QUOTE(inc @ 2013 12 06, 21:32)
Eksperimentams ir ta rimmel bus gerai
Nu bet, žianant, kokie mano paakiai juodi, tai gal ir geriau šviesesni
Aš net ant rūbų stebiu, kad tos spalvos kur paletėj pas mane, tai pačių tamsiųjų negaliu dėvėt. Geriau tos kur vos šviesenės. Aš gi tas ne pats tamsiausias dark autumn
bet čiur į soft neisiu
Papildyta:
Ačių tau , Noa, tikrai ta šviesioji liuks. Aš jau pirmai buvau pakeistus užsakymą, nes rimtai suabejojau. Aš pas daliux siunčiau jau per pietus. Kol kas neatsiranda kompanijos
Jau ir temoj paraginau, bet nieks nenori. Neturi kokių padružkių kurioms reiktų, a?
Mano padružkės visos pas Taurę jama
Žinok, paakiai ir šešėliai visiškai ne prie ko. Paakius maskuoja, o šešėlius ant viršutinio voko tepa. Tai absoliut skirtingi dalykai
Gali paakius maskuot, o šešėlių išvis netept!
Paakių maskavimo priemonės irgi yra įvairios, bet nelabai ką tuo klausimu pasakysiu, nes tokios problemos neturiu. Tiksliau, nenoriu pasakyt, kad man po akim iškart žandai, bet man ir su bb kremu užsimaskuoja
Žinau tik, kad netikę maskuokliai labai raukšles pabrėžia, užtai reikia labai pasidomėt ir pasiskaityt, kad būtų iš karto puikiai... Tu SM kokios nors specializuotos temos pasiieškok.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 21:32)
Aš pas daliux siunčiau jau per pietus. Kol kas neatsiranda kompanijos
Jau ir temoj paraginau, bet nieks nenori. Neturi kokių padružkių kurioms reiktų, a?
Pas ką?
Aš dabar pagalvojau, kad paimčiau vieną š už 10 dolerių...
Blin, kokią paletę radau
Nei vienas lietuvis neims vien dėl pavadinimo
http://www.urbandeca...lettes/361.html