Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aina1979 @ 2013 12 06, 17:09)
Ačiū visoms drinks_cheers.gif tikėjausi tapti vasara doh.gif

Vuo vuo vuo, razmechtalasj biggrin.gif
Niekas pavasarių į vasaras neima ir jokių pelenų rožių mums neduoda dry.gif
Išmėginau lotuliukas.gif

Nu gal imtų iš esmės, bet tik tam, kad mūsų fone pačios gražiau atrodytų lotuliukas.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 12 06, 17:11)
sudominot cia su tais naked basic, kur pigiausia gaudyt juos? g.gif

Manau, kad laukti nuolaidų Amerikėj... Aš pirkau, kai Urban Decay savo tinklapy darė kažkokį išpardavimą. Man atrodo, dar jų buvo ir Sephoroj, bet kad tie ten numeta po 20 proc. dukart metuose...
Atsakyti
aš pirksiu duty free arba kurioj šaly, kur artimiausiu metu skrisiu, nes kai būna sephoroj -20, man niekad nieko nereikia doh.gif
o vasarų plaukų spalva pilkasis blondas?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 06, 17:53)
aš pirksiu duty free arba kurioj šaly, kur artimiausiu metu skrisiu, nes kai būna sephoroj -20, man niekad nieko nereikia doh.gif

Tada geriausia, nes ir pažiūrėt iš arti galima. Bet tai garantuok, kad gudrus, kad ten bus! Blin, pamenu, kaip iš Paryžiaus skridom, o ten reisą atidėjo, nu ir pusę dienos aerouoste pratarčialinom. O stresas, ir iš to streso ten gali žmogus beleko prisipirkt. jeigu būtų! O ten tam Bove - šūdų šūdas, aerouostas mažiukas, jaučiu, Kaune didesnis biggrin.gif Ir nieko ten nėr lotuliukas.gif doh.gif
Tikrai buvau papiktinta lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu mane uždarytų priverstinai, tai norėčiau, kad tai būtų bent jau Frankfurtas wub.gif kad būtų kur prasinešti biggrin.gif
Atsakyti
peržiūrėjau naked3, na neeee, irgi nebus mano variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Ai aš irgi tose didesnėse paletėse nematau prasmės, dvi spalvas išnaudoji, o likusios stovi biggrin.gif Pati neutralių šešėlių paletės idėja tai labai man patinka, o spalvotų ir blizgančių tai galiu pati prisipirkt atskirai smile.gif
Juolab, kad ir norai keičiasi, ir mados keičiasi, ir spalvos keičiasi, ir tekstūra keičiasi, tai šimeris, tai perlamutras, tai metalikas, tai stambūs blizgučiai, visko nesuprognozuoti ir į vieną paletę nesukiši.

Ir dar individualiai nepritaikysi. Aš amžinai šviesius išnaudoju, o tamsūs lieka biggrin.gif

Tik kūno spalvų matiniai šešėliai visada naudingi ir madingi, tai juos ir verta į vieną paletę dėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gruodžio 2013 - 19:46
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 17:41)
Vuo vuo vuo, razmechtalasj biggrin.gif
Niekas pavasarių į vasaras neima ir jokių pelenų rožių mums neduoda dry.gif
Išmėginau lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Nu va biggrin.gif Kai tik pradėjau domėtis spalvinio tipo nustatymu buvau savo nuotraukas įmetusi Dontstop į AŽ(kiek žmonių tiek ir nuomonių). Ji man pasakė vienbalsiai, kad esu vasara.Tik nepamenu kokia.Ačiū jai.Bet man vis kildavo abejonių, todėl ir atsidūriau čia. drinks_cheers.gif O čia šetau, visas kolektyvas nuspręndė, kad pavasaris.lotuliukas.gif Tai vis ir ieškau priekabių...Kaip Noa sako ieškau vinių subinėj.
Atsakyti
Turėjau laiko prie "drogo", tai ir nuėjau pračekint ko gero turi lotuliukas.gif Pamačiau panašią rimmel paletę ir pasiėmiau, nes labai jau smalsu

user posted image

turi jos kažkiek panašumo, ne? sudėsiu vieną paskui kitą palyginimui mirksiukas.gif

user posted image

Žodžiu, kaip ir nieko būtų spalvos, bet ta slyvinė nori nenori duoda sumuštų akių efektą, o žalia kiek ryškoka. Net ir vyras burbuliavo, kad kam aš čia mol taip tamsinu tas akis, nes ir taip jos tamsios ir nesimato akyčių lotuliukas.gif Žinodama, kaip jis nemėgsta jokių dūminių makiažų, tai neimu labai galvon jo šnekas, bet gal vis dėl to imt tą šviesesnę paletę?
user posted image
Atsakyti
Aš tai visada imu šviesesnį, nes tos tamsios spalvos - labai vakarinės. Biskutuką tų tamsių spalvų, aišku, reikia, nes kaip tu paišysi visai be tamsių? Bet realiai jų daug mažiau išeina, užtai visada paletėj lieka biggrin.gif

Man.

