Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(SOWELU @ 2013 12 03, 17:11)
Dar paklausiu - warm autumm tai turi būti viskas šilta (akys, oda, plaukai)?? O soft tada kaip??

Ar šita spalva labai blogai ant manęs?? Nes ji yra prie tų kur rudeniams netinka visai..

Šitą spalvą priskirčiau prie žiemos spalvų, įvardinčiau kaip magenta. Na lygtai nėra blogai, nors kad būtum bright spring, kaip Noa kad atrodo, tai nežinau g.gif
Atsakyti
o man irgi visai atrodo, kad Sowelu gali būti bright spring tongue.gif
Atsakyti
Ačiū Noa už nuomonę 4u.gif
Erszebeth mane irgi bright springui priskyrė smile.gif
Atsakyti

reiks dar kartą pažiūrėt kaip SOWELU su tom ryškiom spalvom atrodo, kad jau taip i draugystę siūlot biggrin.gif
Atsakyti
O apie Hypnotic Poison vis tiek nežinau biggrin.gif Dar peržiūrėjau foto... Dabar lyg šilta. Vaikystėj lyg šalta. Bet su anų laikų fotografų gebėjimais ir šiandiene soliariumų, bronzerių ir dirbtinių įdegių pasiūla - fig suprasi.

Man iš pirmo žvilgsnio atrodo taip - atėjo žmogus, užsidėjo dirbtinį įdegį, susidėjo ryškesnes linzes, nusidažė antakius juodai, plaukus baltai, ir spėk, kad gudrus, kas ten iš natūros biggrin.gif
Kita vertus, gal taip ir nėra, gi neklaustų tada žmogus savo tipo biggrin.gif O ir akys tai tos pačios kaip vaikystėj greičiausiai biggrin.gif
Vadinasi, akys natūralios, mėlynos, ryškios, neutralios - nei ten labai šaltos, nei labai šiltos...
Jei tas kontrastas toks ir yra, ta prasme, žmogus iš tikro su tokiais antakiais, ir visiškai jų nedažė, tai plaukai greičiausiai irgi tamsoki natūralūs. Tai gali būt ir bright spring, ir bright winter. Priklausomai nuo odos. Man lyg ir į šiltumą traukia, bet tikrai galiu klysti... Bet kažkaip abejonių kyla mastau.gif Juoda spalva neypatingai tinka, ogi ir žiemai, ir bright springui turėtų būt visai nieko...

Kita vertus, jei antakiai paryškinti ir kai kuriose foto gerai pridėta įdegio, tada net ir vasara kažkokia galėtų būti mastau.gif Kad ir cool mastau.gif Vat kaip tik vasaroms tas vieno kažko perryškinimas duoda tą efektą "vajezus kaip ryšku".

Išvis man gražiausia jos foto - su kitos spalvos plaukais. Tas blond man šiuo atveju kažkoks per agresyvus... Labai norėčiau ją pamatyti su vasarinės spalvos plaukais. Turiu nykų įtarimą, kad tada akys išeitų į pirmą planą - nes dabar kelmas žino, kas ten tam pirmam plane - ir būtų gražu mastau.gif

Ir dar nepakenktų foto su spalvom.

Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 12 03, 17:13)
Šitą spalvą priskirčiau prie žiemos spalvų, įvardinčiau kaip magenta. Na lygtai nėra blogai, nors kad būtum bright spring, kaip Noa kad atrodo, tai nežinau g.gif

O tai kad nėr kur kitur jos dėt biggrin.gif

Ryškios spalvos jai gerai, tas faktas, vadinasi, ruduo ir vasara iškart plest ir atkrenta. Ji šilta, tas irgi faktas, vadinasi, dar ir žiema atkrenta. Light springas ji būti negali, ibo nu kur jau ten ta vasaros įtaka? Kur jau ten kontrasto nebuvimas. Vadinasi, warm arba bright.
Iš tikro gali jinai būti iš natūros ir warm, bet aš apie bright pagalvojau būtent dėl tų spalvų... Galvojau taip - jeigu jai kas nors ateitų su šautuvu ir uždraustų jai griežtai visas pavasario spalvas, kaip ji geriau atrodytų, su žiemos palete ar su rudens? biggrin.gif
Manau, su žiemos.

