Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Še tau, kaip nenoriu keist tarpininkės ir lakstyt po visą miestą, ieškot, kas man atiduos tą vieną šūdeliuką dry.gif
Atsakyti
O aš būna perku arba pas rudaplaukę arba meistromargaritą. Net labiau antrąją mėgstu, nes siunčia mums į Ukm bendrus siuntinius
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 06, 09:50)
Pagal tą D. Zylą lūpdažio spalva tinkamiausia atitinka romantišką jūsų spalvą, kurę nustato spaudžiant odą : My WebpageMy Webpage
O šešėlių spalva atitika dramatišką jūsų spalvą, kuri yra tamsiausia venų spalva:
My WebpageMy Webpage

Aha o aš savo venų nerandu lotuliukas.gif

Geras dėl tos dramatinės spalvos, absoliuti tiesa thumbup.gif Mano venos yra tamsiai mėlynai žalios, kažkas panašaus į teal - ir tikrai esu pastebėjusi, kad su tokiom mėlynai žaliom (į žalumą daugiau nei mėlynumą) įspūdis būna "dramatiškas". Ta spalva labai gražiai ant manęs atrodo kartu su trupučiu auksinės, geltonos. Niekada neturėjau tos spalvos šešėlių, nors chaki žalius labai mėgstu. Bet dabar būtinai reikės įsigyt, jau apsižiūrėjau Artdeco puslapyje, kad turėtų būti tokios spalvos.

Ar irgi perku per meistromargaritą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 gruodžio 2013 - 21:50
tai gal tu Erszebeth nori su manim šešėlių pirkt? nu tik 16dol. dabar ta graži graži palečiukė ax.gif

o kokį numeriuką artdeco nužiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 22:00)
tai gal tu Erszebeth nori su manim šešėlių pirkt? nu tik 16dol. dabar ta graži graži palečiukė  ax.gif

o kokį numeriuką artdeco nužiūrėjai?

Tai kad nesisiunčiu aš kosmetikos, rūbus tik siunčiuosi. Artdeco belekur nueinu ir randu. Nusižiūrėjau va šitą, artimiausias mano venoms:

Art. Nr. 346.867

pure caribbean green

user posted image

Nors galėtų būti dar labiau į žalumą, mažiau į mėlynumą.

Žalią šiuo metu naudoju šitą:

user posted image

Dar visai gundo šita spalva, ji turbūt artimiausia tam, ko noriu, bet čia jau kita forma:

user posted image

Prie to paties - va šitas šešėlis man būna kaip kraštinis atspalvis, beveik susiliejantis su odos spalva (pudros jokios nenaudoju):

user posted image
Atsakyti
Erszebeth, o kaip tu tuos žalius šešėlius naudoji? Aš kažkaip tokio ryškalo vis nenusiperku, nes nelabai suvokiu, kur veide jį dėt. Nebent kokį apatinį voką pravest, ir dar waterliniją su tokios pat spalvos pieštuku. O daugiau? unsure.gif

Su chaki tai viskas aišku, o vat tokį gal ir pati paimčiau kažkokį... Bet bijau biggrin.gif

O va artdeco šešėliai man nepatinka. Iki kol parsisiunčiau tą urbandecay paletę, naudojau kažką panašaus susidėliojus iš artdeco - tai kai urbandecay gavau, šituos padėjau ir padėjau biggrin.gif
Kažkokie dry.gif Mažai pigmentavimo, kieti kaip velniai, dengiasi kažkaip neaiškiai dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gruodžio 2013 - 23:45
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 23:00)
tai gal tu Erszebeth nori su manim šešėlių pirkt? nu tik 16dol. dabar ta graži graži palečiukė  ax.gif

inc, kurią paletę jūs čia perkate? Gal visai ir aš susigundyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 07, 09:21)
inc, kurią paletę jūs čia perkate? Gal visai ir aš susigundyčiau smile.gif

tą šviesiausiąją "feminine"
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 06, 22:22)
Tai kad nesisiunčiu aš kosmetikos, rūbus tik siunčiuosi. Artdeco belekur nueinu ir randu. Nusižiūrėjau va šitą, artimiausias mano venoms:

