mes turime tą pačią paprasčiausią lovelę SNIGLAR ir ką, super pasiteisinęs pirkinys, yra dvi pozicijos, pirma miegojo viršuj, paskui nuleidome. man nereikėjo, kad šonai nusileidinėtų, nes juk išsivers ar išlips, o kai nebeišsivers, gaus vaikas žmonišką lovą. ir dar, man labai patiko jos medinis kvapas...
QUOTE(Alchemie @ 2014 02 06, 21:11)
Miegamojo lova yra Mandal, su galvugaliu
http://www.ikea.com/...ducts/70176312/
prie baro tai tikrai Ingolf kedes
http://www.ikea.com/...ducts/70176312/
prie baro tai tikrai Ingolf kedes
o dar kas nors gal turit tokia lova su tokiu galvugaliu? idomu kaip ji....tas galvugalis man kazkaip atrodo labai nepraktiskas dulkiu kaupimo atzvilgiu
Buvom nusiziureje komodas is MALM serijos ir BRIMNES lova su galvugaliu, bet realiai apziurejus kazkaip suabejojom, nes nemazai siu prekiu yra nukainuotu prekiu skyriuje perkeltu is ekspoziciju - ir taip nusideveje nusibraize, lova suluzus ir pan. Suabejojau siu daiktu patvarumu Kas galetu pasakyt atsiliepimu?
dar domina vaikiskas molbertas SIS, kas turit - ar nesuluzo iskart? ar patvarus? vaikam patinka?
i nusidevejimus reik atkreipt demesi, bet nelabai smarkia, ekspozijoj zmones be sazines klibina, tranko nesaugo, o kiek zmoniu praeina.. namie gi ssvelniau su daiktais elgiamasi ir tokio kiekkio zmoniu ir atidarinejimu nebuna, kai ekspozicijoj...
QUOTE(pumpica @ 2014 02 08, 14:10)
Buvom nusiziureje komodas is MALM serijos ir BRIMNES lova su galvugaliu, bet realiai apziurejus kazkaip suabejojom, nes nemazai siu prekiu yra nukainuotu prekiu skyriuje perkeltu is ekspoziciju - ir taip nusideveje nusibraize, lova suluzus ir pan. Suabejojau siu daiktu patvarumu Kas galetu pasakyt atsiliepimu?
draugė turi BRIMNES lovą su galvūgaliu 2 metus kažkur, niekas nei apsidaužė nei sulūžo.
QUOTE(delfinyte @ 2014 02 08, 13:28)
i nusidevejimus reik atkreipt demesi, bet nelabai smarkia, ekspozijoj zmones be sazines klibina, tranko nesaugo, o kiek zmoniu praeina.. namie gi ssvelniau su daiktais elgiamasi ir tokio kiekkio zmoniu ir atidarinejimu nebuna, kai ekspozicijoj...
pati maciau kaip su raktu breze
QUOTE(strykt @ 2014 02 06, 12:18)
Labai smalsu, kokio amžiaus Jūsų mažylė, kad greitai bus per mažas kilimėlis?
Dar tik keli mėnesiai, bet kartais jei žemiau padedu jau kojos kaba Šiaip manau, kad tilpsim iki pusmečio
QUOTE(pumpica @ 2014 02 08, 14:10)
dar domina vaikiskas molbertas SIS, kas turit - ar nesuluzo iskart? ar patvarus? vaikam patinka?
Mes turime tvirtas ir patvarus, vaikams patinka
QUOTE(Tina Les @ 2014 02 08, 16:45)
Dar tik keli mėnesiai, bet kartais jei žemiau padedu jau kojos kaba Šiaip manau, kad tilpsim iki pusmečio
Maniškei 3 metai tuoj, vis dar naudojam tą GULLUNGE kilimėlį, man kabančios kojos visai netrukdo pampiui uždėti ar dar kam nors, gi svarbu, kad galva, nugara ir užpakalis tilptų
Hennessy, Forgete, groovy, liūdnasis pelėnas, Tina Les!
Labai labai ačiū už atsiliepimus!
Labai labai ačiū už atsiliepimus!
na ką mano džiaugsmas - GODMORGON. Kaip visada viskas apgalvota.Ištikrųjų tai labai džiaugiuosi, tiek kaina, tiek kokybe, visais organaizeriais, na ir aišku 10 metų garantija Stalciuose blum furnitūra
organaizeriai skirti godmorgon spitnelėms
gaila nebėra tų šampūnų, dar turiu pilingo
gražuoliai pūpso hemnes'e
organaizeriai skirti godmorgon spitnelėms
gaila nebėra tų šampūnų, dar turiu pilingo
gražuoliai pūpso hemnes'e
sveikos mergaites, gal kuri nors turite tokia kede ir galite apie ja ka nors pasakyti, arba parekomenduoti kokia nors kita nebrangia kedute, kuri tiktu prie kompo (sedes ir suauge, ir vaikai)
aciu
http://www.ikea.com/...ducts/90196597/
QUOTE(Forgete @ 2014 02 09, 13:18)
na ką mano džiaugsmas - GODMORGON. Kaip visada viskas apgalvota.Ištikrųjų tai labai džiaugiuosi, tiek kaina, tiek kokybe, visais organaizeriais, na ir aišku 10 metų garantija Stalciuose blum furnitūra
graži ir tvarkinga tavo vonia taip viskas sterilu atrodo tarsi viešbutyje
čia iš gerosios pusės kad išlaikyta tvarka.