Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 08, 20:46)
Juolab, ne taip seniai dažiau vieną, labai savo oda patenkintą, ko gero, tavo bendraamžę. Kuri nesimozoja. tai iš tolo dar kaip ir nieko, bet jau pati odos faktūra - DAR gražu, kol nepalieti... Oi daviau malkų! biggrin.gif Nu kur regėta, jauna graži motera, o oda kaip babytės, kai palieti. Kas, kad iš toliau nesimato. Tuoj pasimatys!

Mane irgi dažė.. prieš kokius 5 metus, tai buvo apie 33 metai. sako, reikia oda rūpintis jau nuo dabar, nes po to nebus kada, prasidės darbas, šeima, vaikai... Kadangi dukra buvo jau kaip ir paauglė, pasitikslinau, kiek man metų, jos galva. Davė 20-21, čia būtent liečianti odą. Kas neliečia, gal dar kitaip mato ax.gif Kaip neseniai kolega pasakė, nu esu matęs, kad moterys jaunai atrodo, bet kad ŠITIEK blink.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 08, 20:59)

Tik tada turėsi nepasikart, nes tada veido spalva labai pablogės ir gal net į kitą tipą pereisi, nusipirktos įkapės nebetiks tongue.gif biggrin.gif

Va va, o tau, pagalvojau, gal ir visai geras efektas gautųsi - gal pagaliau ir juoda spalva imtų tikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 20:29)
Tai kad aš ne apie šitą, o apie tą fotografiją, kurią prieš grabą neš  biggrin.gif

nevark, užfotošopins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 08, 23:02)
nevark, užfotošopins ax.gif

Nu vat užfotožopink tu tą, anksčiau įdėtą, kad gudrus biggrin.gif

Gi ta foto dar laidojimo rūmuose iškabinta būna. Ateis gedintys giminaičiai, o čia - ji - haaaaaaaaaa!!! bigsmile.gif Nugis kokia babytė pirst ir atsisės vietoj biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif smagiai prajuokinai, Noa biggrin.gif
na bet paskaityk komentarus, žmogus patenkintas savo išvaizda, netgi labai patenkintas, išgirsta kalną komplimentų ir jai gerai, ką tu čia dabar ta švietėjiška veikla užsiimi ne po adresu... smile.gif
beje, į temą. apie watermelionus ir komplimentus smile.gif turiu mėgstamą lūpų balzamą, kuris ant mano kuklios marmuzės sulaukia daugiausią komplimetų ir šiandien įdomumo dėlei pažiūrėjau pavadinimą, na akarut: watermelon tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 09, 00:19)
biggrin.gif smagiai prajuokinai, Noa biggrin.gif
na bet paskaityk komentarus, žmogus patenkintas savo išvaizda, netgi labai patenkintas, išgirsta kalną komplimentų ir jai gerai, ką tu čia dabar ta švietėjiška veikla užsiimi ne po adresu... smile.gif

beje, į temą. apie watermelionus ir komplimentus smile.gif turiu mėgstamą lūpų balzamą, kuris ant mano kuklios marmuzės sulaukia daugiausią komplimetų ir šiandien įdomumo dėlei pažiūrėjau pavadinimą, na akarut: watermelon tongue.gif

Nu, gal ir teisybė biggrin.gif Ale jei jau klausia, tai negi tylėsi biggrin.gif Tokie ryškūs šešėliai be krempudros netinka, ir nors šikna žemę rėžk... biggrin.gif

Gal ir gerai būti labai patenkintam savo išvaizda biggrin.gif Kai kurios taip moka, ir sau džiaugiasi savim (pastebėjau - dažniau slavės), o aš labai pavydžiu, nes nemoku biggrin.gif Aš sušikta pedantė, ir jei nėr tobulumo, tai koks čia pastenkinimas gali būt??? biggrin.gif

Jei mane kas nors giria, tai visai nepuolu džiaugtis ir girtis, o galvoju - mandagus žmogus, ir aš jo vietoj tą girčiau, daugiau gi nelabai yr ką biggrin.gif Kirpėjas sako, kad plaukai geri - o aš galvoju, nu tai aišku, plikius visokius kerpi, tai mano palyginus gal ir nieko, bet su normaliais plaukais lyginant tai eee, kur garbanos, kur apimtis... biggrin.gif Kosmetologė sako - oi, kokie tavo puikūs paakiai, o aš galvoju - o tu dar mano celiulito nematei lotuliukas.gif

