Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(D'esire @ 2014 02 27, 21:10)
Mergaites, o i ikea galima grazinti ar pakeisti jau surinkta daigta g.gif  nusipirkom stala, surinkom ir nusprendem, kad mums spalva per tamsi doh.gif

Galima, bet jeigu be pakuotės, tai grąžina 70%
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2014 02 28, 09:27)
Galima, bet jeigu be pakuotės, tai grąžina 70%

Uzklausiau ikejoj, grazina 80 proc doh.gif
Atsakyti
Bet, žinokite, kaip kada - mes grąžinome daiktą be pakuotės, nes mums taip pat netiko ir grąžino 100 proc., nors telefonu sakė kitaip. Tai nežinau nuo ko tai priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2014 02 28, 10:42)
Bet, žinokite, kaip kada - mes grąžinome daiktą be pakuotės, nes mums taip pat netiko ir grąžino 100 proc., nors telefonu sakė kitaip. Tai nežinau nuo ko tai priklauso wink.gif

O ka jus grazinote g.gif ir as daigtas buvo surinktas g.gif
Nes pas mus stalas, surinkom, o pakuote ismetem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 02 28, 12:00)
O ka jus grazinote g.gif  ir as daigtas buvo surinktas g.gif
Nes pas mus stalas, surinkom, o pakuote ismetem doh.gif

Mes grąžinome KOMPLEMENT vielinius stalčius. Jie buvo jau surinkti ir naudoti. Netiko mums, nes sunkiai važinėjo, galima sakyti, visai neišsitraukė iš spintos. Grąžino 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2014 02 28, 12:08)
Mes grąžinome KOMPLEMENT vielinius stalčius. Jie buvo jau surinkti ir naudoti. Netiko mums, nes sunkiai važinėjo, galima sakyti, visai neišsitraukė iš spintos. Grąžino 100 proc.

Tai greičiausiai kompensavo visą sumą, jie išeitų neatliko savo funkcijos ir neatitiko kokybės. O jei grąžini dėl to, kad tiesiog netiko spalva, dydis - išeitų čia tik estetinė problema, tai kalti patys pirkėjai?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 02 28, 11:32)
Tai greičiausiai kompensavo visą sumą, jie išeitų neatliko savo funkcijos ir neatitiko kokybės. O jei grąžini dėl to, kad tiesiog netiko spalva, dydis - išeitų čia tik estetinė problema, tai kalti patys pirkėjai?

Jo, as ir taip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 02 27, 20:10)
Mergaites, o i ikea galima grazinti ar pakeisti jau surinkta daigta g.gif  nusipirkom stala, surinkom ir nusprendem, kad mums spalva per tamsi doh.gif

aš irgi kažkur girdėjau, kad kai daiktas surinktas ir tiesiog nepatiko, tai grąžina 70 procentų, bet geriau paskambinkit ir paklauskit
Atsakyti
kiek daug ikejos, bet nekrenta i akis g.gif ar jie cia taip graziai fotografuoti moka biggrin.gif
http://nicety.livejo...com/2014/02/25/

per visas dienas perejus cia laaaabai daug ikejos wub.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Ikėjoj, kam aktualu - gerai papildytas nukainotų prekių skyrelis. Stovi bent kelios lovos, keli tikrai gražūs Pax'ai, virtuvinių spintelių, kėdžių. Žodžiu, daug ko smile.gif O seniau stovintiems daiktams padaryti nauji nukainojimai. Trūkstamą spintos dalį pasiėmėm su 80 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 03 02, 23:17)
Buvau šiandien Ikėjoj, kam aktualu - gerai papildytas nukainotų prekių skyrelis. Stovi bent kelios lovos, keli tikrai gražūs Pax'ai, virtuvinių spintelių, kėdžių. Žodžiu, daug ko smile.gif O seniau stovintiems daiktams padaryti nauji nukainojimai. Trūkstamą spintos dalį pasiėmėm su 80 proc nuolaida smile.gif

Buvau vakar vakare IKEA, tai nepastebėjau, kad būtų daug prekių išpardavimo skyrelyje, matyt prapirktos jau buvo.

Gal kuri turite šiuos baldelius? Įdomu kaip jie "dėvisi"? g.gif Man jie visai gražūs, akacijos lentutės, o ir kaina gera thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie sia spinta? Norim i vaiko kambari http://www.ikea.com/...5792/#/50245793
Atsakyti