Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O as iki siol nenaudojau lupdaziu biggrin.gif tik blizgesius...bet vat dabar uzsimaniau lupdazio cool.gif tinkancio man, lasisinio gal kokio g.gif tai jau dabar rezkit, kokie yra geri lupdaziai, ka naudojat? kaip matau Dior?
Atsakyti
tiesa aš dariau foto senai senai, garderobo temoj su spalvom fotosesiją. Tai nugrūdo mane į vasaras biggrin.gif . Nors aš labai nesutikau, ibo ten daug dalyų kurie neatitinka blush2.gif
Papildyta:
Aš pagal Zyla būsiu brangiakmenių atspalvių vasara biggrin.gif ot...
user posted image

Atsakyti
Pagal tą D. Zylą lūpdažio spalva tinkamiausia atitinka romantišką jūsų spalvą, kurę nustato spaudžiant odą : My WebpageMy Webpage
O šešėlių spalva atitika dramatišką jūsų spalvą, kuri yra tamsiausia venų spalva:
My WebpageMy Webpage

Aha o aš savo venų nerandu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kaip manot šita mergina gali būti bright spring??
Nes jos blog'ą seniai seku ir jos derinukai man patinka. Tai jei tas pats tipas pakopijuočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 06, 09:50)
Pagal tą D. Zylą lūpdažio spalva tinkamiausia atitinka romantišką jūsų spalvą, kurę nustato spaudžiant odą : My WebpageMy Webpage
O šešėlių spalva atitika dramatišką jūsų spalvą, kuri yra tamsiausia venų spalva:
My WebpageMy Webpage

Aha o aš savo venų nerandu lotuliukas.gif

Na lūpdažį, tai pamenu, bet šešėlius visai buvau pamiršus doh.gif
Vakar kaip tik ieškojausi, kokius čia man nusipirkt ir kiek visokių patarimų prisiskaičiau, tai daugumoj nesiūlo to, ką reiktų pagal Zylą. Tipo mano tokioms neaiškiai papilkintom žaliom akim riektų violetinių ir jokiais būdais neimt žalių biggrin.gif Va, o venas patikrinus, tai pas mane jos tamsiai mėlynai žalios na ir dar tarpais violetinę galima rast bigsmile.gif Prisiminiau, kad turiu dabar beveik identiškus pagal Zylos reikalavimus pieštukus akims įsigijus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 06, 10:08)
Aš tiksliai ne ruduo, nes jetau kaip man visos ryžavotos netinka... jsi noriu sveika būdama ligonį vaidint, tai prašom... kokį rudens spalvos megztuka užsimaunu ir pirmyn. Dar jaunystėj, kol viskas puse bėdos, turėjau tokį velvetinį sarafaną kuris man labai patiko, o MB mane pamatęs net nenorėjo kalbėt, mol kaip čia išsidarkei doh.gif ... atrodai kaip nusitorčinus hipė ... nu ... ir su tom visom kareivių/žvejų aprangos spalvom baisiai baisiai atrodau.
O žiemai man kontrasto trūksta. va kai šalia mamos stoviu kaip avižinė košė atrodau. O jin man kartais irgi su klaustuku dėl žiemos, nepatinka ana man su viena juoda, ir kažkaip auksas lyg ją labiau puošia. Ale tokio kontrasto žmonių pas mus mažai, o ir oda pas ją ne tipinė... sakau musiet Tiškevičius buvo parsivežęs kokį juoduką, su kuriuo susigiminevę buvom, bo stomotologai visi kaip vienas sako kad pas ją dantų emalis baltas kaip pas juodaodžius.

Tai va žiemai man nebūt, juolab dar be spalvinio tipavimo buvau pastebėjus kad su juoda nelabai gerai atrodau, reik kažkokios kitos spalvos prie veido. O man juoda - irgi pati gražiausia. Buvo laikas, kad net apatinis trikotažas buvo juodas lotuliukas.gif

lieka pavasaris ir vasara... o va čia aš nebematau. Visos spalvos kurias esu atsirinkus tokios temperatūriškai labiau neutralios... reiškia jai pavasaris tai arba bright arba light... bright spalvų tikrai neišvežu, o light... nu koks aš lightas jai plaukai mano 4 numerio prie šaknų, trumpais plaukais būnu juodaplaukė gryna. Lieka vasara ... be to ir mano akių baltymas nėra švarus.
Be to man tos cool summer rekomenduojamos spalvos ir ant kitų vasarų baisiai atrodo, nu tų kur nutipizuotos. Ir išvis ar matėt kas normaliai atrodančią cool summer? Celebritese tai visos kažkokios nenormalios, neharmoningai atrodo.

Va ir sėdžiu be namų blush2.gif

1. Apatinis trikotažas pas mane irgi juodas. O ką? Kas jį mato? biggrin.gif Kam jis trukdo? biggrin.gif Bent čia galiu atsiskleisti biggrin.gif

2. O tu apie warm spring negalvojai? Nes man tu atrodai šilta, ir gatava. Sakai, murzės spalvos - ne. Ar nebus taip, kad ryškios tau tiesiog negražios? Nes tos visos bazinės spalvos - *****, jos gi visų panašios...

Nu va aš, laitspringas, einu iš namų biggrin.gif Tamsiai mėlynas paltas, tamsiai mėlynos kelnės, juodi batai. Kažkoks aqua šalikas. Tamsiai mėlynas rankinukas su smėlio spalvos detalėm.
Įtariu, labai daug kas taip apsirengti galėtų biggrin.gif
Aš galiu apsirengti ir persiku, bet nenoriu lotuliukas.gif

Bet bjauriausia, kad aš nematau daugiau tavo foto. Tau irgi nerodo? unsure.gif Čia sistema nusprogo ar mano kompas?

