Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Paemiau is ten pat isvardintas true summer spalvas: Among sky, orchid, wisteria, watermelon, raspberry, soft teal, turquoise, eucalyptus, clover, pearl, and moonsilver.

True summer ideali alyvine visteriju ziedai, nu man tai tinka tokia, tik turi but ne per saldi, papilkinta truputi:
user posted image

Tarp kitu alyviniu, ketvirta eilute nuo apacios antras is kaires.
user posted image

Arbuzine spalva, kazkaip nepagalvojau kad true vasaroms ji, o man tinka labai graziai bigsmile.gif visada megau ja deveti vasara kaip raudonos alternatyva, vadindavau ja blukinta raudona:

user posted image
user posted image
user posted image

Avieciu spalva irgi mano labai megstama tamsiai rozines - vyno spalvos alternatyva. Nu avieciu vynas kitaip tariant biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 07, 11:38)
Gal tu artdeco be šešėlių bazės (pagrindo) naudojai? Man ir dengiasi patogiai, ir ryškumo pakanka, ir gražiai persimaišo ant akies, ir išsilaiko visą dieną, o jei reikėtų - ir ilgiau išsilaikytų.

Obižaeš??? Aš? Be bazės? Šešėlius??? Nu baik tu biggrin.gif
Tik irgi tą patį pasakysiu - ne artdeco, man užteko jų šešėlių.

Nu kam kažkaip su kitais šešėliais lengviau tą patį padaryt, negu su jų. Atrodo, nu ką ten daryt. Bet vat kiti ir lengviau tepasi, ir kažkaip padoriau atrodo... Be to, iš pirmo žvilgsnio pažiūrėjus tai jų daug ir masė, o taip vat pasigilinus - tai per 4 parduotuves ėjau, kol tas turimas 4 spalvas susidėjau doh.gif
Žo, geri, jei nebūč radus geriau. O dabar aš juos išvis pasmerkiau biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 12 07, 13:39)
HP nu visai kitas koloritas be makiažo, nu ir spėliok kad geras. Sakyčiau labai panaši spalviškai į SAWELU pasirodė. Visai šiltas toks. Nu ir kur jas abi dėt? Ai dedam į bright spring'us kaip ir daugumą hihihi.gif

Ko gero. Blin, ir jei neklystu, jos išvis pirmas postas šitoj temoj buvo - mergos, ar aš bright spring, ar ne? Tiek kankinom, tiek reikalavom, ir galų gale - patvirtinom lotuliukas.gif

Nu bet aš nesuvokiu, kur ją, šitokią ryškią ir šiltą, daugiau dėt. Užtai ir tie perbalinti plaukai negerai. O vat šilto atspalvio, kad ir tamsesni - daug geriau. Gi ir Mutei tamsiai bordiniai plaukai neblogai buvo.

Ot ***** užderėjo pavasarių biggrin.gif Skaitau, kaliegos, reikia steigti čia kokią uniformą. Smėliavą su ružava apykakle lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 07, 13:01)
pasidariau fotosesija. Neturiu ne vieno orandzines spalvos rubo 4u.gif  kaip manot,busiu tikrai bs? p.s. kai pamaciau foto savo antakius, vos nenukritau....tragiskos formos. Ka patartumet su jais daryt?

Antakiai tikrai ne kažką, o tu matei Kryginą? Baisiai gerai ir protingai išaiškina, ką daryti su antakiais. Antroj pamokėlėj antakių dažymas, tau neaktualu, bet tu vis viena pažiūrėk, ten dar gerai pakartoja, kaip su ta forma jų suktis.

http://www.youtube.c...h?v=hr2dDVtT2uk

http://www.youtube.c...h?v=6Oy0FaUTF98

Tu į jos pačios antakius pažiūrėjus neišsigąsk, man atrodo, jinai pati yra light summer smile.gif Ji vizažistė, ten visokiems tinka smile.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 12 07, 15:15)
as tiesiog paveiksliuku idesiu.

