Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 08, 11:47)

biggrin.gif Tu žinok, dėl veido išraiškos aš nė spalvos nematau biggrin.gif Aš suprantu, kad kitokia nesimatys šešėlio, bet taip žiūrint atrodo, kad sukalens dantimis, įmes į katilą, ir sveikas žuvęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip sakyčiau, kad tikrai per ryšku, o toks ryškus daikc be makijažo pagrindo žiūrisi keistai.

lotuliukas.gif thumbup.gif

Na žiūrėsim, matau, kad saikingai su tom dramatinėm spalvom reikia smile.gif O makiažo pagrindo - tai jau tiek to, visą gyvenimą gyvenau be jo, ir ant senatvės nemanau, kad verta susigundyti. Kaip beveik 40 metų babcė savo odos būkle esu net labai patenkinta, ir iš dalies dėkoju tam, kad savo laiku netepiau ant jos ko nebūtina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 18:43)
O makiažo pagrindo - tai jau tiek to, visą gyvenimą gyvenau be jo, ir ant senatvės nemanau, kad verta susigundyti. Kaip beveik 40 metų babcė savo odos būkle esu net labai patenkinta, ir iš dalies dėkoju tam, kad savo laiku netepiau ant jos ko nebūtina  ax.gif

Ot tundra biggrin.gif
Pirmiausia, tai kaip tik na starosti liet ir išlenda visokie šūdai, kaip pigmentinės dėmės, kraujagyslės, ir jas visai verta pamaskuot, nes kiek gi dar tą odą grožiui naudosi? Tuoj bus reikalinga tik šiaip sau biggrin.gif
Visų antra, pamozokai odai tikrai nekenkia, nebent tu naudosi tuos pačius, kuriais žmonės sienas dažo smile.gif Nebent ten žmogus labai alergiškas arba linkęs į spuogus ir jam poras kemša. Bet tai nėra ilgalaikis poveikis, ta prasme, po 20ties metų vargu ar tai kažkuom kažką pablogins.
Nebent pagerins wink.gif Geri pagrindai, krempudros, bb, dar karu drėkina ir visaip ten tą odą turbina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2013 - 18:12
QUOTE(Noa @ 2013 12 08, 18:12)
Ot tundra biggrin.gif
Pirmiausia, tai kaip tik na starosti liet ir išlenda visokie šūdai, kaip pigmentinės dėmės,  kraujagyslės, ir jas visai verta pamaskuot, nes kiek gi dar tą odą grožiui naudosi? Tuoj bus reikalinga tik šiaip sau biggrin.gif
Visų antra, pamozokai odai tikrai nekenkia, nebent tu naudosi tuos pačius, kuriais žmonės sienas dažo smile.gif Nebent ten žmogus labai alergiškas arba linkęs į spuogus ir jam poras kemša. Bet tai nėra ilgalaikis poveikis, ta prasme, po 20ties metų vargu ar tai kažkuom kažką pablogins.
Nebent pagerins wink.gif Geri pagrindai, krempudros, bb, dar karu drėkina ir visaip ten tą odą turbina smile.gif

Kosmetologijos industrijos pasakos. Kuo didesnė industrija, tuo gražesnė ir "moksliškiau pagrįsta" jos pasaka. Ką daugiau belieka sakyt? Taip, tai kenkia, jeigu kažkas pastebėjo, bet tik ne mūsų gaminiai, o konkurentų, o mūsų ne tik nekenkia, bet ir apskritai stebuklus daro, tiesiog jaunystės eliksyras, pirkit, blabla. Juolab, kad praktiškai nepatikrinsi, nepalyginsi ant to paties žmogaus, kokia jo odos būklė būtų 20 metų nenaudojus tų pudrų ir pagrindų, ir kokia naudojus ax.gif
Atsakyti
dėl vieno tik neišeina ginčytis, kad saulė sendina odą
tai pvz mineralinė turinti natūraliai kažkiek spf tikrai gali pristabdyt tą senėjimą
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 20:22)
Kosmetologijos industrijos pasakos. Kuo didesnė industrija, tuo gražesnė ir "moksliškiau pagrįsta" jos pasaka. Ką daugiau belieka sakyt? Taip, tai kenkia, jeigu kažkas pastebėjo, bet tik ne mūsų gaminiai, o konkurentų, o mūsų ne tik nekenkia, bet ir apskritai stebuklus daro, tiesiog jaunystės eliksyras, pirkit, blabla. Juolab, kad praktiškai nepatikrinsi, nepalyginsi ant to paties žmogaus, kokia jo odos būklė būtų 20 metų nenaudojus tų pudrų ir pagrindų, ir kokia naudojus  ax.gif

