Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

O koks stalvirsi? Nes musu klijuoto medzio stalvirsis jungtas kampu be jokiu juosteliu, tiesiog sudeti L raide ir puikiai tarnauja
Atsakyti
Pas mus šis:
http://www.ikea.com/...ducts/80202202/
Atsakyti
aaa, aisku tada..nezinau kaip tokius dalykus klijuoja unsure.gif
Atsakyti
O pats sujungimas neklijuotas?
Atsakyti
Ne atrodo, kad pas mus neklijuotas, ten tokio svorio tas stalvirsis, ir i kama ispaustas, kad pajudinti be sansu, o i pakrasteli neprilenda trupiniu , nes ten laikau lamplig pjaustymo lenta
Atsakyti
Supratau. Pas mus reiktų klijuoti.
Atsakyti
mes pirkom blizgią virtuvę ringhult, šiaip yra ir pilka, juoda ir raudona blizgi, mūsų balta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 12 09, 08:49)
mes pirkom blizgią virtuvę ringhult, šiaip yra ir pilka, juoda ir raudona blizgi, mūsų balta 4u.gif

Tai Jūs viską pasimatavote ir užsakėte?įdomu kaip tas procesas vyksta...
Atsakyti
Buvau ryte Ikejoje biggrin.gif dukra vienintele zaidimu kambaryje buvo biggrin.gif egluziu niekur neradau, tu vaikisku prozektoriu gal kokie 6 like bvuo doh.gif laimei tik 2 reikejo, pirkau tuos indelius su dangteliais mamai dovanu, sunui riesutu gliaudytuvo nebuvo verysad.gif
Nusipirkau ta minksta vonios kilimeli zalios spalvos thumbup.gif zodziu dalis dovanu bus is ten
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 12 09, 13:14)
Tai Jūs viską pasimatavote ir užsakėte?įdomu kaip tas procesas vyksta...

susideliojau per planerį savo virtuvę, nuvažiavau, ten pasijungiau prie savo acounto, su darbuotoju viską dar sutikrinom, tada darbuotojas užsako, eini su lapu, susimoki kasoje, ir pakrauna už kasų pagal sąrašą viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 05, 21:05)
802.261.99
Ačiū  4u.gif

šiandien buvau ikejoj, ir pamirsau paklaust del spinteles jusu biggrin.gif tai dabar grizus i darba prisiminiau, sarmata blush2.gif todel paskambinau ikejos duotu nr, ir pasiteiravau- sake turi vietoje 4 vnt spinteliu šių 4u.gif ( praustuvui cia lyg ? ) galit pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 12 09, 14:37)
šiandien buvau ikejoj, ir pamirsau paklaust del spinteles jusu biggrin.gif tai dabar grizus i darba prisiminiau, sarmata blush2.gif  todel paskambinau ikejos duotu nr, ir pasiteiravau- sake turi vietoje 4 vnt spinteliu  šių 4u.gif  ( praustuvui cia lyg ? ) galit pirkt biggrin.gif

Auksine, Jūs tikrai auksinė lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti