Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Gal yra naudojančiu Loreal Lumimagique C1 kreminę pudrą.Arba tokių, kurioms ji tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 07, 10:40)
blogai spėji, naudojau dirol.gif tik jau ne arteco, užteko man jų šešėlių biggrin.gif

Tada neįsivaizduoju, kokio ten intensyvumo norisi, jeigu kabini, kabini, ir vis vien neryšku? Man netgi atvirkščiai būna, saugausi, kad nepadauginčiau. O gal čia iš tiesų nuo spalvinio tipo priklauso? Kas ten samprotavo, kad pavasariams šešėliai turi būti gana neryškūs?
Atsakyti
pasidariau fotosesija. Neturiu ne vieno orandzines spalvos rubo 4u.gif kaip manot,busiu tikrai bs? p.s. kai pamaciau foto savo antakius, vos nenukritau....tragiskos formos. Ka patartumet su jais daryt?

nuoroda
Atsakyti
HP, 7 foto tobulai tinkanti spalva wub.gif ir tikrai ne tai peroksidinei biggrin.gif
Atsakyti
HP nu visai kitas koloritas be makiažo, nu ir spėliok kad geras. Sakyčiau labai panaši spalviškai į SAWELU pasirodė. Visai šiltas toks. Nu ir kur jas abi dėt? Ai dedam į bright spring'us kaip ir daugumą hihihi.gif

Noa nu netinka man jokios ryžavotos, nei softinės, nei warminės. Man ir samaninė netinka, nei rudeninė, nei pavasarinė mirksiukas.gif Aš kažkaip taip truputi hipovai mėgau rėdytis, kviatkos ten visokios ir panašiai. Tai jau ko ko, bet tiek warm spring, tiek autumn pakako spalvinių derinukų panešiot... teko pripažint kad netinka man jie verysad.gif Tada ir persimečiau į juodą lotuliukas.gif Man rudas pigmentas spalvoj - peilis. Ir kukurūzų geltona labai vaizdą gadina, nereik net ryžos. Man tinkanti geltona tokia citrininė pabaltinta, kiek bent jau persimatavau. ta pilkinta, kur cool summer padėta, tai netinka. Bo išskalbiau kartą maikoną su netinkamos spalvos rūbais, ir nupilkėjo... tai jė jė kaip nei šis nei tas gavos.
dėl nuotraukų, tai dingo visos. Jau prieš kažkiek laiko, dingo ne tik iš garderobo, iš mano asmeninio irgi. Norėjau įkelt iš ten su spalvom kur fotkinaus, bet neberadau... tuščios papkės.
Tiesa kur inc patiko foto su žydra kepure kaip atrodau... apžiūrėjau tą kepurę... aš ją iš visokių siūlgalių mezgiau... nu tai ten ta žydra pasirodo ta šlykšti žalia, kur sakiau kad man netinka... vadinas normaliai, jai minimaliam kiekyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 07, 14:12)
HP, 7 foto tobulai tinkanti spalva wub.gif ir tikrai ne tai peroksidinei biggrin.gif

aciu smile.gif bet toj foto kur sviesiai rudais plaukais tai ir prisidazius ir lb idegus. Jei nebutu to idegio tai nekas ir butu doh.gif . Sviesiu plauku neatsisakysiu. Buvau kirpykloj. Tamsino plaukus iki 9 lygio )is kokio 11 ar 12). Bet esme kad is bespalviu plauku (kaip ir zilu) sudetinga padaryt smelinius. Tiesiog siltesne blonde busiu smile.gif Per kokius 2 -3 kartus pavyks tokio rezultato pasiekti.

bytte, turiu maza makiazo talenta. Dabar galiu susikurti tiek ziemini tiek pavasarini makiazo ivaizdi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 04, 17:45)
O kaip jūs derinat spalvas?? Na tarkim žinau savo spalvas - bet ką su jomis daryti?  blush2.gif Neikada nepasižymėjau spalvine intuicija ką su kuo derinti?? Šiltas spalvas su šiltomis? ar atvirkščiai??
Na tarkim nusipirkau storus šiltus leginsus maždaug...

Tokia panasi spalva yra pas warm spring ir warm autumn, tai derinant su kitomis tos pacios paletes spalvomis is esmes turetu viskas harmoningai susiderinti. Jeigu sita spalva imsim uz neutralia, tada galima derinti papildomai su kokia arba sviesesne arba tamsia spalva ir prideti ryskesne kaip akcenta. Noa ten pirmai viska super gerai parase, as tiesiog paveiksliuku idesiu.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 13:39)
del kito testo: kad ir kaip būtų gaila, bet panašu, kad lašišinė (čia jau mano asmeninės antipatijos smile.gif
laiku užsuko mama į svečius, tai pridėjus prie veido dusty rose megztuką ir lašišinį džemperį, vienareikšmiškai pasisakė už lašišinę spalvą.
su camel spalva buvo viskas labai paprasta, nes turiu camel spalvos paltuką, kuris man tobulai tinka pagal atspalvį, taupe spalva pasitikrinau interenete, nes realiai tokios neturiu.

