merginos, o visai niekam nepavyksta is asda george pirkti? as seniai jau pirkusi, po tu visu cirku dar nepirkau
QUOTE(murashke @ 2013 12 06, 16:09)
merginos, o visai niekam nepavyksta is asda george pirkti? as seniai jau pirkusi, po tu visu cirku dar nepirkau
Pirkau pries menesi ,man rodos ,o kokie cia kada cirkai buvo ?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 12 06, 12:57)
renku http://www.cocooncenter.co.uk
Klaipėda
d.kvasnia@gmail.com
Gal kas nori pasidalinti Biodermos vandenuką po 1 butelį? man 2 kaip ir per daug, nes nesu bandžius, noriu pabandyt
Klaipėda
d.kvasnia@gmail.com
Gal kas nori pasidalinti Biodermos vandenuką po 1 butelį? man 2 kaip ir per daug, nes nesu bandžius, noriu pabandyt
O bandei loreal tą naujajį vandenuką? jis panašus į biodermos šiaip jeigu kasdien makiažą valyt tuo vandeniu nelb ilgam ir užtenka..
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 06, 15:29)
O bandei loreal tą naujajį vandenuką? jis panašus į biodermos šiaip jeigu kasdien makiažą valyt tuo vandeniu nelb ilgam ir užtenka..
Iš tikro tai jokio vandens nesu bandžius
naudoju tik MK kosmetika, bet nusprendžiau pabandyt Biodermą
Sveikos, niekaip neatgaminu kas pirko http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE si monopoli, gal netycia turesit atliekama? nupirkciau
QUOTE(murashke @ 2013 12 06, 15:09)
man pavyko, nors pries menesi buvo atmete pirkimus
QUOTE(Kriiste @ 2013 12 06, 17:04)
man pavyko, nors pries menesi buvo atmete pirkimus
aisku, zinosim
QUOTE(murashke @ 2013 12 06, 15:09)
Pirkau pries kelias dienas, viskas gerai
Gal dar kas prie Tesco drabužių prisijungtų?
Nemokamo siuntimo, panašu nebesigaus (tą nuolaidą taiko tik vienai pigiausiai prekei), tai gerai būtų dar į kompaniją bent pora mamų, kad 10 svarų siuntimą į LT pasidalintume (šiuo metu esame 6).
Vilnius, krepšelius siųskit eglynas@gmail.com
Užsakinėsiu šįvakar (planuoju apie 19 val)
Nemokamo siuntimo, panašu nebesigaus (tą nuolaidą taiko tik vienai pigiausiai prekei), tai gerai būtų dar į kompaniją bent pora mamų, kad 10 svarų siuntimą į LT pasidalintume (šiuo metu esame 6).
Vilnius, krepšelius siųskit eglynas@gmail.com
Užsakinėsiu šįvakar (planuoju apie 19 val)
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 12 05, 21:36)
Pirksiu Tesco drabužius tiesiai į LT
Nuo sale prekių taiko dar papildomą 10% nuolaidą, tai idealu būtų surinkti sale prekių už 100 svarų ir padengt siuntimą į LT
Vilnius (Antakalnis, centras), bet galėsiu ir persiųst, jei reikės. Pavedimų norėsiu iš anksto (nes neturėsiu kuo padengt), bankas SEB.
Krepšelius siųskit eglynas@gmail.com
Užsakinėt norėčiau vėliausiai ryt vakare...
Nuo sale prekių taiko dar papildomą 10% nuolaidą, tai idealu būtų surinkti sale prekių už 100 svarų ir padengt siuntimą į LT
Vilnius (Antakalnis, centras), bet galėsiu ir persiųst, jei reikės. Pavedimų norėsiu iš anksto (nes neturėsiu kuo padengt), bankas SEB.
Krepšelius siųskit eglynas@gmail.com
Užsakinėt norėčiau vėliausiai ryt vakare...
ar reiktu kam dar demaru? Kita savaite paskutine siunta atkeliauja. Rezervuota buvo daugiau, tad liks zemiau esantys modeliukai. Dar uzklausiau lenko ar tikrai tilpsim i 30 kg ir nereikes nieko ismesti. Tad pradinis laisvu modeliuku sarasiukas toks butu:
rudos avytes 20/21 d, 47 lt
doggy ruzavi 22/23 d, 47 lt
pingvinai ruzavi 26/27 d, 54 lt
pingvinai melyni 24/25 d ir 28/29, 54 lt
dar viena mamyte noretu perleisti savo ruzavus Billy 28/29 d, kaina 56 lt
visi batukai atkeliaus kita savaite Jei kas norit, i AZ
rudos avytes 20/21 d, 47 lt
doggy ruzavi 22/23 d, 47 lt
pingvinai ruzavi 26/27 d, 54 lt
pingvinai melyni 24/25 d ir 28/29, 54 lt
dar viena mamyte noretu perleisti savo ruzavus Billy 28/29 d, kaina 56 lt
visi batukai atkeliaus kita savaite Jei kas norit, i AZ