Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Ta tamsi žalia ko gero visose paletėse yra thumbup.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 07, 20:50)
Beje, šiandien ėmiau ir pasidažiau tik šviesiu  (kažkokiu šviesiai smėliškai pilkšvu) šešėliu ir pieštuku žalsvu. Nu čia pagal vyro prašymus vakarykščius  lotuliukas.gif Tai jau grįžus po renginio net dukra sakė, kad šiandien gražiai pasidažius. Vyrui pasirodžiau (reik gi specialiai į akis įlįst, kad mane pamatytų  lotuliukas.gif ), tai ir jis sakė, kad kur kas geriau. Nu ot, tai dabar išeina, kad galiu pirkt tik šviesius ir be jokių vykrūntasų apsieit  lotuliukas.gif

Cha cha, o aš parsinešiau tą savo a la dramatinę spalvą (ne visai tokią, kiek per daug nupilkintą, bet gana artimą), pabandžiau pasidažyti. Vyro reakcija - kaip disco gražuolė doh.gif lotuliukas.gif (čia antikomplimentas pas mus, jei ką). Na padauginau kiek - kai jau rimtai kur eisiu, reikės mažiau tept.

Ta pirmoji spalva:

user posted image

Ir disco gražuolė lotuliukas.gif (dažytos tiktai akys)

user posted image

Atsakyti
Galbut... nors Noa teisingai pastebejo kazkuriam poste, kad dazniausiai tose potipiu paletese sudedamos tos spalvos kurios skiria viena potipi nuo kito.

Siose dar yra bendrines ir paskui isskirstymai smile.gif

QUOTE(SOWELU @ 2013 12 03, 11:53)

Paletes ir jas papildancios spalvos
pavasario spalvos (reikėtų suprast - tinka visiems pavasariams...)
...toliau papildomos spalvos:
pavasariams su vasaros įtaka, kitaip dar light spring'ams;
pavasariams su rudens įtaka, kitaip dar warm arba true;
... ir su žiemos įtaka, kitaip bright arba clear
vasaros spalvos ir papildymui:
su pavasario įtaka, kitaip light
su žiemos įtaka, kitaip cool arba true
su rudens įtaka, kitaip soft.
rudens spalvos:
su vasaros įtaka, kitaip soft
su pavasario įtaka, kitaip warm arba true
su žiemos įtaka, kitaip deep arba dark
žiemos spalvos:
su rudens įtaka, kitaip deep arba dark
su pavasario įtaka, kitaip bright arba clear
su vasaros įtaka, kitaip true arba cool.

Tik labai netikslus atspalviai, pas true summer avietine kaip fuksija pavaizduota, itariu reiktu ziureti pavadinimus ir kiekviena atskirai guglintis.
Va pas cool summer esanti blued red, nu irgi tokia paduklejus raudona su melsvu atspalviu, geris wub.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 07, 23:00)
Ta pirmoji spalva:

http://www.pinkmelon...Lidschatten.jpg

Ir disco gražuolė  lotuliukas.gif (dažytos tiktai akys)

Bet tai kaip prisiderinus thumbup.gif As tai tamsiom negaliu tept judancios voko dalies, netinka man. smile.gif Naudoju jas raukslelei ir kampuciui.
Atsakyti
būtent tos sistemos su įtakomis aš neperkandu, nesimpatiška man ji ax.gif

va va ta šaltinta raudona tikrai labai gražu cool summer, bet dėl arbūzinės aš vistik abejoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 07 gruodžio 2013 - 22:20
Arbūzinė tai man priklauso pagal etatą, man oficialiai rekomenduotas lūpdažis - watermelon. Tipo, imk vietoj hot pink ir necypk biggrin.gif

Bet tiesą pasakius, nuo arbūzo iki vos vos dar šaltesnės - tai ten milimetras... neturint po ranka arbūzo, galima ir susipainiot biggrin.gif Juolab arbūzas arbūzui nelygu. Panokęs, nedanokęs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 07, 23:51)
Juolab arbūzas arbūzui nelygu. Panokęs, nedanokęs... biggrin.gif

Tikrai, as butent isnokusi arbuza emiau. biggrin.gif

Va dar toki randu

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 08 gruodžio 2013 - 11:40
Nu toks nieko, ką aš žinau. Man atrodo, toks man tai geras labai, bet ko gero čia iš tų spalvų, kur laitai turi, nes šalia vasaros...

Man vasaresnis gal būtų šitas:
http://www.ellisfaas...s/hot-lips/l407
407, trečias nuo galo. Ne?

user posted image

Palyginau - nu akurat, milimetras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2013 - 11:41
Kaip manot bright springui neperšilti skaistalai???
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 08 gruodžio 2013 - 11:40
O kelmas juos žino... Man tai atrodo, kad pavasariams apskritai visi persikai abrikosai ir panašūs fruktai tinka... Juolab, tu pati labai šilta, tai tau, man regis, būtų labai normaliai...
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 07, 23:00)
Ir disco gražuolė  lotuliukas.gif (dažytos tiktai akys)

biggrin.gif Tu žinok, dėl veido išraiškos aš nė spalvos nematau biggrin.gif Aš suprantu, kad kitokia nesimatys šešėlio, bet taip žiūrint atrodo, kad sukalens dantimis, įmes į katilą, ir sveikas žuvęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip sakyčiau, kad tikrai per ryšku, o toks ryškus daikc be makijažo pagrindo žiūrisi keistai. Lyg ir kažkaip netvarkingai, tipo, atsikėliau, o makijažas nuo vakar likęs... Sakyčiau, bet kokio BB ir kur reikia - korektoriaus tai tikrai reiktų, mano galva taip mastau.gif

Gal netgi vietoje šešėlių biggrin.gif

Dar žiūriu. Dėčiau makijažo pagrindą (sulygint veido spalvai, čia gi viso makijažo esmė), neimčiau tokio ryškaus chaki - jis man kažkaip lyg ir surudenina visą vaizdą, apsunkina kažkaip, o imčiau lengvesnį ir su daugiau auksinio blizgesio. Ir tada į priekį neščiau lūpas kad ir su kažkuo panašiu į mūsų aptartą arbūzą, tik gal šiltesniu...

Ir apskritai, kad akys būtų žalios, ne chaki reikia dėti, o kokį tai lengvai violetinį. Tik labai reikia subtilumo, o art deco man tuo ir nepatinka, kad su subtilumu pas juos ne kažką. Arba gal reikia didžiu meistru būt, ibo aš tai nesugebu... Gal mėginčiau iš tos parodytos paletės du paskutinius, jei tau nebūtų per šalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2013 - 11:53
dar apie tuos arbūzus, man arbūzas niekaip ružavas negali būt lotuliukas.gif
jame gi nėra nei violetinės nei mėlynos, nebent būtų apipelyjęs koks, tai kaip rūžavą spalvą vadint arbūzine jūs man pasakykit g.gif
(kaip dažų marketingistai prigalvoja čia atskiras reikalas, kalbu apie gyva daiktą biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 08, 13:03)
dar apie tuos arbūzus, man arbūzas niekaip ružavas negali būt lotuliukas.gif
jame gi nėra nei violetinės nei mėlynos, nebent būtų apipelyjęs koks, tai kaip rūžavą spalvą vadint arbūzine jūs man pasakykit g.gif
(kaip dažų marketingistai prigalvoja čia atskiras reikalas, kalbu apie gyva daiktą biggrin.gif )

Na, iš esmės tai pastaba teisinga, arbūzai yra žali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
iš esmės tai joa lotuliukas.gif
Atsakyti