QUOTE(pumpica @ 2013 12 06, 10:19)
O as iki siol nenaudojau lupdaziu  biggrin.gif tik blizgesius...bet vat dabar uzsimaniau lupdazio cool.gif tinkancio man, lasisinio gal kokio g.gif tai jau dabar rezkit, kokie yra geri lupdaziai, ka naudojat? kaip matau Dior?

Asmeniškai man Dioro lūpdažiai labai patinka. Vat blizgesiai jo - ne, labai trumpai laiko, o lūpdažiai man jo geriausi. Tiesa, Givenchy nemėginau, nes šiaip jau man kosmetikai pinigų gaila biggrin.gif Bet kai papuolu į Kristutę, o pinigų gailėjimas nulaužtas, tada pirmiausia einu prie chanel, tada prie dioro, tada prie guerlaino, o dar toliau eiti pinigų neužtenka, paprastai pirmuose trijuose taškuose randu, ką reikia biggrin.gif

O kad chanel ne visko kokybė blizga, o guerlainas kainas išsikėlęs dėlei prabangių pakuočių, tai dažniausiai stoju prie dioro, geras jis žmogus, špyga taukuota biggrin.gif

Bet jau viskas, jau daugiau nepirksiu, nebent tušus, nes jau biskutuką per daug stabdžius atleidau. Jau dabar daugmaž turiu kuo dažytis, užteks (aš čia sau) biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 06, 11:40)
Tipo mano tokioms neaiškiai papilkintom žaliom akim riektų violetinių ir jokiais būdais neimt žalių  biggrin.gif

Tai imk tą violetinį ir lūpdažį, kad būtų harmoningas vaizdas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 12:15)

O čia pas mumi kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 06, 12:29)
Sveikos.
Kaip manot šita mergina gali būti bright spring??
Nes jos blog'ą seniai seku ir jos derinukai man patinka. Tai jei tas pats tipas pakopijuočiau biggrin.gif

gal gali. siaip neblogas blogas, bent jau realus pvz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 12:15)

Labai graži violetinė paletė. Aš kažkaip anksčiau visiškai nemėgau violetinės spalvos. Kaip pradėjau domėtis spalvomis, pastebėjau, kad po truputį keičiasi mano skonis spalvoms ax.gif Va dabar jau turiu ne tik tokį šaliką, bet ir megztuką.
Mačiau diskutavote apie camel ir kakavos spalvas. Kaip supratau jos yra kaip testinės. Kruopščiai nusifotkinau pridengusi plaukus. Ar galėtumėt užmesti akį ir pasakyti, kuri geriau?Aš didelio skirtumo ant veido nematau. g.gif Būčiau dėkinga už nuomones wub.gif
My Webpage
Atsakyti
Aina, čia dar tokia nebardzo kakavinė, tokia greičiau grybo. Kakavinė - dar biskutuką daugiau raudonumo turi. Bet kokiu atveju, camel gražiau, prie anos kažkoks veido geltonumas muša.

O kodėl toj paletėj pagrindinė foninė violetinė vienoda ir Warm - light, ir Cool - dark? Jei ten tarp jų ir skirtumas, tai toks mikrominimalus, kad parduotuvėj tikrai nusipirksi tą patį daiktą ir tokios, ir kitokios spalvos atėjęs.
Tipo, kai tu vyskupas, tai būk koks nori iš tipo? biggrin.gif
Atsakyti
Klausei ko aš tas violetines sudėjau, o gi dėl to, kad niekaip man neina jų įsimint ir sau tinkamų rast doh.gif Vat ir pasidalinau galvodama , kad ir kitos nemoka lotuliukas.gif
Nu bet su ta violetine tikrai man sunku. Visas spalvas atrodo, sugebu galvoj išlaikyt, o su šitom bardakas. Net į paletę pažiūrėjus po kiek laiku jau būnu pamiršus lotuliukas.gif O svarbiausia, kad aš jos baisiai noriu ir plius tinka man. Maniškės raudonai violetinės, bet turiu dar ne itin ryškias imt, nes kitaip ji bus dark winter ir vėl man netiks. Dar sugalvojau, kad gal man reikia apie slyvos minkštimą galvot ir gal taip prisiminsiu ? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 06, 12:23)
Labai graži violetinė paletė. Aš kažkaip anksčiau visiškai nemėgau violetinės spalvos. Kaip pradėjau domėtis spalvomis, pastebėjau, kad po truputį keičiasi mano skonis spalvoms ax.gif  Va dabar jau turiu ne tik tokį šaliką, bet ir megztuką.
Mačiau diskutavote apie camel ir kakavos spalvas. Kaip supratau jos yra kaip testinės. Kruopščiai nusifotkinau pridengusi plaukus. Ar galėtumėt užmesti akį ir pasakyti, kuri geriau?Aš didelio skirtumo ant veido nematau. g.gif Būčiau dėkinga už nuomones wub.gif
My Webpage

aš balsuoju už camel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 06, 13:47)
Klausei ko aš tas violetines sudėjau, o gi dėl to, kad niekaip man neina jų įsimint ir sau tinkamų rast  doh.gif Vat ir pasidalinau galvodama , kad ir kitos nemoka  lotuliukas.gif

Tai kad tikrai su jom bardakas. Juolab kad paprastai pardavime jų nėr visokių atspalvių, yra vienas, ir turi atspėt, kuris biggrin.gif O be palyginimo kitą kartą tikrai sunku biggrin.gif
Atsakyti