Pirksiu vokieciu vaistineje savaitgali. Vilnius.
http://www.unserekleineapotheke.de/
Ka mamos perka is cia - pirmoje zinuteje ir siaip temoje
Butu smagu iki sestadienio pietu sulaukti prisijungeliu
Siuntimas - 9.90 Euro, kuris dalintusi ant uzsakiusiuju skaiciaus.
Jei SD noriu grąžinti prekę, tai ją turiu jiems grąžinti per 14 dienų? Ar per tas 14 dienų prekė jau turi pasiekti juos, ar galiu neskubėti ir išsiųsti tik pvz. praėjus 13 dienų nuo gavimo?
QUOTE(jurgitatr @ 2013 12 03, 19:58)
LP Express dar visa savaite puse kainos
O su OmniID dar -12%
QUOTE(bbiitute @ 2013 12 03, 20:10)
Dvieju koduku netaiko
Aha, jai issiaiskinau
QUOTE(Rasulita123 @ 2013 12 03, 21:03)
Jei SD noriu grąžinti prekę, tai ją turiu jiems grąžinti per 14 dienų? Ar per tas 14 dienų prekė jau turi pasiekti juos, ar galiu neskubėti ir išsiųsti tik pvz. praėjus 13 dienų nuo gavimo?
Per 14 d issiusti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 03, 16:46)
man nepavyko, užsakinėjau per tarpininkę
Ačiū Taip ir padariau.
Bet koks keistas jausmas... jau turbūt gerus metus nieko nebuvau per tarpininkes užsisakinėjus - kai įjunkau pati arba čia prie ko nors jungtis, tai dabar net keista, jog ne su visom parduotuvėm įmanoma savarankiškai susitvarkyt
Sveikos,
bandžiau vakar pirkti iš TBS. Parašė, kad nepavyko apmokėjimas, pabandykite dar kartą. Pabandžiau vėl tas pats. Pinigus rezervavo du kartus Gal kam taip yra buvę? Per kiek laiko gražina ir kodėl neleido apmokėti? Esu pirkusi iš jų su ta kortele...
bandžiau vakar pirkti iš TBS. Parašė, kad nepavyko apmokėjimas, pabandykite dar kartą. Pabandžiau vėl tas pats. Pinigus rezervavo du kartus Gal kam taip yra buvę? Per kiek laiko gražina ir kodėl neleido apmokėti? Esu pirkusi iš jų su ta kortele...
merginos, koks SD kodukas? neišsisaugojau, o dabar nerandu
Peržiūrėjau temą, lyg neužmačiau...kontaktinių lešių niekas nerenkat? iš http://www.szkla.com/
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 21:14)
merginos, koks SD kodukas? neišsisaugojau, o dabar nerandu
10OFF50MVC
QUOTE(kregzde @ 2013 12 03, 21:45)
Merginos, kažkuri rašė, kad yra gera piniginių parduotuvė, bet internetinė, Lietuvoje, pamiršau . Nes jau iš užsienio nespėsiu, priminkite prašau
Ir man labai reiktų
Savaites pabaigoje darysiu uzsakyma is http://www.parapharmacie-discount.net/
Siuntimas 22.95 eu dalinsis ant visu po lygiai
Vilnius/Klaipeda.
Krepsiukus siuskite emailu: olgaaltuchova@gmail.com
Siuntimas 22.95 eu dalinsis ant visu po lygiai
Vilnius/Klaipeda.
Krepsiukus siuskite emailu: olgaaltuchova@gmail.com
QUOTE(linxmute @ 2013 12 03, 20:14)
Sveikos,
Buna taip. Palaukit kelias dienas ir vel meginkit. O rezerva savo banko prasykit nukabint