QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 13:58)
Žinai ką, man parduotuvėj šitą irgi daug kartų teko girdėti
Klausyk. O tu tiksliai joks ne ruduo?
Jei murzinas bright spring. Tai rudeniai šilti murzini.
Aš nuėjau TEN pažiūrėt, kaip atrodo Bytte. Anksčiau nesigilinau, nes maniau, kad ana pati viską žino geriausiai ir nienafig mokint tėvą vaikus daryt
TEN kažkodėl man kabinėjasi prie mano javos ir rodo man lygiai vieną foto, bet iš jos aš nesuvokiu, kodėl tu save prisiskyrei prie vasarų. Man tenai šilta
O tą pirmą koliažą tai ir ruduo, ir pavasaris nešiot galėtų
Ten gi neutralios spalvos. Gi ką tik buvau įdėjus nuorodą, kur teigiama, kad bright springui neutrali spalva idealiausia - kaip va tų batų
Klausyk, o negali būt, kad tu save vertindama, painoji spalvas, kurios tau netinka ir kurios tau nepatinka? Man, pavyzdžiui, lašišinė spalva labai tinka, bet pamačius save su lašišinės spalvos paltu, aš čia pat griūčiau ir kojas pakratyčiau
Arba va tuo salotiniu...
Taip pat pamenu savo reakciją į paletę. Man????
Kooookios spalvos, šitos????
Ružavos???
Violetinė?????
Markerio žalia????
Geltona????
Jūs gal visai išdurnėjot???
Aš tiksliai ne ruduo, nes jetau kaip man visos ryžavotos netinka... jsi noriu sveika būdama ligonį vaidint, tai prašom... kokį rudens spalvos megztuka užsimaunu ir pirmyn. Dar jaunystėj, kol viskas puse bėdos, turėjau tokį velvetinį sarafaną kuris man labai patiko, o MB mane pamatęs net nenorėjo kalbėt, mol kaip čia išsidarkei
... atrodai kaip nusitorčinus hipė ... nu ... ir su tom visom kareivių/žvejų aprangos spalvom baisiai baisiai atrodau.
O žiemai man kontrasto trūksta. va kai šalia mamos stoviu kaip avižinė košė atrodau. O jin man kartais irgi su klaustuku dėl žiemos, nepatinka ana man su viena juoda, ir kažkaip auksas lyg ją labiau puošia. Ale tokio kontrasto žmonių pas mus mažai, o ir oda pas ją ne tipinė... sakau musiet Tiškevičius buvo parsivežęs kokį juoduką, su kuriuo susigiminevę buvom, bo stomotologai visi kaip vienas sako kad pas ją dantų emalis baltas kaip pas juodaodžius.
Tai va žiemai man nebūt, juolab dar be spalvinio tipavimo buvau pastebėjus kad su juoda nelabai gerai atrodau, reik kažkokios kitos spalvos prie veido. O man juoda - irgi pati gražiausia. Buvo laikas, kad net apatinis trikotažas buvo juodas
lieka pavasaris ir vasara... o va čia aš nebematau. Visos spalvos kurias esu atsirinkus tokios temperatūriškai labiau neutralios... reiškia jai pavasaris tai arba bright arba light... bright spalvų tikrai neišvežu, o light... nu koks aš lightas jai plaukai mano 4 numerio prie šaknų, trumpais plaukais būnu juodaplaukė gryna. Lieka vasara ... be to ir mano akių baltymas nėra švarus.
Be to man tos cool summer rekomenduojamos spalvos ir ant kitų vasarų baisiai atrodo, nu tų kur nutipizuotos. Ir išvis ar matėt kas normaliai atrodančią cool summer? Celebritese tai visos kažkokios nenormalios, neharmoningai atrodo.
Va ir sėdžiu be namų