Vienok pagal mano pačios išdėstytą teoriją nesinervinti dėl išvaizdos yra gerokai sveikiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 09, 00:00)
Vienok pagal mano pačios išdėstytą teoriją nesinervinti dėl išvaizdos yra gerokai sveikiau biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif netgi su visa vaivorykštės paletę po/virš/ant akių bigsmile.gif
Papildyta:
Noa, tu man geriau sąžiningai pasakyk, čia būtų mūsų spalva?
user posted image
Atsakyti
Kokia jus cia tema rutuliojat smile.gif As irgi is tu, kur mazai mozojasi. Man 37 tuoj, na makiazo pagrinda turiu, bet tepu tik progom daugiau, dienini paprasta Rasos krema taip pat turiu, bet teplioju kada nepamirstu biggrin.gif o daugiau nieko neturiu odai blush2.gif nzn gerai tai, ar blogai, amziaus man tiek neduoda nieks, oda mano akim liuks, lieciant greiciau kaip vaiko, negu kaip babytes biggrin.gif as manau cia igimtas dalykas ta oda, ir tu mozok nemozojus irnesakyk.gif
Bet siaip noreciau atrast geras savo priemones ir moket normaliai jom naudotis, kad bent per sventes sublizget biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 09 gruodžio 2013 - 09:47
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 09, 01:24)
tikrai taip drinks_cheers.gif  netgi su visa vaivorykštės paletę po/virš/ant akių  bigsmile.gif
Papildyta:
Noa, tu man geriau sąžiningai pasakyk, čia būtų mūsų spalva?
user posted image

Lūdna, bet ko gero, taip. Mano paletėj tokių spalvų buvo kelios, ir į gelsvumą, ir į pilkumą, nuo camel iki pat tokios šiltos pilkos, ir visos tarpinės, tokios kažkokios visokios "jokios". Galime sau leisti, škia biggrin.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 12 09, 10:47)
as manau cia igimtas dalykas ta oda, ir tu mozok nemozojus  irnesakyk.gif

Įgimto tai tikrai yra labai daug, faktas. Bet darymas irgi kažkiek lemia, manau, kitaip nedarytų šitaip intensyviai visa žmonija nuo neatmenamų laikų biggrin.gif
Buvau aš pas kosmetologę, o prieš mane, pasirodo, buvo kinė. Ar tai korėjietė, žo, rytietė. O kaip žinia, tos ten ant odos kokybės pasimaišę nesvietiškai, masinė psichozė ten pas jas, jos ten tiek prisižiūri, kad lietuvės visos, net uoliausios, palyginti atrodo kaip iš miško išlindę. Jų ir oda kažkiek kitokia, ir gyvenimo sąlygos kitos (saulės labai daug), bet jau prisižiūrėjimas ten!

Nu va. Ir šita kinietė Lietuvoj kažko laikinai gyvena, ir atėjo ten kažkokiai procedūrai, kokią ir pas save reguliariai daro. Labai apsidžiaugė radus, nu ir gerai. O kosmetologė stovi apakus, sako, man stalčius atkrito. Sakau, dėl ko? sako, aš jos odą pačiupinėjau. Sakau, na ir ką? Sako, jai apie 40 metų, tai kinei, bet oda - ne kaip 30 ir net ne kaip 20ties, o kaip 5 metų vaiko! Sako, esu susidūrus, bet tokio varianto dar nemačiau. Priežiūra!

Gaila, ji neišsiklausinėjo labai, ką ta kinė konkrečiai daro, nes kalbos barjeras, bet sakė, net dietos kažkokios specialios laikosi, kad ta oda tokia būtų. Vat...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 09, 10:25)

Gaila, ji neišsiklausinėjo labai, ką ta kinė konkrečiai daro, nes kalbos barjeras, bet sakė, net dietos kažkokios specialios laikosi, kad ta oda tokia būtų. Vat...

Noa, skubos tvarka skelbiame tos kinietės/koriejietės/rytietės paiešką. mums tikrai jos reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 09, 09:47)
Kokia jus cia tema rutuliojat  smile.gif As irgi is tu, kur mazai mozojasi. Man 37 tuoj, na makiazo pagrinda turiu, bet tepu tik progom daugiau, dienini paprasta Rasos krema taip pat turiu, bet teplioju kada nepamirstu  biggrin.gif o daugiau nieko neturiu odai blush2.gif nzn gerai tai, ar blogai, amziaus man tiek neduoda nieks, oda mano akim liuks, lieciant greiciau kaip vaiko, negu kaip babytes  biggrin.gif as manau cia igimtas dalykas ta oda, ir tu mozok nemozojus  irnesakyk.gif
Bet siaip noreciau atrast geras savo priemones ir moket normaliai jom naudotis, kad bent per sventes sublizget  biggrin.gif

Manau, kad tavo nesimozojimas turi labai daug įtakos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 09, 11:29)
Noa, skubos tvarka skelbiame tos kinietės/koriejietės/rytietės paiešką. mums tikrai jos reikia bigsmile.gif

Aha biggrin.gif O mes kinietiškai mokam? biggrin.gif Nes ana ten angliškai tris žodžius... biggrin.gif Ją ten kažkokia lietuvė kolegė atvedė biggrin.gif

Ė, bet pala. Jei ana čia yra. Tai kažkas su ja susikalba??? Skelbiam paiešką jos ir artimųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 09, 10:38)
Aha biggrin.gif O mes kinietiškai mokam? biggrin.gif Nes ana ten angliškai tris žodžius...  biggrin.gif Ją ten kažkokia lietuvė kolegė atvedė biggrin.gif

Ė, bet pala. Jei ana čia yra. Tai kažkas su ja susikalba??? Skelbiam paiešką jos ir artimųjų biggrin.gif

o gal be artimųjų? lotuliukas.gif spėju pusė chinos suvažiuotų blink.gif
nesvarbu, jeigu nemoka, tegul piešia, ką naudoja, ką valgo ir kaip biggrin.gif
Atsakyti