Resikias nera abejoniu kad siltas tipas esat. drinks_cheers.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 13:54)
O klausyk, tu esi iš tų, kurios kaukia, kad joms savaiminio įdego kremai per daug oranžiniai? Nes man, tarkim, jų nėra per oranžinių, man oranžiniai tinka. Ne spalva oranžinė, o  būtent dirbtinio įdegio kremas. O kitos ieško būtent su pilkesniu atspalviu...

Tada išeina, kad tavo oda yra beige. Ne ružava, bet tokia geltonai pilka, teisingai?

Tiesa sakant nanaudoju idegio kremu tai negaliu pasakyt, bet Egipto zeme ant manes lyg ir neatrodo perryzai, nors aisku stengiuosi jos nepadaugint, nenaudot visam veidui. o tarp kitko, jau senokai noriu susirat tinkama bronzanta kitos firmos bet vis dar nesugalvoju koks atspalvis man tiktu. g.gif
O mano oda tikrai link beige manau ir turi pilkumo. drinks_cheers.gif
Va pudros man tinkamo atspalvio: http://cafemakeup.co...2a-1024x553.jpg
O taip buvau prisisvaigus pirkt dior nude ar forever arba kazka is Guerlain.
Guerlain palyginimui:
http://3.bp.blogspot...00/guerldp3.JPG

QUOTE(bytte @ 2013 12 05, 14:48)
Va va ir pas mane oda turi gelsvumo. Amžiais neatitaikau pudrų, visos šiltos per gelsvos, o šaltos... nu nėr pas mane kakavinė su pilkumu oda tikrai.
Mano įdegis gelsvai rusvas su piljumu, jai išplaut būtų kaip pas bright spring  biggrin.gif
ir man netinka visos tos taupės niekaip, aš šalia jų geltininkė gaunuos. O jie bjaurybės puse paletės taupėm užkrovė. Todėl man vis ir kirba mintis - ne vasara aš, ne vasara doh.gif  jai imt populiariają paletę, tai man tinkančių spalvų ten mažiau nei pusė

Man tai ne tai kad siltos per gelsvos, bet dazniausiai siltos per tamsios, o sviesios kaip taisykle daznai per ruzavos. Sunku rasti pudra kuri butu sviesi ir i geltonuma. Panasi i ta puse kaip ta kairej:
http://i602.photobuc...15_sff-nw15.jpg O dazniau randu siltas tokias kaip desinej.

O taupes man tai tinka, bet turiu rast savo atspalvi.

QUOTE(bytte @ 2013 12 05, 15:00)
beja pilkos irgi ne mano, mano kaip rusų mėlynojo kailis... nu soft black tai jo... galiu devėt išsišiepus

Man irgi labai graziai tinka rusu melynojo pilka, ir soft black thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 05, 15:28)

jei akivaizdžiai camel geriau, tai šiltas tipas, aš su tikra camel ligonis esu.

As irgi su camel ligonis doh.gif su tokia:
user posted image

Bet taupe atspalvis irgi ne bet kuris tinka, pavyzdziui netinka toks i violetuma:
user posted image

Labai graziai man tinka tokia kaip sio sviesaus lietpalcio, as ja vadinu akmenine, nezinau kaip istikruju vadinasi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 16:41)

Manau, kad laukti nuolaidų Amerikėj... Aš pirkau, kai Urban Decay savo tinklapy darė kažkokį išpardavimą. Man atrodo, dar jų buvo ir Sephoroj, bet kad tie ten numeta po 20 proc. dukart metuose...

aha, sephoroj retokai buna....na reiks pasekti smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 20:51)
Mano padružkės visos pas Taurę jama biggrin.gif

as irgi pas Taure jau n metu viska imu smile.gif kosminiai greiciai ten pas ja thumbup.gif pas kitas nugrybauju tik tada, kai reikia kvepalu, nes Taure kvepalu neperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 22:44)
Dabar užsisakiau tokį:
http://www.feteafete..... Royale45.jpg
Ir nežinau mastau.gif Vdrug bus nesąmonė? Per šviesus, per šaltas? mastau.gif
Žo, turiu apie ką pamąstyt tas dvi - tris savaites biggrin.gif