Labai graziai man tinka tokia kaip sio sviesaus lietpalcio, as ja vadinu akmenine, nezinau kaip istikruju vadinasi:

Aš tavo visus paveiksliukus susiseivinu, nu ne visus, bet nekatruos biggrin.gif Man labai gražūs biggrin.gif

Tai kad man atrodo irgi, kad taip vadinasi. Bent jau aš tai stone spalvą taip ir suprasčiau... biggrin.gif
Papildyta:

O va dabar jau supykau. Aš irgi avietinės spalvos noriu!!!

O arbūzinę, tarp kitko, light springams irgi galima. Davai darom tokią uniformą biggrin.gif
Atsakyti
O tą avietinę ir aš panašią turiu paletėj tongue.gif
Atsakyti
Toliau:

Soft teal - nu zinoma kaip gali netikti spalva kuri idealiai tinka prie tavo akiu wub.gif
user posted image
user posted image

Eukalipto spalva. Tikriausiai tai mint variantas vasaroms ar ne? Turiu tokia striukyte tai tinka man tokia spalva smile.gif
user posted image
user posted image

Dobiliuku spalva - nieko tokios spalvos neturiu bet jeigu raso kad true summer tinka reikes isbandyt smile.gif Man ji primine ramia prislopinta jade spalva.
user posted image
user posted image

Perlo spalva, nu cia turbut panasu kaip pieno spalva, vietoj baltos g.gif
user posted image
user posted image

Sidabrinio menulio spalva, man vis delto atrodo kad ji daugiau sviesiai melsva su pilkumu negu pilka su melsvumu, sprendziu is to kad man pirmoji tinka labiau. As tai ja vadinu zieminio dangaus spalva.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 gruodžio 2013 - 21:11
QUOTE(Hiver @ 2013 12 07, 15:08)
O kaip situ seseliu kokybe ar patiko? 4u.gif  Nes Rimmel seseliai kaip ir skaistalai giriami. ax.gif 

As tai apie sitas paletes galvoju:
http://3.bp.blogspot...tte-reviews.jpg

Šias paletes irgi pažiūrėjau. Tą viršutinę galvojau gal imt, bet kai man norėjosi ir žalios, tai ši atkrito.
Kaip dėl kokybės, tai nieko dar negaliu tau pasakyt, nes tik 10min. tepabuvau. Kas liečia dengimą, maišymą ir pan. , tai aš nelabai ir pakomentuosiu, nes mano praktika ne itin didžiulė su tais šešėliais.

Beje, šiandien ėmiau ir pasidažiau tik šviesiu (kažkokiu šviesiai smėliškai pilkšvu) šešėliu ir pieštuku žalsvu. Nu čia pagal vyro prašymus vakarykščius lotuliukas.gif Tai jau grįžus po renginio net dukra sakė, kad šiandien gražiai pasidažius. Vyrui pasirodžiau (reik gi specialiai į akis įlįst, kad mane pamatytų lotuliukas.gif ), tai ir jis sakė, kad kur kas geriau. Nu ot, tai dabar išeina, kad galiu pirkt tik šviesius ir be jokių vykrūntasų apsieit lotuliukas.gif
Atsakyti
ne, nieko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 07 gruodžio 2013 - 21:19
QUOTE(inc @ 2013 12 07, 21:50)
Šias paletes  irgi pažiūrėjau. Tą viršutinę galvojau gal imt, bet kai man norėjosi ir žalios, tai ši atkrito.
Kaip dėl kokybės, tai nieko dar negaliu tau pasakyt, nes tik 10min. tepabuvau. Kas liečia dengimą, maišymą ir pan. , tai aš nelabai ir pakomentuosiu, nes mano praktika ne itin didžiulė su tais šešėliais.

