Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Nu čia kada beįlendi vis kokios globaliso temos lotuliukas.gif ... daba jau kienietės ieško lotuliukas.gif vakar pagrabinės foto tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 09, 12:01)
Nu čia kada beįlendi vis kokios globaliso temos  lotuliukas.gif ... daba jau kienietės ieško  lotuliukas.gif vakar pagrabinės foto tema  lotuliukas.gif

Tai čia susiję. kaip ten buvo rūbų kapsulės temoj (neberandu jos biggrin.gif) - pirma nusistatyk tipą, paskui kapsuliuokis! Taip ir čia. Pirma būk gražuolė, tada nusistatinėk tipą biggrin.gif Nes gražų žmogų, kaip jau minėta, ir snarglys puošia, nebus taip skaudu, jei apsiriksi biggrin.gif
Atsakyti
Dabar tiek informacijos apie odos prieziura, bet ji tokia pavirsutiniska! Prasukis, valyk, drekink, ir viskas. Ir man parupo ta kiniete blink.gif
Atsakyti
vaizdai pavasariams smile.gif light
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kaip as pavydziu zmonems kurie gali sau leisti nenaudoti pudros wub.gif doh.gif kiek save prisimenu tai jau vidurines vyresnese klasese turejau kazkokia priemone spuogelius gydancia ir tuo paciu maskuojancia, o kai buvau studente, neapsikentusi pazadu kad baigsis paauglyste baigsis ir spuogai, nusipirkau pirmaja savo krempudra antibakterine is Manhattan, nuo tada pudra mano draugas numeris vienas. Prisimenu kazkada Cosmopolitan budavo interviu su garsiais modeliais ir klausimas, jeigu reiketu apsieiti tik su viena vienintele kosmetikos priemone, ka jos pirmiausia pasiimtu? Tai dauguma sakydavo blakstienu tusas, o as galvodavau - pas mane tai butu pudra. biggrin.gif
Bet.... drauge kai buvo Paryziuje, tai sake pastebejo kad prancuzes labai daug pudros naudoja, sako net matosi kad taip gausiai uztepta... as kazkada skaiciau kazkokiam straipsnyje kad prancuzes labai maskuoja oda kad viskas butu idealiai uzmaskuota, tai nusprendziau kad gal stereotipai. Pasirodo nevisai. smile.gif Nu ir pritariu, geriau tegul matosi ant manes ta pudra negu visokios nesamones.wink.gif
O kas link odos grazinimo kosmetika, tai pritariu savo mociutes zodziams kad "jauna puosia zubas o sena rubas", as nematau nieko blogo kai subrendusios moterys mokosi kaip su seseliais koreguoti voku forma, kaip teisingai ismokti uzsitepti konturavimo priemones, kokios teksturos pasirinkti skaistalus ar hailaiterius, kokia forma ploti ir spalva pasirinkti savo antakiams ir pan., nes butent siame laikotarpyje pasimato kiek darbo i savo grozi idedam mes pacios.
As kazkada kai dazydavausi tai stengdavausi kuo naturaliau, jokiu lelisku blakstienu, be seseliu daznai isvis apsieidavau, iki galo net nesupratau kam jie reikalingi, o dabar jau drasiau pradedu eksperimentuoti, nes manau kad va dabar jau pats laikas. ax.gif
Va turiu visiskai priesinga sau varianta - viena mano pazistama budama jaunute rengesi seksualiausiais rubais, naudojo ryskiausia kosmetika, papuosalus, o dabar dzinsiukai, makiazas tik iskilmingom progoms, plaukai belenkaip, o jos asmenine nuomone visas tas grazinimasis aktualus kol netekejus, kol neturi vaiku, paskui visai tai nueina i antra plana. smile.gif
O va mano mama, kosmetika dar dar, o pries veido kremus kategoriskai pasisako, nenori, nereikia, neipratus ir viskas. Nu kai jau jaucia kad veida traukia tai pasitepa. biggrin.gif
Tiesiog kiek zmoniu tiek skirtingu gyvenimo filosofiju.

Va idedu ka, cia galima issirinkti suknele pagal savo spalvini tipa:
http://thedressspot....n=12 Blueprints

Susirandam savo tipa, spaudziam patinkancios spalvos kvadraciuka ir voila bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 09 gruodžio 2013 - 12:42
QUOTE(Hiver @ 2013 12 09, 12:40)
Va idedu ka, cia galima issirinkti suknele pagal savo spalvini tipa:
http://thedressspot....n=12 Blueprints

Susirandam savo tipa, spaudziam patinkancios spalvos kvadraciuka ir voila bigsmile.gif

eina sau kokią tu čia gėrybę atkasei bigsmile.gif dėkui tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 09, 10:40)
...

o super 4u.gif Man dar paletė mana patinka
Atsakyti
O cia baltos alternatyvos, nuo kaires: light summer, true summer, true winter

user posted image

Nezinau sita, skaitet neskaitet? http://12blueprints....kin-undertones/
Apie odos "undertonus" ir "overtonus"

Traditionally, undertones are thought to be either cool, neutral, or warm, not coloured.

