši yra paletėj. ir įsivaizduokit kai venos tokios spalvos, tai kaip nebus paakiai juodi pas mane gi visi ir kapiliarukai panašių atspalvių
nu bet rimtai kokia juokinga jūsų ta dramatinė
Na aš irgi rudų batų mėgėja..Bet bright springams nedaug tos rudos duota..
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 09, 13:34)
Šalikas!!! Noriu tokio šaliko!!!
QUOTE(Hiver @ 2013 12 09, 13:40)
O va mano mama, kosmetika dar dar, o pries veido kremus kategoriskai pasisako, nenori, nereikia, neipratus ir viskas. Nu kai jau jaucia kad veida traukia tai pasitepa.
Tiesiog kiek zmoniu tiek skirtingu gyvenimo filosofiju.
Va idedu ka, cia galima issirinkti suknele pagal savo spalvini tipa:
http://thedressspot....n=12 Blueprints
Susirandam savo tipa, spaudziam patinkancios spalvos kvadraciuka ir voila
Tiesiog kiek zmoniu tiek skirtingu gyvenimo filosofiju.
Va idedu ka, cia galima issirinkti suknele pagal savo spalvini tipa:
http://thedressspot....n=12 Blueprints
Susirandam savo tipa, spaudziam patinkancios spalvos kvadraciuka ir voila
Aš tai augau su močiute. O močiutė mano buvo tokia savo aplinkos stiliaus ikona, tų laikų gražuolė. Diskusijos, kam kokia spalva tinka ar netinka, man yra neatsiejama vaikystės dalis, kai mama su močiute apie tai diskutuodavo Taigi man tas faktas, kad moteris turi rūpintis išvaizda, yra nuo vaikystės ant tiek įaugęs į kraują, kad man net keista, kai žmogus pasako, kad nenaudoja kosmetikos. Ta prasme, nevartoja? Kaip nevartoja? Visai? Tai čia dėl alergijos? Ar dėl depresijos? Kaip nereikia? Kaip nesvarbu tas grožis? Kaip tai gerai kaip yra, jei gali būti geriau?
Man reik visą galvojimą keist, kad suprast, kaip moteris gali nenaudoti kremų, neiti pas kirpėją metus laiko, nesidažyti nors kiek nors ir vis viena būti savimi patenkinta Sutinku, kad tai yra labai gerai, bet pati nesugebu taip. Aišku, nereikia manyti, kad reikia visada būti su vakariniu makijažu o vakarui aplamai išsiblizgint kaip transvestitas, bet veido kremas ir krempudra privalo būti, kaip kitaip? Aš kažkaip, įtariu, be to net higieniška nesijausčiau, kaip kojų nenusidepiliavus Nors ta mano oda kaip oda, nieko ten labai maskuojamo nėr
Įpročiai, auklėjimas
Šiaip tai jo, Paryžiuj visos babcės su krempudra. Ir aš nesakyčiau, kad labai matosi. Man jos visos labai mano skonio, nes:
1. Dievina juodą Nepriklausomai nuo nieko, joms pofigu sezonai. Jei ne juodą, tai nors pilką, tamsiai mėlyną, smėlio. Bijo spalvų, kaip ir aš
2. Kosmetiką naudoja, bet nepernaudoja. Ta prasme, krempudra, nude lūpdažiukas, tušas, diedai, garantuoju, sakytų, kad jos išvis be špakliaus Dienai - jokių ryškių šešėlių, jokių ten baisių pribombasų, net gėlytės, taškučiai ir dekoras labai ribotai. Bet kad su kraujagyslėm ant snukio! Nu neeea Tipo, aš va tokia iš natūros tobula, nai nai nai
3. Jų labai faini plaukai. Toks vaizdas, kad jos visos vakar iš kirpyklos. Nei ten ataugusių šaknų, nei ten rėkiančių atspalvių, visų spalyvtės natūral, kritimas kaip ir natūral, bet labai jau gražus, kaip jos atsiaugina plaukus, neįsivaizduoju. Gal išvažiuoja į kokį kaimą porai metų ar perukus nešioja
Oi koks fainas daikc ta suknelių parinkyklė Jau net aš, tokia išranki, radau dvi. gaila, abi po 800 Lt
Šaliką ir aš jau nužiūrėjau Net sugalvojau, kad gal reik panoms tokį pagamint prisiuvant aplikaciją tos lapiukės.