Man atrodo bus labai tinkantis atspalvis thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 23:50)
Mano šiai dienai mylimiausi - Dior Addict Extreme 339 Sihouette ir Rouge Dior 169 Grege.
Kitaip tariant, nudiniai. Ant manęs jie nudiniai smile.gif

O violetinis Hiver. Vasara vienok biggrin.gif

O man patinka Incognito atspalvis bet jis ant manes per sviesus. Noretusi tokio tik tamselesnio. Pasibandziau Avenue - nu nieko gal
http://karlasugar.ne...ict-Extreme.jpg
Bet kokie jie faini... wub.gif Va toks mano supratimu ir turi buti zieminis lupdazis, riebus, nesubegantis i rauksleles, pakankamai pigmentuotas bet ir ne toks molio kose kaip YSL Rouge Volupte. cool.gif

Vasara, vasara... Svilpt su tokiais lupdaziais. biggrin.gif
QUOTE(bytte @ 2013 12 06, 10:08)
o light... nu koks aš lightas jai plaukai mano 4 numerio prie šaknų, trumpais plaukais būnu juodaplaukė gryna.
Va ir sėdžiu be namų blush2.gif

Nu o kaip Linaguste dark winter vos ne shateniskais plaukais mirksiukas.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 12 06, 10:19)
uzsimaniau lupdazio cool.gif tinkancio man, lasisinio gal kokio g.gif tai jau dabar rezkit, kokie yra geri lupdaziai, ka naudojat? kaip matau Dior?

Tai sakyciau gal Riviera jeigu is Dior?
http://karlasugar.ne...ict-Extreme.jpg

QUOTE(inc @ 2013 12 06, 21:01)
Pamačiau panašią rimmel paletę ir pasiėmiau, nes labai jau smalsu
http://www.thetimes....ry1_207774c.jpg

O kaip situ seseliu kokybe ar patiko? 4u.gif Nes Rimmel seseliai kaip ir skaistalai giriami. ax.gif

As tai apie sitas paletes galvoju:
user posted image

QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 06, 23:22)
Prie to paties - va šitas šešėlis man būna kaip kraštinis atspalvis, beveik susiliejantis su odos spalva (pudros jokios nenaudoju):

user posted image

Va spalvos pavadinimas viska ir pasako - yra zodis peach, o persikines gelsvos yra butent siltu tipu odos. Maniske tubut turetu vadintis "pearly golden grey " mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 07, 12:21)
Gal yra naudojančiu Loreal Lumimagique C1 kreminę pudrą.Arba tokių, kurioms ji tiktų?

O jums tiko? 4u.gif
As W1 naudoju is True Mach linijos, sviesumas idealiai atitinka, o atspalvis itariu N1 butu geriau, bet pasvajot apie ji (apskritai apie dauguma nr.1 ) galiu tik. biggrin.gif Reikes del idomumo pasibandyt C1. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 gruodžio 2013 - 15:09
QUOTE(Hiver @ 2013 12 07, 16:08)
O jums tiko? 4u.gif
As W1 naudoju is True Mach linijos, sviesumas idealiai atitinka, o atspalvis itariu N1 butu geriau, bet pasvajot apie ji (apskritai apie dauguma nr.1 ) galiu tik. biggrin.gif Reikes del idomumo pasibandyt C1. ax.gif

Nea.(W1 man per tamsi)C1Man netiko.Per rožinė.Gavau dovanų, pabandžiau tik kartą, nenoriu, kad susentų.Artėja Kalėdos...dovanų metas... rolleyes.gif Iš artimųjų kaip ir niekam netinka...Išmesti gaila... padovanočiau kam tiktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 07 gruodžio 2013 - 16:01
Kaip graziai aprasyta apie True Summer http://12blueprints....th-true-summer/

Gerai pasakyta: "To understand True Summer, you have to understand True Winter."

Ir dar:
"Enough with the black. There’s too much of it out there and it owns too much of our attention. Black is too easy, too mindless, a uniform, and not more interesting than any other uniform. It requires zero imagination. It s*cks every colour of light into itself and gives nothing back. It can be dramatic and selfish. Those people who can wear it don’t look so hot in jeans. Get your head into a stormy grey sky space and move on."

Cia nustatinejimas su paklodem
http://12blueprints....-a-true-summer/

palyginimas su ziema ir drabuziu spalvos
http://12blueprints....-winter-divide/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 gruodžio 2013 - 18:08
QUOTE(bytte @ 2013 12 06, 10:30)
Aš pagal Zyla būsiu brangiakmenių atspalvių vasara biggrin.gif ot...
user posted image

Ar ne panasios spalvos?

user posted image

Man tos violetines tai labai atitinka sakyciau. ax.gif Cia true summer is 12blueprints.
Atsakyti