Bet tai žinai, aš tau šituom klausimu ne autoritetas biggrin.gif

Ir labai ryškių, grynų spalvų imt nepuolu, nes vis tik akis ne ta vieta, kur reikia visiškai mėlynai arba žaliai nuspalvint, mano suopračiu... Jei ne klounas esi. Tiesiog bijočiau su tokiom ryškiom prasidėt.

Nors kelmas žino, kitą kartą gal eksperimentuot ir gerai...
Papildyta:
Inc, žėk:

Čia man labai gražu (feminine):
http://www.temptalia...photos-swatches

Čia perebor (fun):
http://www.phyrra.ne...e-tutorial.html

O čia bežinau, man tamsoka, bet turbūt vis viena gražu (dangerous):
http://www.makeupgee...gerous-palette/
http://stylebycat.bl...ous-part-2.html

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 20:13)
Aš tai visada imu šviesesnį, nes tos tamsios spalvos - labai vakarinės. Biskutuką tų tamsių spalvų, aišku, reikia, nes kaip tu paišysi visai be tamsių? Bet realiai jų daug mažiau išeina, užtai visada paletėj lieka biggrin.gif

Man.

Bet tai žinai, aš tau šituom klausimu ne autoritetas biggrin.gif

Ir labai ryškių, grynų spalvų imt nepuolu, nes vis tik akis ne ta vieta, kur reikia visiškai mėlynai arba žaliai nuspalvint, mano suopračiu... Jei ne klounas esi. Tiesiog bijočiau su tokiom ryškiom prasidėt.

Nors kelmas žino, kitą kartą gal eksperimentuot ir gerai...

Eksperimentams ir ta rimmel bus gerai lotuliukas.gif Nu bet, žianant, kokie mano paakiai juodi, tai gal ir geriau šviesesni g.gif Aš net ant rūbų stebiu, kad tos spalvos kur paletėj pas mane, tai pačių tamsiųjų negaliu dėvėt. Geriau tos kur vos šviesenės. Aš gi tas ne pats tamsiausias dark autumn lotuliukas.gif bet čiur į soft neisiu tongue.gif
Papildyta:
Ačių tau , Noa, tikrai ta šviesioji liuks. Aš jau pirmai buvau pakeistus užsakymą, nes rimtai suabejojau. Aš pas daliux siunčiau jau per pietus. Kol kas neatsiranda kompanijos schmoll.gif Jau ir temoj paraginau, bet nieks nenori. Neturi kokių padružkių kurioms reiktų, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 21:32)
Eksperimentams ir ta rimmel bus gerai  lotuliukas.gif Nu bet, žianant, kokie mano paakiai juodi, tai gal ir geriau šviesesni  g.gif Aš net ant rūbų stebiu, kad tos spalvos kur paletėj pas mane, tai pačių tamsiųjų negaliu dėvėt. Geriau tos kur vos šviesenės. Aš gi tas ne pats tamsiausias dark autumn  lotuliukas.gif  bet čiur į soft neisiu  tongue.gif
Papildyta:
Ačių tau , Noa, tikrai ta šviesioji liuks. Aš jau pirmai buvau pakeistus  užsakymą, nes rimtai suabejojau. Aš pas daliux siunčiau jau per pietus. Kol kas neatsiranda kompanijos  schmoll.gif Jau ir temoj paraginau, bet nieks nenori. Neturi kokių padružkių kurioms reiktų, a?  biggrin.gif

Mano padružkės visos pas Taurę jama biggrin.gif

Žinok, paakiai ir šešėliai visiškai ne prie ko. Paakius maskuoja, o šešėlius ant viršutinio voko tepa. Tai absoliut skirtingi dalykai smile.gif Gali paakius maskuot, o šešėlių išvis netept!

Paakių maskavimo priemonės irgi yra įvairios, bet nelabai ką tuo klausimu pasakysiu, nes tokios problemos neturiu. Tiksliau, nenoriu pasakyt, kad man po akim iškart žandai, bet man ir su bb kremu užsimaskuoja biggrin.gif

Žinau tik, kad netikę maskuokliai labai raukšles pabrėžia, užtai reikia labai pasidomėt ir pasiskaityt, kad būtų iš karto puikiai... Tu SM kokios nors specializuotos temos pasiieškok.

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 21:32)
Aš pas daliux siunčiau jau per pietus. Kol kas neatsiranda kompanijos  schmoll.gif Jau ir temoj paraginau, bet nieks nenori. Neturi kokių padružkių kurioms reiktų, a?  biggrin.gif

Pas ką? unsure.gif
Aš dabar pagalvojau, kad paimčiau vieną š už 10 dolerių...

Blin, kokią paletę radau biggrin.gif Nei vienas lietuvis neims vien dėl pavadinimo biggrin.gif
http://www.urbandeca...lettes/361.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gruodžio 2013 - 20:54
eina sau, koks gerulis pavadinimas lotuliukas.gif bigsmile.gif

pas meistromargarita
Atsakyti