QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 08, 21:08)
Noa, tau gal kokia Kristutė otkatą moka?
Tos saulės mes tiek ir tematom, nemanau, kad dauguma ant lauko šakėm mojuojam. Užtenka vengti soliariumų. Ten jau ir pudra negelbėtų
Beje, iš tos pačios serijos pasakų, soliariumai juk irgi puoselėja odą, spuogus ar ką ten naikina
O tos Egipto babcės kasdien mozojosi ar atitinkamomis progomis? Ir ar turėjo šalia viso to centrinį šildymą, kietąsias daleles ore, konservantus?
Žodžiu, gal aš dar 20 metų pasilaikysiu to, kas man iki šiol netgi labai pasiteisino, o tada jau matysim - gal tikrai dėl pagrabinės fotografijos bus verta kokią krempudrą užsitepti
Nemoka, o ir neturėtų, nes aš jos labai nemėgstu
Durniai, branginykai ir nieko neturi. Pas juos pirkt - nebent iš bėdos...
Nu kaipgi saulės nematom? Nebent rūsy lindėtume
Kažkas paskaičiavo, kad jei mes tikrai rūsy lindėtume ir tikrai nei kiek saulės niekada nematytume, tai visą gyvenimą atrodytume kaip 19 metų. Betgi neatrodom
Aplamai prieš 5000 metų aš dar buvau labai jauna ir nepamenu, bet manau, kad mazojosi kaip mes - kitaip nebūtų pakliuvę su visu špaklium į sienų tapybą netgi ten, kur visokias buitines scenas vaizduoja!
Nu tu kaip nori, bet aš tai tik dėl to ir patariau, kad matau jau, ką užmaskuot būtų neprošal
Juolab, ne taip seniai dažiau vieną, labai savo oda patenkintą, ko gero, tavo bendraamžę. Kuri nesimozoja. tai iš tolo dar kaip ir nieko, bet jau pati odos faktūra - DAR gražu, kol nepalieti... Oi daviau malkų!
Nu kur regėta, jauna graži motera, o oda kaip babytės, kai palieti. Kas, kad iš toliau nesimato. Tuoj pasimatys!
Ir dar daviau paakių kremo
Bet jei tikrai nenori, tada tu verčiau šituos šešėlius užmiršk. O naudok kokius nors vos vos matomus, persikinius ir panašiai. Gal netgi kreminius, natūraliau atrodys... Tipo tokius:
http://www.hihimag.c...watches-001.jpg
Jų yra visose Maximose ir Eurokosuose, jei Kristutės bijai
Tik dabar naujos spalvos, tai senos, mano suvokimu, buvo geresnės. Sakyčiau, mėgink pink gold, bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 21:22)
Noa aš tiesa pasakius myžčioju ir jau seniai ekologišką kosmetiką ir daug kitų dalykų naudoju.
tai dar pridėsiu, feministėm Galima dažytis
O man tai atrodo, kad ekologija - opium dlia naroda
Biskį susidūriau, paskui nusispjoviau, kas man gražiau, tą ir naudosiu, skersą dėjau ant toksinų
Kažkada skaičiau, nuo ko žmonės daugiausiai įgyja mirtinas ligas. Tai va pasirodė, kad maistas sukelia tik 5 proc. jų, paskui dar 5 dalinasi ten oras, saulė, ekologija, špaklius, paveldimumas. O 90 proc. sudaro nervinė įtampa...
O kas ten kenkia ar padeda - mes vis viena niekada nesužinosim. Kaip yra korporacijų interesai, taip yra ir žaliasis reketas, kai kažkas pasiunta rėkti, kad korporacija daro blogį, nors ji nedaro. Ir visus agiuoja, o durneliai klauso ir rėkia iš paskos. Ir reikalauja babkių, kad tylėtų. Tada, gavę babkių, užsidaro, o minia lieka pasimetus, nėr lyderio, visi eina namo...
Labai paplitęs reiškinys... Užtai nežinosi, kur teisybė.
Žo, tai reiškia, kad nervintis dėl to, ką valgai arba kuo špakliuojiesi, yra gerokai kenksmingiau, negu valgyt arba špakliuotis
Galima, bet gal ne visoms, jų gi yra įvairių tikėjimų
Pamenu, kaip vieną lietuvę babcę, kuri baisiai norėjo prisimesti feministe, ibo to reikalavo jos darbo profilis, bet gerai neišmanė plobybių, užsipuolė Švedijoje feministės. Sako, tu mol elgiesi, kaip nenatūralu, eini prieš moters prigimtį - tu pasidažius, su suknele, su aukštakulniais!
O ana joms atsakė - o jau čia, mielosios, kas kam natūralu
Va man, tarkim, dažytis, suknelės ir aukštakulniai yra natūralu
Manęs niekas neverčia, aš nieko nevaizduoju, tai, ką matote, esu aš, man taip patinka, ir man yra tai gerokai natūraliau, negu kroksai ir pižaminės kelnės!!!
Bet tai visai nereiškia, kad aš prastesnė
Ot teip vat
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.