Netaikė ir man GAP 2 nuolaidų, tik 40proc
O dabar reikia konsultacijos dėl ebay claim: iškėliau bylą per ebay, parašė, kad galiu escalate jei pardavėjas neatsakys iki 3d. Iki šiandien iš pardavėjo jokių žinių. Bet man rašo CASE open ir daugiau jokių veiksmų daryti neleidžia. Kaip man atlikti tą Escalate veiksmą? O gal man leis tai padaryt kai 3d baigsis? kas turi patirties su ebay bylomis, pasakykit kaip ten viskas vyksta, kokie etapai.? Ačiū
Mergios neapsigaukit su siuntimu per post24 jis jau pabrango, nors siandien dar visa diena to nebus matyti bet atsiimant nuo rytojaus siunta reiks moketi brangiau
Gal kuri iš Amazon.co.uk pirksit Vilniuje arba prisijungti norėtumėte?
o as baisiai pikta ant TBS
visa laika uzsisakinedavau, viskas budavo gerai.O dabar paeme ir atsauke uzsakyma
per kiek laiko ateina tas laiskas, kad galima vel daryti? eisiu rasyti jiems, kodel neleidzia
visa laika uzsisakinedavau, viskas budavo gerai.O dabar paeme ir atsauke uzsakyma
per kiek laiko ateina tas laiskas, kad galima vel daryti? eisiu rasyti jiems, kodel neleidzia
QUOTE(bbiitute @ 2013 12 03, 10:09)
Mergios neapsigaukit su siuntimu per post24 jis jau pabrango, nors siandien dar visa diena to nebus matyti bet atsiimant nuo rytojaus siunta reiks moketi brangiau
dabar plius.lt užregistravus 3lt moka gavėjas
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 10:53)
dabar plius.lt užregistravus 3lt moka gavėjas
neklaidinkit moka gavejas siandien atsiimant siuta , jeigu siuta atsiims rytoj kaina kita 6lt kalbejau su post24 darbuotoju
QUOTE(bbiitute @ 2013 12 03, 11:06)
neklaidinkit moka gavejas siandien atsiimant siuta , jeigu siuta atsiims rytoj kaina kita 6lt kalbejau su post24 darbuotoju
tai gal spintoje.pasmama cia ta akcija po 3 lt jau baiges, o plius.lt prasideda?
QUOTE(CaraMela @ 2013 12 03, 11:28)
tai gal spintoje.pasmama cia ta akcija po 3 lt jau baiges, o plius.lt prasideda?
as pries pusvalandi kalbejau su darbuotoju tokia info suteike o kur jus radot plius.lt kad parasyta kad ji prasides ? Kazkaip painu cia
katik ziurejau, tikrai 3lt kainuos:)
Gal kuri galite padeti nusipirkti is amazon.co.uk
skubiai reik..
skubiai reik..
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 12 03, 11:49)
katik ziurejau, tikrai 3lt kainuos:)
nieko sau darbuotoju zinios gal galima info kur radot ?