Overtones are the outside colour of the skin, like the names of foundation, porcelain, bisque, buff, natural, warm beige, etc. Light/medium/deep also refers to overtones. The overtone must be in the top epidermal layer, presumably the relative melanin/hemoglobin/carotene amounts.

You can get any combination of undertone and overtone. So warm undertone + ivory overtone, or cool undertone + ebony overtone, etc. Porcelain and ebony overtones can share the same cool undertone.

Worth noting too is that you can have a false overtone. The red flush in the skin of women with too-yellow hair, or the yellow overtone in the cool dark Seasons when they wear too-warm colour, these are just effects created by bad colour.

I absolutely agree with her that Seasonal Colour Analysis is not about overtones. If it were, women who wear the same foundation would be of the same Season. If it were, yellow skin would wear warm foundation, but it often does not (or should not).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Foundation is matched to undertone (cool/neutral/warm) AND overtone (ivory to ebony). These images dont help with that.
But these are your fundamental lip and blush colours. These are your from-within, most intrinsic colours. Using them for eyeglass frames, ties, scarves, and accessories looks good, though the viewer would never know why.

Papildyta:
Aha man irgi patiko su tom suknelem bigsmile.gif

bytte 4u.gif noriu pasitart 4u.gif
Ar sita spalva cool summer tikrai tinkama? Jie nurodo sitas sukneles, o as kaip tik pirkau megstuka tokios spalvos ir vis svarstau pasilikt ar grazint. doh.gif Ne per ryski cool vasaroms? unsure.gif Idejau tikslesne nuoroda
http://thedressspot.com/#043927

Jau koks man vargelis su kuom nors pasitart is savo artimos moteriskos kompanijos, biggrin.gif pasidemontravau pora drabuziu, viena nude idealia cool vasaroms, ir ta rysku melynai zalia, tai kai pamate rysku tik akys suzibo, neee jokiu budu negrazink, baisiai grazi spalva, atrodai pasipuosus efektinga, dar pasidazysi juk (nesvarbu kad buvau jau pasidazius), ana tai mesciau lauk palyginus su situo, anas nublanksta..... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Ir visas pasitarimas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 09 gruodžio 2013 - 13:27
tie undertonai thumbup.gif va dabar man jie davė atsakymą į mano vieną klausimą sau pačiai biggrin.gif Niekaip nesuprasdavau kaip čia gaunas , kad kai aš pasidažau va tokiais rimmel "bronze" skaistalais, tai mano žandai pasidaro palyginus į raudonumą
user posted image
Vis jaučiau, kad man prie jos dar vos raudonumo trūksta ir čia va kaip tik DA siūlo iš tos serijos spalvą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 09, 14:14)
tie undertonai  thumbup.gif va dabar man jie davė atsakymą į mano vieną klausimą sau pačiai  biggrin.gif Niekaip nesuprasdavau kaip čia gaunas , kad kai aš pasidažau va tokiais rimmel "bronze" skaistalais, tai mano žandai pasidaro palyginus į raudonumą

Vis jaučiau, kad man prie jos dar vos raudonumo trūksta ir čia va kaip tik DA siūlo iš tos serijos spalvą  thumbup.gif

Nu va kaip gerai. thumbup.gif
O as galvoju vargses cool vasaros vienok. Pasmerktos buti avatarais. rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 09, 12:40)
Kaip as pavydziu zmonems kurie gali sau leisti nenaudoti pudros wub.gif  doh.gif

O as pavydziu, kam nereikia paakiu maskuoti, nes man tikrai ilga laika tas net kompleksus keldavo doh.gif Dabar ar tai svieseni jie pas mane, ar as jau pripratau, bet i parduotuve taip va visai nepasidaziusi nebebijau nubegt smile.gif
Matau, daug cia moteryciu makiazo paslaptis ismananciu yra, tai parodykite man vaizdziai, kaip patartumete tokias akis ir lupas padazyti (na kasdienai ir vakarui). As siaip po truputi domiuosi, patinka man ta sritis, bet labai idomu ir is jusu isgirsti/pamatyti smile.gif Turint minty, kad as DW.
Neina foti idet doh.gif http://s20.photobuck.../...sort=3&o=26
http://s20.photobuck.../...sort=3&o=46
Atsakyti
Merginos ar geras variantas tokie batai. Ar geriau imti juodus. Nors mano kailinukai pieno spalvos tai rudi kaip ir tiktu batai..o striuke tokios asfalto spalvos - tai juodi labiau i tema...Dveju poru batu negaliu leisti.. blush2.gif
Atsakyti