Louhi man toks variantas patiko
QUOTE(Forgete @ 2014 03 03, 15:24)
Šitas brangiai gausis Su Socker vazoniukais daug pigesnis variantas
QUOTE(Louhi @ 2014 03 03, 16:25)
Šitas brangiai gausis Su Socker vazoniukais daug pigesnis variantas
nu bet gražuuu. Pas mane namuose jau +- viskas apstatyta, dabar jau apie balkona svaigstu.
Durnas klausimas:
Jei norimos spalvos daikto nera ekspozicijoje, nete raso kad sandelyje yra kokie šansai kad jis yra?
Jei norimos spalvos daikto nera ekspozicijoje, nete raso kad sandelyje yra kokie šansai kad jis yra?
QUOTE(Kokere @ 2014 03 04, 09:40)
Durnas klausimas:
geriau pasiskambint tokiu atveju manau
QUOTE(Forgete @ 2014 03 03, 16:52)
nu bet gražuuu. Pas mane namuose jau +- viskas apstatyta, dabar jau apie balkona svaigstu.
Nu va ir aš apie balkoną jau galvoju Buvau IKEA, pačiupinau tuos TARNO baldelius, tai į balkoną pats tas: nedidukai, susilanksto, pakankamai tvirti, o ir medžio spalva man patiko, tokia natūrali, ne oranžinė Tik dėl jų patvarumo abejoju...
Namuose noriu viską perdaryt ir baldus pakeisti, tai projektas ilgalaikis nusimato...
QUOTE(rimma_ma @ 2014 03 06, 12:06)
nusižiūrėjom Ikea stuva sistemą, kadangi Vilnius toli nuo namų, tai nėra kaip pačiupinėt. gal kuri turit? kaip atsiliepimai - ar nebarška, tvirtai laiko, nesilupinėja kas nors?
laiko tvirtai, nebarška, nesilupinėja, man labai kokybiški šie baldai.
QUOTE(annesears @ 2014 03 06, 22:08)
lovytė šonai nenusileidžia. Nuleidus dugną į žemiausią padėtį, tai gali trukdyt, nes paguldyt vaiką tikrai bus nepatogu be nuleisto šono.