Beje, šiandien ėmiau ir pasidažiau tik šviesiu  (kažkokiu šviesiai smėliškai pilkšvu) šešėliu ir pieštuku žalsvu. Nu čia pagal vyro prašymus vakarykščius  lotuliukas.gif Tai jau grįžus po renginio net dukra sakė, kad šiandien gražiai pasidažius. Vyrui pasirodžiau (reik gi specialiai į akis įlįst, kad mane pamatytų  lotuliukas.gif ), tai ir jis sakė, kad kur kas geriau. Nu ot, tai dabar išeina, kad galiu pirkt tik šviesius ir be jokių vykrūntasų apsieit  lotuliukas.gif

As irgi i tuos virsutinius dairausi biggrin.gif Mane labai nustebino ta auksaspalve sampanine, tokia kokios ir ieskojau pigmentuota, grazus svytejimas, o tos link slyvines taupines irgi turetu tikt mano akims, tik vidurines plytines kazin ar naudociau. Dar apie tuos su pilku viduriuku svarsciau, kaip neutralu salta varianta. Nors piku seseliu nesu megeja.

Galima bus ir vikruntasus naudot irnesakyk.gif tiesiog mazesni procenta voko tamsia spalva dengt. Mano nuomone be tamsiu seseliu tik zalioj jaunystej galima apsieit, kol nereikia nieko vokams koreguot. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 gruodžio 2013 - 21:32
Hiver dėl gelsvos ir šviesios krempudros aš (LS) buvau nusipirkus tokią spalvą kai mineralinės atspalvius dar atsirinkinėjau, manęs negadino tokia spalva, bet pasilikau ties atspalviais įvardijamais kaip "neutral"

su alyvinėm man dar gilus miškas biggrin.gif

avietinė tikroji cool summer spalva, bet va dėl arbūzinės/true red nežinau, jos pas cool summer nelabai, daugiau light summer paletėse randama g.gif
tas mėtines, žalias, perlo, rūko, sidabrinių mėnulių spalvas galėčiau rengtis laisvai visas smile.gif

camel paltukas idėtas grynai tos spalvos su kuria ir aš aš tampu avižine koše, sergančia avižine koše smile.gif
o ta taupe striukė vat kažkuo subtiliai netikus spalva, gal tikrai į violetinę, nu tokia senų bobų spalva (pardon) netinka man ir , nors truputį gretimai paėmus panašią spalvą labai puikiai galima nešiot. Gal per daug užmutinta jinai - soft summer?

ta pavadinta "akmenine" tai turiu tokios spalvos striukę biggrin.gif labai man tinka
atseit link kalkakmenio spalvos, kažkas panašaus smile.gif

iš šitų pajamčiau nebent tą dešiniausią be juodos tik rolleyes.gif
dar gal violečitava, bet kažkas ne taip su ja - bus pavasarinė gal
user posted image

ta va tiek panašumų atradau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 07 gruodžio 2013 - 21:27

O kaip manot kokio sezono sita zalia? ax.gif Kazin ji galima cool vasaroms? Man tokia labai graziai tinka. As ja vadinu pusies zalia.
http://www.goddiva.c...een_front_l.jpg

Atsakyti
na panašu g.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 07, 22:25)
avietinė tikroji cool summer spalva, bet va dėl arbūzinės/true red nežinau, jos pas cool summer nelabai, daugiau light summer paletėse randama g.gif

Ji ne true red, ji tokia blukinta raudona su roziniu atspalviu. 4u.gif
O kaip dar isivaizduot watermelon atspalvi, unsure.gif nes Christine Scaman ja nurodzius tarp tinkaciu spalvu True summer.
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 07, 22:35)
na panašu g.gif
user posted image

Aha, tikrai pine green yra ax.gif
user posted image
Atsakyti
na šitoj mano įdėtoj žiūriu kažkokio plauko arbūzas yra smile.gif
bet gal man taip statistiškai užsifiksave, kad cool summer paletėse daugiau avietinės ir šaltos rausvos pasitaiko. Dar nuo to laiko kai ieškaujau skiriamųjų taškų nuo light summer.
Nes norint tai bet kurią spalvą, bet kurioj paletėj rasi, na beveik biggrin.gif
Atsakyti