Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 22:54)
tas tikrai nebus ryškus. tai tu pasižiūrėk swatch'us į jį gūgle ir žinosi, ar tinka tau tokio atspalvio pagal savo kolekciją.

Tai manai, kad nežiūrėjau! Žiūrėjau žiūrėjau, aplamai net ne į tą žiūrėjau, o ryškesnį, Minuit:
http://www.escentual.../diormakeup187/

Dėliojau dėliojau iš krepšio ir į krepšį, ir finale kažkaip nesiryžau doh.gif

Nors į Dolčes ir Gabanas pažiūrėjus manau, kad greta jų ir su tuo būčiau kukli biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 22:58)
na jooooo. ypač ta vaikiško netikėtumo spalva bigsmile.gif  (viršuj iš dešinės)

Ai nu, mums garstyčių spalva nepriklauso, čia jau rudeniui, Inc mums šešėlių, mes jai lūpdažių biggrin.gif
Atsakyti
gerulė ta minuit smile.gif iš dešinės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nenervinti! Sakyti, kad man netinka! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O tai jau turiu vieną panašią spalvą pasidėjus dry.gif

Ir dar nesakyti, kad tie lūpdažiai į mini vibratorių panašūs... Nes panašūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gruodžio 2013 - 22:25
net specialiai grįžau pasižiūrėti, į ką panašus biggrin.gif bet tai kaip tau pasiseks su jais, bus 2-in-1 lotuliukas.gif
mano mylimukas lūpdažis dabar givenchy le rouge 202 rose dressing. tik galėtų čiut daugiau drėkinti.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 23:57)

user posted image

Skaitau, kad čia mūsų spalvų nėra, bet braitai viską, sakė, sunešioja, Mute, a lūpdažiuko nereikia? biggrin.gif

Noa blink.gif nu ka cia man siulai, taigi cia tamsus lupdaziai, o ne ryskus schmoll.gif i dar tas camel ar kokia ten spalva, visai be lupu likciau doh.gif biggrin.gif man raudono lupadazio reik, ir ryskaus, net ir taviskis Dior per sviesus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 23:35)
net specialiai grįžau pasižiūrėti, į ką panašus biggrin.gif  bet tai kaip tau pasiseks su jais, bus 2-in-1 lotuliukas.gif
mano mylimukas lūpdažis dabar givenchy le rouge 202 rose dressing. tik galėtų čiut daugiau drėkinti.

Visai gera spalva, ir aš noriu biggrin.gif

Mano šiai dienai mylimiausi - Dior Addict Extreme 339 Sihouette ir Rouge Dior 169 Grege.
Kitaip tariant, nudiniai. Ant manęs jie nudiniai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 12 05, 23:46)
Noa  blink.gif  nu ka cia man siulai, taigi cia tamsus lupdaziai, o ne ryskus schmoll.gif i dar tas camel ar kokia ten spalva, visai be lupu likciau doh.gif  biggrin.gif man raudono lupadazio reik, ir ryskaus, net ir taviskis Dior per sviesus  biggrin.gif

A nu bendrai teisingai! biggrin.gif

Te Kalėdinį Guerlainą, tada tau bus geras (skaityti labai pavydžiu tonu) biggrin.gif
user posted image
Tarp kitko, Vilniuj jis netgi gyvai yra, tik kad escentual, aišku, pigiau biggrin.gif

O šituos tada kam duodam? Rudeniui? Žiemų pas mus vis tiek ne fontanai, Inc, žėk, viskas tau biggrin.gif

O violetinis Hiver. Vasara vienok biggrin.gif
Atsakyti
abi spalvos labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 23:56)
abi spalvos labai  wub.gif

Kaip gerai panašaus tipo žmonių turėt po ranka biggrin.gif Visiems tas pats tinka, visiems tas pats gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 22:59)
Kaip gerai panašaus tipo žmonių turėt po ranka biggrin.gif Visiems tas pats tinka, visiems tas pats gražu biggrin.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 06, 00:50)
Te Kalėdinį Guerlainą, tada tau bus geras (skaityti labai pavydžiu tonu) biggrin.gif

va sitas jau tinka bigsmile.gif butu kaip tik atsargai, kai dabartinis pasibags biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 21:44)
O kas čia išvis per šešėliai? lens.gif