Bet vat tuo pačiu galima remtis ir priešingą motyvuojant biggrin.gif Gi dabar gausu ir priešingų visokių ten pasakojimų, grįstų sąmokslo teorija, kaip viskas kenkia ir žaloja ir vėžį varo biggrin.gif Visas maistas žalingas, visa kosmetika žalinga, oras žalingas, žo, viskas žalinga, reikia lįst į žeminę vidury Sibiro ir laukt, kol praeis biggrin.gif

O šiaip jau faktas, kad nuo Senovės Egipto babcės kažką ant savęs mozojo grožio tikslais. Tai čia bus kokie... Nu taip kokie 5000 metų, kai mozojimas praktikuojamas ir ne šiaip sau, o grožio dėlei. Tada industrijos dar nė nebuvo, ale mozojimas buvo ir basta biggrin.gif
Taip kad aš labiau linkusi tikėti 5000 metų tradicija, negu kažkokio natūropato sąmokslo teorija biggrin.gif

Aišku, yra feminizmo kryptis, kuri sako - nafiga čia gražintis, mes ne grožio objektai kokie ten, mes ir be grožio didžios vertybės. Bet tokios religijos išpažinėjos į šitą temą net kojos nekeltų, nes diskutuoti apie tai, ar arbūzo spalvos lūpdažis maksimaliai pabrėš grožį, ar verčiau būtų rojaus obuoliuko, šalnos pakąsto, atspalvis - tai čia būtų smertis su tokiu požiūriu biggrin.gif

Žo, nezvimbk, eik, nusipirk krempudrą, jei jau nusipirkai šešėlius, sena tarka, pasenkime oriai! biggrin.gif Nugis jei kosmetika nuodas, tai jau psio, jau tu jos užsitepei ir dabar jau tau vis viena šakės. Tai verčiau mirt su grožiu, negu be biggrin.gif Įsivaizduok, kokią negražią foto neš prieš grabą, šitą va štai iš pereito puslapio. O visi žiūrės ir sakys - kad tik nesivaidentų, ir žegnosis... biggrin.gif

O verčiau - lūpos širdele, arbūzo atspalviu, antakiai kampu, šešėlis paskutinio mados klyksmo, tada visi sakys - kokio grožio motera numirė, ir dar tokia jauna, musėt nepilnametė!

Jauti skirtumą? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 20:38)
dėl vieno tik neišeina ginčytis, kad saulė sendina odą
tai pvz mineralinė turinti natūraliai kažkiek spf tikrai gali pristabdyt tą senėjimą

Tai visos krempudros turi SPF. Natūraliai, fiziškai, gi ant odos dedi kažkokias dažų daleles. Tai saulę jie tai odai kažkiek užstoja! O jei dar sudėty cinko oksidas ir titano dioksidas - tada išvis. O myžčioti, kad tai chemija ir nuodai, irgi neverta - cinko oksidu visi kūdikių subiniukus tepa, ir nieko, visi patenkinti biggrin.gif

Žo, Erszebeth, nesiginčyk, su daina į parduotuvę - žengte marš! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2013 - 19:49
nu kaip driokstelėjai čia su ta foto per pagrabą lotuliukas.gif thumbup.gif man tada reik pasirūpint ir temas paskaityt kur ten kokie geresni maskuokliai paakiams biggrin.gif ... o ir pudros nebeturiu jau keli mėn. Bet visai bergžia nesiskaitau. Aną dieną mineralinę pabandymui užsisakiau. Niekad neturėjau, tai parūpo pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Noa, tau gal kokia Kristutė otkatą moka? lotuliukas.gif

Tos saulės mes tiek ir tematom, nemanau, kad dauguma ant lauko šakėm mojuojam. Užtenka vengti soliariumų. Ten jau ir pudra negelbėtų biggrin.gif Beje, iš tos pačios serijos pasakų, soliariumai juk irgi puoselėja odą, spuogus ar ką ten naikina lotuliukas.gif

O tos Egipto babcės kasdien mozojosi ar atitinkamomis progomis? Ir ar turėjo šalia viso to centrinį šildymą, kietąsias daleles ore, konservantus?

