Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Alchemie @ 2013 12 06, 09:33)
lotuliukas.gif kur siauras asortimentas? meistro toks platus asortimentas, nes jis nieko neturi, isskytus tai, ka sugeba pagaminti is lt esanciu medziagu, o kartais juk daznai tenka daug ka uzsakineti, kad atveztu/...vien jau laiko prasme tai pas meistrus gamintis labai ilgai trunka, ne del meistru gerumo, bet del skirtingu tiekeju laiko sanaudu, niekas nelaiko brangiu ir geru medziagu pasistate laukdami kol nupirks. Jus gal pasiziurekite tuos baldus, o tada ne is lankstinuko komentuokite apie nekokybe, taupyma laminavimo ar pan.

as uz virtuve suplojau 14k litu pas meistra, bet tiek niuansu buvo kad truksta zodziu. Nekalbant apie sugadinta stalvirsi ir ibreztas grindis doh.gif
Atsakyti
Virtuvės baldai kiek matau standartiniai. Radau LT, kad yra keletas spintelių su 38 cm gyliu. Čia metod, o kaip Lenkijoje nežinote? smile.gif Man reikia vos porą spintelių apie 45 cm gylio, bet nesinori gamintis atskirai jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 06, 10:20)
Virtuvės baldai kiek matau standartiniai. Radau LT, kad yra keletas spintelių su 38 cm gyliu. Čia metod, o kaip Lenkijoje nežinote? smile.gif Man reikia vos porą spintelių apie 45 cm gylio, bet nesinori gamintis atskirai jų  ax.gif

jum plocio ar gylio tokio reik???
jei gylio tai tekit 38 o stalvirsi 45 biggrin.gif
Atsakyti
Tai norėčiau šiek tiek didesnio gylio, nes tos spintelės būtų su stalčiais. Galvoju jeigu spintelė gylio 45-48 tai stalčiaus gylis kažkur 42 cm, o čia jei spintelės gylis 38 tai pats stalčius 35. Ar ne bus per mažas kokiam puodui įdėt? Naiviai tikiuos, kad tas 7 cm gali mane išgelbėt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos pasikartosiu su klausimu: ar buna ikejoje seilai? aciu 4u.gif
Atsakyti
Paziurekit lenkuFaktum kokie ten ismatavimai, nes jie skiriasi nuo Metod
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 12 05, 14:40)
ar internetiniame kataloge yra visi gaminiai? nes as esu nusizejusi viena lova,taciau jos net nerodo ju psl.nors esu girdejusi,kad ekspozicijoje ju mate  g.gif

Tikrai ne visi schmoll.gif - kaip jau kažkada minėjau, spintos, kurią pirkome, internetiniame kataloge nebuvo, o parduotuvėje - net 8 vnt.
Atsakyti
Dar vienas keistas straipsnis - http://www.delfi.lt/...s.d?id=63469444

Pažiūrėjau į deluxe ir intermedos baldus , kaip galima lyginti juos su ikea ir iš to iškepti straipsnį doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 12 06, 13:16)
Merginos pasikartosiu su klausimu: ar buna ikejoje seilai? aciu  4u.gif

Būna. Ką tik gavau iš Ikea pranešimą apie nuolaidas kai kuriems minkštiems baldams su Ikea Family kortele.
Iš lenkų parsisiunčiau Birkeland naktines spinteles su nuolaida. Buvo 299 zl, šalia nauja kaina 279 zl.
Visuotinių seilų, ko gero, nesulauksime, bet tam tikroms prekių grupėms - pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 06 gruodžio 2013 - 18:30
Sveikos, paskaičiau šiuo metu sau aktualią temą-virtuvės baldai. Dar nepradėjau ieškoti meistrų, nes tik baiginėjam remontus. Žinau vieną-noriu virtuvės baldų iš blizgių plokščių.
Ar ikea tokių yra?gal kuri neseniai pirkotės pas juos?
Atsakyti
Yra ir ne vienos spalvos, galit paziureti tiek puslapyje, tiek realiai parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes taip pat virtuvę (kol kas tik apačią) pirkome iš Ikejos. Viską vyras sutvėrė, tereikia sujungti stalviršį kampu. Čia reikalinga pagalba, nes norime sujungimo be jokių juostelių. Gal žinote žmogų Vilniuje, kuris galėtų pagelbėti, lauksim info a/ž.
Atsakyti