Art. Nr. 346.867

pure caribbean green

user posted image

Prie to paties - va šitas šešėlis man būna kaip kraštinis atspalvis, beveik susiliejantis su odos spalva (pudros jokios nenaudoju):

user posted image

aga, graži ta caribian green, bet bandau palygint su savo venom, tai mano lyg dar mėlynesnės. Kai turėsiu galimybę eisiu papiešt parduotuvėj prie venų va šitą "petrol blue"
user posted image

o tą pearly golden peach irgi pasirašius pas save, kad patikrint, bet aš tai norėčiau , kad būtų kiek šviesesnė nei mano odos. Būk gera primink, kokią tu pudrą naudoji?
Atsakyti
artdeco pirkausi dar prieš N metų, kai nebuvau išbandžiusi geresnių smile.gif atrodo, kad bus intensyvi spalva, iš tikrųjų kabini, kabini, ir šnypštas lieka, greit susibėga, pigmentacijos neturi, dengiasi prastai. rinkoje yra tikrai žymiai daugiau dėmesio ir nervų taupančių šešėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 23:43)
Erszebeth, o kaip tu tuos žalius šešėlius naudoji? Aš kažkaip tokio ryškalo vis nenusiperku, nes nelabai suvokiu, kur veide jį dėt. Nebent kokį apatinį voką pravest, ir dar waterliniją su tokios pat spalvos pieštuku. O daugiau? unsure.gif

Su chaki tai viskas aišku, o vat tokį gal ir pati paimčiau kažkokį... Bet bijau biggrin.gif

O va artdeco šešėliai man nepatinka. Iki kol parsisiunčiau tą urbandecay paletę, naudojau kažką panašaus susidėliojus iš artdeco - tai kai urbandecay gavau, šituos padėjau ir padėjau biggrin.gif
Kažkokie dry.gif Mažai pigmentavimo, kieti kaip velniai, dengiasi kažkaip neaiškiai dry.gif

Na kodėl, ir ant viršutinio palei blakstienas, ant tos pasislepiančios voko dalies galima.

Gal tu artdeco be šešėlių bazės (pagrindo) naudojai? Man ir dengiasi patogiai, ir ryškumo pakanka, ir gražiai persimaišo ant akies, ir išsilaiko visą dieną, o jei reikėtų - ir ilgiau išsilaikytų. O geriausia dalis, kad sugalvojai, kokios dar reikia spalvos, nuėjai ir nusipirkai. Jokių bereikalingų papildomų komplekto spalvų.

QUOTE(inc @ 2013 12 07, 09:43)
o tą pearly golden peach irgi pasirašius pas save, kad patikrint, bet aš tai norėčiau , kad būtų kiek šviesesnė nei mano odos. Būk gera primink, kokią tu pudrą naudoji?

Aš nenaudoju pudros išvis schmoll.gif Todėl prisiminus ir įdėjau šitą šešėlį, kad parodyčiau, kokia spalva artima mano odai.

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 07, 10:06)
artdeco pirkausi dar prieš N metų, kai nebuvau išbandžiusi geresnių smile.gif atrodo, kad bus intensyvi spalva, iš tikrųjų kabini, kabini, ir šnypštas lieka, greit susibėga, pigmentacijos neturi, dengiasi prastai. rinkoje yra tikrai žymiai daugiau dėmesio ir nervų taupančių šešėlių biggrin.gif

Pagal aprašymą spėju, kad bazės nenaudojai. Su ja nieko panašaus nenutinka. Va tokia ji, man nepakeičiamas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 07, 10:38)
Pagal aprašymą spėju, kad bazės nenaudojai.

blogai spėji, naudojau dirol.gif tik jau ne arteco, užteko man jų šešėlių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 07 gruodžio 2013 - 10:41