Žodžiu, gal aš dar 20 metų pasilaikysiu to, kas man iki šiol netgi labai pasiteisino, o tada jau matysim - gal tikrai dėl pagrabinės fotografijos bus verta kokią krempudrą užsitepti biggrin.gif
Atsakyti
Noa aš tiesa pasakius myžčioju ir jau seniai ekologišką kosmetiką ir daug kitų dalykų naudoju. Ten irgi atskira industrija be jokios abejonės. Bet tam ir duota galva, o ne puodynė, kad atsirinkti biggrin.gif Kam dažytis šešėliais su toksinais kokiais, jeigu galima be jų, o dažytis tai norisi.
O cinko dioksidas ir titano dioksidas nėra toksiški, plius tikrai veikia kaip geri saulės blokai ir dar gydo žaizdeles, spuogelius ir užpakaliukus biggrin.gif
Kaip Erszebeth užsiminė apie kenksmingą aplinką yra dalykų, kurių neišvengsi, bet yra ką gali iš savo aplinkos eliminuoti - vis mažiau šansų toksikozę įsigyti biggrin.gif
na bet čia jau visai OT
tai dar pridėsiu, feministėm Galima dažytis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 20:08)
- gal tikrai dėl pagrabinės fotografijos bus verta kokią krempudrą užsitepti  biggrin.gif

dėl šitos tai tavęs jau niekas nebeklaus, uždės tinko sluoksnį ir dar šypseną išlankstys, "kaip gyva" gulėsi doh.gif lotuliukas.gif
jergau tik atleiskit už makabrą dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 08 gruodžio 2013 - 20:20
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 20:22)
dėl šitos tai tavęs jau niekas nebeklaus, uždės tinko sluoksnį ir dar šypseną išlankstys, "kaip gyva" gulėsi doh.gif  lotuliukas.gif
jergau tik atleiskit už makabrą dabar doh.gif

Tai kad aš ne apie šitą, o apie tą fotografiją, kurią prieš grabą neš biggrin.gif

Kad jau pradėjom, man dabar makabriškas klausimas kilo, o lavonai irgi būna skirtingų spalvinių tipų, ar juos tinkuojant atsižvelgiama į spalvinį tipą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 21:08)
Noa, tau gal kokia Kristutė otkatą moka?  lotuliukas.gif

Tos saulės mes tiek ir tematom, nemanau, kad dauguma ant lauko šakėm mojuojam. Užtenka vengti soliariumų. Ten jau ir pudra negelbėtų  biggrin.gif Beje, iš tos pačios serijos pasakų, soliariumai juk irgi puoselėja odą, spuogus ar ką ten naikina  lotuliukas.gif

O tos Egipto babcės kasdien mozojosi ar atitinkamomis progomis? Ir ar turėjo šalia viso to centrinį šildymą, kietąsias daleles ore, konservantus?

Žodžiu, gal aš dar 20 metų pasilaikysiu to, kas man iki šiol netgi labai pasiteisino, o tada jau matysim - gal tikrai dėl pagrabinės fotografijos bus verta kokią krempudrą užsitepti  biggrin.gif

Nemoka, o ir neturėtų, nes aš jos labai nemėgstu biggrin.gif Durniai, branginykai ir nieko neturi. Pas juos pirkt - nebent iš bėdos...

Nu kaipgi saulės nematom? Nebent rūsy lindėtume biggrin.gif Kažkas paskaičiavo, kad jei mes tikrai rūsy lindėtume ir tikrai nei kiek saulės niekada nematytume, tai visą gyvenimą atrodytume kaip 19 metų. Betgi neatrodom biggrin.gif

Aplamai prieš 5000 metų aš dar buvau labai jauna ir nepamenu, bet manau, kad mazojosi kaip mes - kitaip nebūtų pakliuvę su visu špaklium į sienų tapybą netgi ten, kur visokias buitines scenas vaizduoja! biggrin.gif

Nu tu kaip nori, bet aš tai tik dėl to ir patariau, kad matau jau, ką užmaskuot būtų neprošal biggrin.gif Juolab, ne taip seniai dažiau vieną, labai savo oda patenkintą, ko gero, tavo bendraamžę. Kuri nesimozoja. tai iš tolo dar kaip ir nieko, bet jau pati odos faktūra - DAR gražu, kol nepalieti... Oi daviau malkų! biggrin.gif Nu kur regėta, jauna graži motera, o oda kaip babytės, kai palieti. Kas, kad iš toliau nesimato. Tuoj pasimatys!
Ir dar daviau paakių kremo biggrin.gif

Bet jei tikrai nenori, tada tu verčiau šituos šešėlius užmiršk. O naudok kokius nors vos vos matomus, persikinius ir panašiai. Gal netgi kreminius, natūraliau atrodys... Tipo tokius:
http://www.hihimag.c...watches-001.jpg

Jų yra visose Maximose ir Eurokosuose, jei Kristutės bijai smile.gif Tik dabar naujos spalvos, tai senos, mano suvokimu, buvo geresnės. Sakyčiau, mėgink pink gold, bus gerai.

Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 21:22)
Noa aš tiesa pasakius myžčioju ir jau seniai ekologišką kosmetiką ir daug kitų dalykų naudoju.

tai dar pridėsiu, feministėm Galima dažytis lotuliukas.gif

O man tai atrodo, kad ekologija - opium dlia naroda irnesakyk.gif Biskį susidūriau, paskui nusispjoviau, kas man gražiau, tą ir naudosiu, skersą dėjau ant toksinų biggrin.gif Kažkada skaičiau, nuo ko žmonės daugiausiai įgyja mirtinas ligas. Tai va pasirodė, kad maistas sukelia tik 5 proc. jų, paskui dar 5 dalinasi ten oras, saulė, ekologija, špaklius, paveldimumas. O 90 proc. sudaro nervinė įtampa...

O kas ten kenkia ar padeda - mes vis viena niekada nesužinosim. Kaip yra korporacijų interesai, taip yra ir žaliasis reketas, kai kažkas pasiunta rėkti, kad korporacija daro blogį, nors ji nedaro. Ir visus agiuoja, o durneliai klauso ir rėkia iš paskos. Ir reikalauja babkių, kad tylėtų. Tada, gavę babkių, užsidaro, o minia lieka pasimetus, nėr lyderio, visi eina namo... biggrin.gif Labai paplitęs reiškinys... Užtai nežinosi, kur teisybė.

Žo, tai reiškia, kad nervintis dėl to, ką valgai arba kuo špakliuojiesi, yra gerokai kenksmingiau, negu valgyt arba špakliuotis biggrin.gif

Galima, bet gal ne visoms, jų gi yra įvairių tikėjimų biggrin.gif

Pamenu, kaip vieną lietuvę babcę, kuri baisiai norėjo prisimesti feministe, ibo to reikalavo jos darbo profilis, bet gerai neišmanė plobybių, užsipuolė Švedijoje feministės. Sako, tu mol elgiesi, kaip nenatūralu, eini prieš moters prigimtį - tu pasidažius, su suknele, su aukštakulniais!
O ana joms atsakė - o jau čia, mielosios, kas kam natūralu nail.gif Va man, tarkim, dažytis, suknelės ir aukštakulniai yra natūralu bigsmile.gif Manęs niekas neverčia, aš nieko nevaizduoju, tai, ką matote, esu aš, man taip patinka, ir man yra tai gerokai natūraliau, negu kroksai ir pižaminės kelnės!!!
Bet tai visai nereiškia, kad aš prastesnė nail.gif
Ot teip vat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2013 - 20:45
užsiprunkščiau iš Erszebeth kilusio klausimo lotuliukas.gif spėju, kad ne lotuliukas.gif

Noa tai žinoma, yra ir terminas greenwashing (kaip brainwashing tik green)
labai dabar madinga dėt ant pakuočių žalius lapeliokus ir tt ir pan, tai visiškai nieko nereiškia, viduj pakuotės nors ir didžiausias cheminis š...as. Šitam reikalui reik įdėt kiek pastangų, kad turėt supratimą kas ir kaip.
Aš iš prigimties skeptikė ir laikau save nedurna, prieš keisdama priemones ilgai ir nuobodžiai skaičiau.

O tie procentai "nuo ko mirsi" aš kiek kitokią proporciją esu mačiusi lotuliukas.gif
biškį tolygiau tos įtakos pasiskirstę lotuliukas.gif

nu žodžiu geriau pasakykit per kiek plaukų spalvos tonų rekomenduojama maksimaliai nukrypti nuo natūralios plaukų spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 21:29)
Kad jau pradėjom, man dabar makabriškas klausimas kilo, o lavonai irgi būna skirtingų spalvinių tipų, ar juos tinkuojant atsižvelgiama į spalvinį tipą?  blush2.gif

Akių nesimato, plaukų dažniausiai irgi, tai gal nestipriai?
Bet tu gali išvis uždrausti, sakyk, kaip gyvenau, taip ir numirsiu!
Tik tada turėsi nepasikart, nes tada veido spalva labai pablogės ir gal net į kitą tipą pereisi, nusipirktos įkapės nebetiks tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 21:51)
Šitam reikalui reik įdėt kiek pastangų, kad turėt supratimą kas ir kaip.

Aš kažkada bandžiau ir dėjau, bet nutariau, kad kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių, o chemijos žinovė nesu, taigi spjoviau ir tiek biggrin.gif

Nežinau dėl plaukų. Ten yra kažkokios ribos, nuo kažkada pereini į kitą tipą. Bet čia nustatyt labai sunku...
Atsakyti