Nu mums tai lūpdažiai ką - arbūziniai, koraliniai, lašišiniai, persikiniai, abrikosiniai... Ne šalti, ne rudi, o tokie va. Su lūpdažiais, bala nematė, sutinku biggrin.gif
Mėginau prisimatuot hot pink, jis gi dabar labai madoj. Ai nežinau, ne kažkas... Yra ir geriau... Brightams gal labiau tinka biggrin.gif
Dabar užsisakiau tokį:
Ir nežinau mastau.gif Vdrug bus nesąmonė? Per šviesus, per šaltas? mastau.gif
Žo, turiu apie ką pamąstyt tas dvi - tris savaites biggrin.gif

kas per šešėliai nžn , bet kad suskirstyta visiems, tai ir permečiau čionai lotuliukas.gif

Nu ir gerai , kad užsisakei. Manau , bus gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 13:58)
lotuliukas.gif Žinai ką, man parduotuvėj šitą irgi daug kartų teko girdėti lotuliukas.gif
Klausyk. O tu tiksliai joks ne ruduo? unsure.gif Jei murzinas bright spring. Tai rudeniai šilti murzini.

Aš nuėjau TEN pažiūrėt, kaip atrodo Bytte. Anksčiau nesigilinau, nes maniau, kad ana pati viską žino geriausiai ir nienafig mokint tėvą vaikus daryt biggrin.gif
TEN kažkodėl man kabinėjasi prie mano javos ir rodo man lygiai vieną foto, bet iš jos aš nesuvokiu, kodėl tu save prisiskyrei prie vasarų. Man tenai šilta mastau.gif
O tą pirmą koliažą tai ir ruduo, ir pavasaris nešiot galėtų mastau.gif Ten gi neutralios spalvos. Gi ką tik buvau įdėjus nuorodą, kur teigiama, kad bright springui neutrali spalva idealiausia - kaip va tų batų biggrin.gif
Klausyk, o negali būt, kad tu save vertindama, painoji spalvas, kurios tau netinka ir kurios tau nepatinka? Man, pavyzdžiui, lašišinė spalva labai tinka, bet pamačius save su lašišinės spalvos paltu, aš čia pat griūčiau ir kojas pakratyčiau biggrin.gif

Arba va tuo salotiniu... biggrin.gif

Taip pat pamenu savo reakciją į paletę. Man???? blink.gif Kooookios spalvos, šitos???? blink.gif Ružavos??? blink.gif Violetinė????? blink.gif Markerio žalia???? blink.gif Geltona???? blink.gif Jūs gal visai išdurnėjot??? blink.gif  lotuliukas.gif

Aš tiksliai ne ruduo, nes jetau kaip man visos ryžavotos netinka... jsi noriu sveika būdama ligonį vaidint, tai prašom... kokį rudens spalvos megztuka užsimaunu ir pirmyn. Dar jaunystėj, kol viskas puse bėdos, turėjau tokį velvetinį sarafaną kuris man labai patiko, o MB mane pamatęs net nenorėjo kalbėt, mol kaip čia išsidarkei doh.gif ... atrodai kaip nusitorčinus hipė ... nu ... ir su tom visom kareivių/žvejų aprangos spalvom baisiai baisiai atrodau.
O žiemai man kontrasto trūksta. va kai šalia mamos stoviu kaip avižinė košė atrodau. O jin man kartais irgi su klaustuku dėl žiemos, nepatinka ana man su viena juoda, ir kažkaip auksas lyg ją labiau puošia. Ale tokio kontrasto žmonių pas mus mažai, o ir oda pas ją ne tipinė... sakau musiet Tiškevičius buvo parsivežęs kokį juoduką, su kuriuo susigiminevę buvom, bo stomotologai visi kaip vienas sako kad pas ją dantų emalis baltas kaip pas juodaodžius.

Tai va žiemai man nebūt, juolab dar be spalvinio tipavimo buvau pastebėjus kad su juoda nelabai gerai atrodau, reik kažkokios kitos spalvos prie veido. O man juoda - irgi pati gražiausia. Buvo laikas, kad net apatinis trikotažas buvo juodas lotuliukas.gif

lieka pavasaris ir vasara... o va čia aš nebematau. Visos spalvos kurias esu atsirinkus tokios temperatūriškai labiau neutralios... reiškia jai pavasaris tai arba bright arba light... bright spalvų tikrai neišvežu, o light... nu koks aš lightas jai plaukai mano 4 numerio prie šaknų, trumpais plaukais būnu juodaplaukė gryna. Lieka vasara ... be to ir mano akių baltymas nėra švarus.
Be to man tos cool summer rekomenduojamos spalvos ir ant kitų vasarų baisiai atrodo, nu tų kur nutipizuotos. Ir išvis ar matėt kas normaliai atrodančią cool summer? Celebritese tai visos kažkokios nenormalios, neharmoningai atrodo.

Va ir sėdžiu be namų blush2.gif
Atsakyti