Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Kad tu žinotum, kiek aš vakar pramaklinėjau internete ieškodama kokio idealaus rinkinuko su šilta violetine spalva doh.gif dar noriu, kad būtų šviesi kokia , su auksiuku ir mėlynai žalia - va toks būtų mano svajonių rinkinys lotuliukas.gif

Net peržiūrėjau artdeco atskirus ir tai nelabai man patinka violetiniai.

Tiesa, mačiau tendencijų paveiksliuką pavasariui, tai lyg mano norima violetinė ten įdėta, tai gal chebra man ką ir pagamins tinkamo biggrin.gif
Atsakyti
Aina, camel graziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 14:35)
Kad tu žinotum, kiek aš vakar pramaklinėjau internete ieškodama kokio idealaus rinkinuko su šilta violetine spalva  doh.gif dar noriu, kad būtų šviesi kokia , su auksiuku ir mėlynai žalia - va toks būtų mano svajonių rinkinys  lotuliukas.gif

Tik tu nepamiršk, kad ant akių šešėliai kitaip atrodo, negu rūbai, dėl to šešėlius rinktis pagal rūbų paletę - nea. Panašiai, bet šešėlis yra šešėlis, jis labiau sumūtintas gali būt.

Bet taip tai mačiau, ko tu nori biggrin.gif Štai, ir dar su nuolaida, prašyk kokios nors tarpininkės:
http://www.urbandeca...lettes/352.html
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 13:52)
Tik tu nepamiršk, kad ant akių šešėliai kitaip atrodo, negu rūbai, dėl to šešėlius rinktis pagal rūbų paletę - nea. Panašiai, bet šešėlis yra šešėlis, jis labiau sumūtintas gali būt. 

Bet taip tai mačiau, ko tu nori biggrin.gif Štai, ir dar su nuolaida, prašyk kokios nors tarpininkės:
http://www.urbandeca...lettes/352.html

ei, nu lyg ir nieko visai bigsmile.gif
tu man tą "fun" siūlai, ane?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 14:59)
ei, nu lyg ir nieko visai  bigsmile.gif
tu man tą "fun" siūlai, ane?
user posted image

Nu je bigsmile.gif Nors taip tai ir kitos visai nieko. Feminine viršuj trečias irgi, regis, violetinis... Ir Dangerous prie tavo reikalavimų irgi prisitempia... smile.gif Gal net Dangerous geriau?

Ir šitie šešėliai yra labai geri, t.y. kokybė jų labai gera. Tokia garbinga, negėda žmogui pasakyt biggrin.gif Jie sukūrė savo žymiąją naked paletę, kurią dabar kopijuoja visi, kas netingi, o pirmi sugalvojo tai Urban Decay! rolleyes.gif

Tik Lietuvoj jų nėr. Reik per US tarpininkes, juolab kaina labai gera. Aš per Kate arba Taurę imu, abi gerai dirba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gruodžio 2013 - 15:22
Noa, tu gal bandei Urban Decay Naked Basics? ar tinka mums?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 06, 16:33)
Noa, tu gal bandei Urban Decay Naked Basics? ar tinka mums?

Aš ne tik bandžiau, aš juos turiu, ir netgi dabar po nosim. Ir esu labai patenkinta. Man toks vaizdas, kad jie aplamai visiems tinka...
Atsakyti
sakai? nes aš turiu naked, tai labai jais nepatenkinta. bet vis pažiūriu i basic ir kažkaip norisi
Atsakyti
O vat aš naked nepirkau, nes man tų visų jų blizgaliukų nereikia. Blizgaliukų ir taip visi turi, dar aš čia vargsiu, siųsiuosi, norėjau matinių. Matinių sunkiau rast biggrin.gif

O kas tau su jais negerai? Tais lyg irgi visi džiaugiasi, kiniečiai juos ir klastoja dideliais kiekiais, reiškia, megsta juos žmonės?
Atsakyti
va dėl tų blizgalų ir nepatinka, nor pigmentacija puiki, laikosi puikiai, žodžiu pasiseks kažkuriai mano draugei biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms drinks_cheers.gif tikėjausi tapti vasara doh.gif
Atsakyti
sudominot cia su tais naked basic, kur pigiausia gaudyt juos? g.gif

Atsakyti