Tiesa, ar minėjau, kad man nuo vaikystės dažnai per karnavalus duodavo lapės rolę Nors aš gi nesu akivaizdžiai ryža, bet matyt ir to užtenka
Tiesa, ar minėjau, kad man nuo vaikystės dažnai per karnavalus duodavo lapės rolę Nors aš gi nesu akivaizdžiai ryža, bet matyt ir to užtenka
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 09, 14:34)
Matau, daug cia moteryciu makiazo paslaptis ismananciu yra, tai parodykite man vaizdziai, kaip patartumete tokias akis ir lupas padazyti (na kasdienai ir vakarui). As siaip po truputi domiuosi, patinka man ta sritis, bet labai idomu ir is jusu isgirsti/pamatyti
Nieko aš daug neišmanau, užtai nesupratau klausimo. Ta prasme? Kaip dažyti? Paprastai dažyti, kad nieko ten blogo tose akyse nėr. Nei kampučiai nusvirę, nei vokas užkritęs, nei per arti viena kitos, jokių problemų. Tai jokio figūrinio dažymo, jokių gudrybių ir nereikia. Belekaip dažyt
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 09, 15:23)
Tai tau gerai O man tai arba snaigės, arba eglutės, kaip visoms
O tas šalikas su lape.. Na man atrodo tos dvi spalvos visai nesiderina - anksčiau jų nederindavau niekada
QUOTE(Noa @ 2013 12 09, 14:26)
Tai tau gerai O man tai arba snaigės, arba eglutės, kaip visoms
Tai tau jau bais abidna, ane? Va mano mažiukė irgi tuoj snaige vaidins Bet aš ją sakiau žydrai aprengsiu ir snaigutėms baltom apkabinėsiu, nes man ji ne itin patinka baltai aprengta. Žodžiu, prisilaikom splavinio tipo ir per karnavalus
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 09, 15:30)
O tas šalikas su lape.. Na man atrodo tos dvi spalvos visai nesiderina - anksčiau jų nederindavau niekada
Viskas su jom gerai Jos tiesiog vienodo tono, ta prasme, vienodo šviesumo. Tokios spalvos tikrai atrodo prasčiau, negu skirtingų tonų (tamsus ir šviesus) derinys. Bet ko reikia? Tik ko nors trečio šviesaus arba tamsaus, ir viskas gerai išeina
Geras psl su tom suknelem as dabar uzsimaniau coral spalvos sukneles ziauriai
labai geras tas suknelynas, tik pasakykit kuri spalva light summer yra ta dramatiška efektinga spalva
mano mama labai mažai kosmetikos naudoja, dar seniau lūpdažiu pasidažydavo, dabar išvis beveik nieko. Na kirpimas, plaukų spalva ir daugiau tai lieka tik higiena. Močiutė moterytė paprasta, tiesiog tvarkingai atrodydavo ir tiek.
Aš nesu šarka labai didelė, bet mėgstu ir pasipuošti ir pasidažyti, plaukų kirpimas man precizinis dalykas, nepakenčiu nuaugusios formos. Bet man svarbiau ne itin moteriškumas, bet itin stilingumas
Papildyta:
hmz suknelyne light summer turi gotišką nei tai violetinę nei tai juodą
mano mama labai mažai kosmetikos naudoja, dar seniau lūpdažiu pasidažydavo, dabar išvis beveik nieko. Na kirpimas, plaukų spalva ir daugiau tai lieka tik higiena. Močiutė moterytė paprasta, tiesiog tvarkingai atrodydavo ir tiek.
Aš nesu šarka labai didelė, bet mėgstu ir pasipuošti ir pasidažyti, plaukų kirpimas man precizinis dalykas, nepakenčiu nuaugusios formos. Bet man svarbiau ne itin moteriškumas, bet itin stilingumas
Papildyta:
hmz suknelyne light summer turi gotišką nei tai violetinę nei tai juodą