Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Hennessy @ 2013 12 12, 22:10)
Čia MOHEDA.

Dėl audinių valymo - jeigu nusiima užvalkalas, tai galima išskalbti arba priduoti į valyklą. Jeigu nenusiima, tai turbūt sunku būtų  g.gif  Mes turime smėlio spalvos EKTORP, tai nepasakyčiau, kad tepli spalva, nors ir šviesi.

Ačiū labai. 4u.gif Tai vat man ir baisiausia, jeigu reiktų tuos užvalkalus skalbti, tai greit jie prarastų išvaizdą, formą ir t.t. Norisi kuo ilgiau turėti gerą vaizdą smile.gif Tačiau pagal dydį ji mūsų namuose būtų laibai tinkama, nes 150 ilgio trumpesnę kampo dalį yra gana sunku rasti... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kartais žinote kaip yra su tais išmatavimais. http://www.ikea.com/...ducts/00196417/. Ši spintelė kampinė yra bendro pločio 102 cm t.y dalinasi po 51 cm ar ji yra 204 ir dalinasi po 102? Iš foto man neaišku ax.gif
Atsakyti
Vienas spinteles kampas 102 ir kitas 102 cm., gylis 40 cm. Jug Besta dureles 60 cm+40 cm gylis (spinteles sonas) na ir turbut 2 cm ant sujungimo, tai ir gaunasi, kad viena krastine 102 cm. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pirmą kartą užsakinėjau iš Zumi ir, jei gavo norimas prekes, tai per kiek laiko praneš? Labai jau rūpi ar pavyko surinkt užsakymą. blush2.gif Važiavo vakar į Lenkiją 4u.gif
Atsakyti
Per pora dienu..tik va as nepasiimu 2 men blush2.gif doh.gif nes iki Sermuksniu gatves patalynes komplekto ir dubeneliu nenuvaziuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 13, 18:30)
Per pora dienu..tik va as nepasiimu 2 men blush2.gif  doh.gif nes iki Sermuksniu gatves patalynes komplekto ir dubeneliu nenuvaziuoju doh.gif

Jei kažką nupirko, tai man į pašilaičius vežtų. Jei patogiau pasiimti, tai gal galima susitarti, kad kartu su maniškiu atvežtų smile.gif
Atsakyti
Ne, bandysiu tartis, kad pasiimtu sau namo berniukai, nes mes kaiminysteje jeruzalej gyvenam..tik neprisiruosiu doh.gif blush2.gif
Aciu uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
ar galima grazinti nepatikusi daikta?
nusipirkom stala kompiuteriui, surinkom, man nepatinka (tiksliau patinka, tik nepatogus naudoti)
praejo savaite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 12 14, 21:27)
ar galima grazinti nepatikusi daikta?
nusipirkom stala kompiuteriui, surinkom, man nepatinka (tiksliau patinka, tik nepatogus naudoti)
praejo savaite unsure.gif

Taip, yra 90 dienu prekiu grazinimo garantija. Tik jei be pakuotes arba pazeista pakuotė, tai jum pasiulys 80% pirkinio vertes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shlepsė: 14 gruodžio 2013 - 21:43
Šiandien gavau emailą apie naujas IKEA FAMILY kortelės nuolaidas 4u.gif Daugiausiai nuolaidų patalynei, kaip gaila, kad man netinka išmatavimai doh.gif

nuolaidos

O tas supamas briedžiukas pas lenkus kainuoja 99 zlotus, o pas mus galima net už 49 lt dabar įsigyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam bus aktualu, bet siandien buvau IKEA ir nusipirkau egles saku girlianda thumbup.gif
Atsakyti