O apie Hypnotic Poison vis tiek nežinau
Dar peržiūrėjau foto... Dabar lyg šilta. Vaikystėj lyg šalta. Bet su anų laikų fotografų gebėjimais ir šiandiene soliariumų, bronzerių ir dirbtinių įdegių pasiūla - fig suprasi.
Man iš pirmo žvilgsnio atrodo taip - atėjo žmogus, užsidėjo dirbtinį įdegį, susidėjo ryškesnes linzes, nusidažė antakius juodai, plaukus baltai, ir spėk, kad gudrus, kas ten iš natūros
Kita vertus, gal taip ir nėra, gi neklaustų tada žmogus savo tipo
O ir akys tai tos pačios kaip vaikystėj greičiausiai
Vadinasi, akys natūralios, mėlynos, ryškios, neutralios - nei ten labai šaltos, nei labai šiltos...
Jei tas kontrastas toks ir yra, ta prasme, žmogus iš tikro su tokiais antakiais, ir visiškai jų nedažė, tai plaukai greičiausiai irgi tamsoki natūralūs. Tai gali būt ir bright spring, ir bright winter. Priklausomai nuo odos. Man lyg ir į šiltumą traukia, bet tikrai galiu klysti... Bet kažkaip abejonių kyla
Juoda spalva neypatingai tinka, ogi ir žiemai, ir bright springui turėtų būt visai nieko...
Kita vertus, jei antakiai paryškinti ir kai kuriose foto gerai pridėta įdegio, tada net ir vasara kažkokia galėtų būti
Kad ir cool
Vat kaip tik vasaroms tas vieno kažko perryškinimas duoda tą efektą "vajezus kaip ryšku".
Išvis man gražiausia jos foto - su kitos spalvos plaukais. Tas blond man šiuo atveju kažkoks per agresyvus... Labai norėčiau ją pamatyti su vasarinės spalvos plaukais. Turiu nykų įtarimą, kad tada akys išeitų į pirmą planą - nes dabar kelmas žino, kas ten tam pirmam plane - ir būtų gražu
Ir dar nepakenktų foto su spalvom.
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 12 03, 17:13)
Šitą spalvą priskirčiau prie žiemos spalvų, įvardinčiau kaip magenta. Na lygtai nėra blogai, nors kad būtum bright spring, kaip
Noa kad atrodo, tai nežinau
O tai kad nėr kur kitur jos dėt
Ryškios spalvos jai gerai, tas faktas, vadinasi, ruduo ir vasara iškart plest ir atkrenta. Ji šilta, tas irgi faktas, vadinasi, dar ir žiema atkrenta. Light springas ji būti negali, ibo nu kur jau ten ta vasaros įtaka? Kur jau ten kontrasto nebuvimas. Vadinasi, warm arba bright.
Iš tikro gali jinai būti iš natūros ir warm, bet aš apie bright pagalvojau būtent dėl tų spalvų... Galvojau taip - jeigu jai kas nors ateitų su šautuvu ir uždraustų jai griežtai visas pavasario spalvas, kaip ji geriau atrodytų, su žiemos palete ar su rudens?
Manau, su žiemos.
Nu tai ir braitas tada