ka daryt, jei is amazon atsiustas zaislas neveikia?
QUOTE(spaliukė @ 2013 12 03, 14:52)
o kiaušiukų ir ledų aparato dar negavot?
vieną gavau,kito dar ne
a_g_n_u_t_e- gal elementai išsikrovę? o šiaip tai rašykit amazonui, kad neveikia
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 14:18)
vieną gavau,kito dar ne
a_g_n_u_t_e- gal elementai išsikrovę? o šiaip tai rašykit amazonui, kad neveikia
laukiam pilno komplekto
O koks žaislas neveikia?
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 14:18)
vieną gavau,kito dar ne
paveike puse paros D po to pakeiciau i naujus elementus. ir kazkas nekontaktina snirpia visas, cia konkreciai mikrafonas.
o amazonui ji reikes issiusti ar patikes taip?
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2013 12 03, 15:23)
paveike puse paros D po to pakeiciau i naujus elementus. ir kazkas nekontaktina snirpia visas, cia konkreciai mikrafonas.
sunku pasakyt bet jei reiktų siųsti, tai jie turėtų grąžinti už siuntimą
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 14:46)
turiu vieną laisvą "muzikinį staliuką" ar kaip jį užvadint jau Vilniuj gautas iš amazono 48lt
http://www.amazon.co...C...=UTF8&psc=1
http://www.amazon.co...C...=UTF8&psc=1
Blunte, kazi ar daug ten veiklos? Galvoju,čia vis kažkas įdomesnio, o tiem bernam be mašinų nelabai ko randu
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 14:26)
bet kiek terliones, o ir zaislo neturesim na bandysiu
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 12:58)
į GAP temą užsakytas rūbas vakar 9ryte, šiandien jau pas mane Patinka man GAP logistika
Eina sau as vakar uzsakiau, dar net rucking numerio negavau
QUOTE(miaumiukas @ 2013 12 03, 13:01)
Ačiū, merginos, už greitus atsaymus Jam gaila tų daiktų, kai už tokia kaina, nes švarkas už 100, megztinis už 75, bet aš sakau, kad siunčiam, nes tikrai nepardavinėsiu. O tą patį maišelį naudojot? Galvoju, kad gal būtų galima išversti ir siųsti.
Turi būti originaliuose rubu maisiukuose( tuose permatomose su uzrasu Gap), o jau paskui dekite i ka norit
QUOTE(jovivita @ 2013 12 03, 15:26)
Blunte, kazi ar daug ten veiklos? Galvoju,čia vis kažkas įdomesnio, o tiem bernam be mašinų nelabai ko randu
ten trys rėžimai galima savo muziką sukurti vyresniem tai ten pasako kitam rėžime ką spausti ir pan..Daugiau labai netyrinėjau maniškė , kai atėjo dėžutė žaislų iš karto prisistaė ir teko kažką išpakuoti tai ėmiau šį kokią valandą sėdėjo apsikabinusi..garsas bent reguliuojasi tai tylesniu rėžimu padariau
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 12 03, 15:30)
trackingo ir aš negavau... bet bijojau,akd vieno rūbo neatšauktų, nes rizika buvo nueinu šian pažiūrėt koks statusas..žiūriu shiped pačiam GAPe nueinu į shiping info..nukopijuoju trackingą į DHL, žiūriu jau Vilniuj ir kaip tik kurjeris paskambino kaip iš fantastikos srities..nes jokios info po užsakymo negavau
QUOTE(egliene @ 2013 12 03, 11:32)
Maximoje sianien zaislams -40%
ir Maximoje, ir Rimi iki gruodžio 9 d.
merginos,gal kuri gali pagelbet,kaip butu vokiskai "Kada si preke vel bus prekyboje? " aciu
gal padesit?
cia grazinimo budai. kaip jus suprantat 2 ir 3 buda?
as noreciau, kad man grazintu pinigus i banko saskaita, o ne i amazon saskaita
1.Instant Amazon.co.uk Gift Certificate(View Terms and Conditions)
Receive an Amazon.co.uk Gift Certificate instantly. Credit card validation required. Learn More.
2. Instant Amazon.co.uk refund to original payment method(View Terms and Conditions)
Receive a refund instantly to the payment method used originally for the purchase Learn More.
3. Refund
Refunds are processed 2-3 business days after we receive your return.
You'll receive an e-mail confirming your refund.
Papildyta:
o is kur amazonas zinos, kiek man kainavo siuntimas?
cia grazinimo budai. kaip jus suprantat 2 ir 3 buda?
as noreciau, kad man grazintu pinigus i banko saskaita, o ne i amazon saskaita
1.Instant Amazon.co.uk Gift Certificate(View Terms and Conditions)
Receive an Amazon.co.uk Gift Certificate instantly. Credit card validation required. Learn More.
2. Instant Amazon.co.uk refund to original payment method(View Terms and Conditions)
Receive a refund instantly to the payment method used originally for the purchase Learn More.
3. Refund
Refunds are processed 2-3 business days after we receive your return.
You'll receive an e-mail confirming your refund.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 14:26)
o is kur amazonas zinos, kiek man kainavo siuntimas?