Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 15:02)
Dar tokia baisiai ryški koralinė, ta šilta violetinė ir kitokios bjaurybės biggrin.gif

biggrin.gif bjaurybes biggrin.gif man tai visai nieko mirksiukas.gif
siaip fainos tos spalvos, kuo tolyn, tuo man labiau patinka biggrin.gif ir vat paziurejau, kad vistik inkstinktyviai ir nesiojau tas spalvas pavasarines (na gal tik nebutinai light), o tokiu zieminiu nelabai yra pas mane...zinoma, isskyrus karaliene JUODA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 14:19)
Ir tikrai man labai sunku pripažinti, kad man labai TINKA visa eilė rūžavų, nuo Paršiuko Čiuko iki lašišos, persiko, abrikoso ir dar ten visokių pupsikų biggrin.gif

pas mane kaip tik daug ružavos. bet saltos: fuksijos, nelašišinės tokios. o dabar bac bac: tinka lašišų atspalviai ir koralai. g.gif

va tokią salotinę bandžiau prie veido. grynai neon markerio spalva.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 05 gruodžio 2013 - 15:19
Nea. Pas light springus neonkė yra, bet žalia. O šitas pagal markerius būtų geltonas... biggrin.gif
user posted image

Nors šiaip tai pati turiu pilką maikutę tokiais geltonais dryžiukais, ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
tai va, ir man ta neon geltona - nelabai, tik kad pagyvina, kai užsidedu po kokiu baltu švarku
Atsakyti
šešėliai

user posted image
Atsakyti
o lūpdažiai? bigsmile.gif
Atsakyti
O kas čia išvis per šešėliai? lens.gif

Nu mums tai lūpdažiai ką - arbūziniai, koraliniai, lašišiniai, persikiniai, abrikosiniai... Ne šalti, ne rudi, o tokie va. Su lūpdažiais, bala nematė, sutinku biggrin.gif

Mėginau prisimatuot hot pink, jis gi dabar labai madoj. Ai nežinau, ne kažkas... Yra ir geriau... Brightams gal labiau tinka biggrin.gif

Dabar užsisakiau tokį:
user posted image

Ir nežinau mastau.gif Vdrug bus nesąmonė? Per šviesus, per šaltas? mastau.gif
Žo, turiu apie ką pamąstyt tas dvi - tris savaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gruodžio 2013 - 21:45
Noa, o parduotuvėje jų patestuoti nėra? nors panašu, kad bus graži spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 05 gruodžio 2013 - 21:49
Ne, vat tame gudrumas. Išvis nėra ir nebus. Tai man čia Hiver gudriai patarė - susirast ant kompo, kokios paties Dioro spalvos man panašios, nueit ir tas prasitestuot. Bet bėda tame, kad tų lūpdažių internete daug, o Kristutėse - mažai biggrin.gif

Vis tik panašiausias jis į 343 Spring Ball, o tas man tiko. Nu toks nelabai ryškus. Norėjau ryškaus biggrin.gif Bet aš save pažįstu, prisiperku ryškių ir pasidedu biggrin.gif O nešioju padorias spalvas biggrin.gif
Atsakyti
tas tikrai nebus ryškus. tai tu pasižiūrėk swatch'us į jį gūgle ir žinosi, ar tinka tau tokio atspalvio pagal savo kolekciją.
Atsakyti
Aš tai skaitau, kaliegos, kad labiausiai iš visų tai apie visus tipus pagalvojo Dolce gabana kosmetikos, konkrečiai lūpdažių, kūrėjai wub.gif

Štai:
http://www.dolcegabb...els-collection/

user posted image

Skaitau, kad čia mūsų spalvų nėra, bet braitai viską, sakė, sunešioja, Mute, a lūpdažiuko nereikia? biggrin.gif
Atsakyti
na jooooo. ypač ta vaikiško netikėtumo spalva bigsmile.gif (viršuj iš dešinės)
Atsakyti