Nu tai ir braitas tada biggrin.gif
Atsakyti
na iš bėdos dar dark autumn turi gan ryškių spalvų. net kažkuri osinkoj minėjo , jog palyginus su pavasarinėm, tai būtent jo ryškios ryškiosios spalvos

beje, matei ką iš tavo marmūzės fb pridirbau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 03 gruodžio 2013 - 16:38
QUOTE(inc @ 2013 12 03, 17:38)
na iš bėdos dar dark autumn turi gan ryškių spalvų. net kažkuri osinkoj minėjo , jog palyginus su pavasarinėm, tai būtent jo ryškios ryškiosios spalvos

beje, matei ką iš tavo marmūzės fb pridirbau?  lotuliukas.gif

Mačiau. Bright winter biggrin.gif O tu negali man taip ir natūroj? biggrin.gif

Dark autumn?
Bet kad jai tos dulkėtos, kaip pas LinąGustę gi žiūrėjom - nei štai, nei antai mastau.gif O va šviesios - vietoj ir laiku...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 18:34)
O apie Hypnotic Poison vis tiek nežinau biggrin.gif

Man Hypnotic Poison ir gražiau su tamsesniais plaukais, nei kad su šviesiais. Tie šviesūs plaukai man visai ne į temą prie tokių akių

QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 18:34)
O tai kad nėr kur kitur jos dėt biggrin.gif

pala, pala.. a tai kai jau nėr kur dėt, tada jau bright spring ?blink.gif Nu dabar aišku ko aš vis blaškaus kaip benamė, nus taigis neturėjo kur dėt manęs ir padėjo kur pakliuvo doh.gif biggrin.gif
Springas gali būti, bet man labiau i warm panašesnė, betntoks buvo pirmas įspūdis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 16:50)
Mačiau. Bright winter biggrin.gif O tu negali man taip ir natūroj? biggrin.gif

Dark autumn?
Bet kad jai tos dulkėtos, kaip pas LinąGustę gi žiūrėjom - nei štai, nei antai mastau.gif O va šviesios - vietoj ir laiku...

natūroj negaliu lotuliukas.gif

Tai jo jo, aš jai ir atmečiau dėl to rudens variantą. Nors oda tokia stipriai oranžinė kaip ir mesteli mintį patikrint ar ne dark autumn
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 03, 17:55)
natūroj negaliu  lotuliukas.gif

Tai jo jo, aš jai ir atmečiau dėl to rudens variantą. Nors oda tokia stipriai oranžinė kaip ir mesteli  mintį patikrint ar ne dark autumn

O vat parodytų man ją juodai apsirengusią, ir sakytų, spėk kas - irgi pagalvočiau apie rudenį. Ne tik dark, visus tris. Bet kai prisidėjo tas rudenines spalvas, su kuriomis tu, tarkim, atrodai glamūriškai ir išieškotai - fig, iškart ruduo nusibraukė. Jai tokias spalvas reiktų nešioti tik tada, jei būtų kokio labai bagoto prezidento žmona ir norėtų pasirodyti besanti ne glamūriška pinigais apibirus, o kaip tik arčiau liaudies biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 12 03, 17:53)
Springas gali būti, bet man labiau i warm panašesnė, betntoks buvo pirmas įspūdis smile.gif

Vat ties šita diskusija tai aš sutinku, warm ar bright spring, bet daugiau tai jau ji niekas negali būti biggrin.gif

Man kažkaip tas bright lyg ir arčiau atrodo... Nors iš esmės ką aš žinau, gal ir warm nieko, ypač jei plaukus pasišiltins. Man atrodo, ji su tais plaukais varijuodama gali blaškytis iš vieno į kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 03, 14:23)
Tai jau isirasysit i sarasiuka kaip warm spring? biggrin.gif

Tai jau ir dėkit į tuos warm spring'us karsta.gif jei nėr prieštaraujančių. Man jie visai patinka bigsmile.gif Nors kažkaip vis abejoju ar aš tiek šilumos turiu g.gif Nu bet tai tebūnie biggrin.gif
Atsakyti
Buvau šiandien maximoj ir pamačiau geltoną golfuką (jei dabar su itin didele nuolaida ) ir galvoju, reik savo pačiai mažiausiai nupirkt, nes ji šneka ir šneka, kad jai labai geltona patinka. O ten tokia geltona geltona spalva lotuliukas.gif Parnešiau, įdaviau, tai pagatava buvo susilydyt nuo groažumo biggrin.gif Nu bet jai tikrai ir tinka tokia spalva. thumbup.gif
Atsakyti