Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

mes turime tą pačią paprasčiausią lovelę SNIGLAR ir ką, super pasiteisinęs pirkinys, yra dvi pozicijos, pirma miegojo viršuj, paskui nuleidome. man nereikėjo, kad šonai nusileidinėtų, nes juk išsivers ar išlips, o kai nebeišsivers, gaus vaikas žmonišką lovą. ir dar, man labai patiko jos medinis kvapas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 02 06, 21:11)
Miegamojo lova yra Mandal, su galvugaliu mirksiukas.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70176312/
prie baro tai tikrai Ingolf kedes

o dar kas nors gal turit tokia lova su tokiu galvugaliu? g.gif idomu kaip ji....tas galvugalis man kazkaip atrodo labai nepraktiskas dulkiu kaupimo atzvilgiu g.gif

Buvom nusiziureje komodas is MALM serijos ir BRIMNES lova su galvugaliu, bet realiai apziurejus kazkaip suabejojom, nes nemazai siu prekiu yra nukainuotu prekiu skyriuje perkeltu is ekspoziciju - ir taip nusideveje g.gif nusibraize, lova suluzus ir pan. Suabejojau siu daiktu patvarumu biggrin.gif Kas galetu pasakyt atsiliepimu? 4u.gif

dar domina vaikiskas molbertas SIS, kas turit - ar nesuluzo iskart? ar patvarus? biggrin.gif vaikam patinka?
Atsakyti
i nusidevejimus reik atkreipt demesi, bet nelabai smarkia, ekspozijoj zmones be sazines klibina, tranko nesaugo, o kiek zmoniu praeina.. namie gi ssvelniau su daiktais elgiamasi ir tokio kiekkio zmoniu ir atidarinejimu nebuna, kai ekspozicijoj...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 08, 14:10)

Buvom nusiziureje komodas is MALM serijos ir BRIMNES lova su galvugaliu, bet realiai apziurejus kazkaip suabejojom, nes nemazai siu prekiu yra nukainuotu prekiu skyriuje perkeltu is ekspoziciju - ir taip nusideveje g.gif nusibraize, lova suluzus ir pan. Suabejojau siu daiktu patvarumu  biggrin.gif Kas galetu pasakyt atsiliepimu?  4u.gif

draugė turi BRIMNES lovą su galvūgaliu 2 metus kažkur, niekas nei apsidaužė nei sulūžo.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 02 08, 13:28)
i nusidevejimus reik atkreipt demesi, bet nelabai smarkia, ekspozijoj zmones be sazines klibina, tranko nesaugo, o kiek zmoniu praeina.. namie gi ssvelniau su daiktais elgiamasi ir tokio kiekkio zmoniu ir atidarinejimu nebuna, kai ekspozicijoj...

drinks_cheers.gif pati maciau kaip su raktu breze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2014 02 06, 12:18)
Labai smalsu, kokio amžiaus Jūsų mažylė, kad greitai bus per mažas kilimėlis?

Dar tik keli mėnesiai, bet kartais jei žemiau padedu jau kojos kaba biggrin.gif Šiaip manau, kad tilpsim iki pusmečio ax.gif

QUOTE(pumpica @ 2014 02 08, 14:10)
dar domina vaikiskas molbertas SIS, kas turit - ar nesuluzo iskart? ar patvarus?  biggrin.gif vaikam patinka?

Mes turime thumbup.gif tvirtas ir patvarus, vaikams patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2014 02 08, 16:45)
Dar tik keli mėnesiai, bet kartais jei žemiau padedu jau kojos kaba  biggrin.gif Šiaip manau, kad tilpsim iki pusmečio  ax.gif

Maniškei 3 metai tuoj, vis dar naudojam tą GULLUNGE kilimėlį, man kabančios kojos visai netrukdo pampiui uždėti ar dar kam nors, gi svarbu, kad galva, nugara ir užpakalis tilptų biggrin.gif
Atsakyti
Hennessy, Forgete, groovy, liūdnasis pelėnas, Tina Les!

Labai labai ačiū už atsiliepimus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strykt: 09 vasario 2014 - 11:45
Laba. 4u.gif

Lietuviškame IKEA tinklapyje neberandu Minnen metalinių lovelių.Va šitų. Kas neseniai buvote Vilniaus Ikea, ar matėte jų pardavime? g.gif Ačiū iš anksto! 4u.gif
Atsakyti
na ką mano džiaugsmas - GODMORGON. Kaip visada viskas apgalvota.Ištikrųjų tai labai džiaugiuosi, tiek kaina, tiek kokybe, visais organaizeriais, na ir aišku 10 metų garantija bigsmile.gif Stalciuose blum furnitūra thumbup.gif

user posted image

organaizeriai skirti godmorgon spitnelėms wub.gif
user posted image

gaila nebėra tų šampūnų, dar turiu pilingo thumbup.gif
user posted image

gražuoliai pūpso hemnes'e biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 09 vasario 2014 - 14:22

sveikos mergaites, gal kuri nors turite tokia kede ir galite apie ja ka nors pasakyti, arba parekomenduoti kokia nors kita nebrangia kedute, kuri tiktu prie kompo (sedes ir suauge, ir vaikai)
aciu
http://www.ikea.com/...ducts/90196597/
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 09, 13:18)
na ką mano džiaugsmas - GODMORGON. Kaip visada viskas apgalvota.Ištikrųjų tai labai džiaugiuosi, tiek kaina, tiek kokybe, visais organaizeriais, na ir aišku 10 metų garantija  bigsmile.gif Stalciuose blum furnitūra  thumbup.gif

graži ir tvarkinga tavo vonia thumbup.gif taip viskas sterilu atrodo tarsi viešbutyje lotuliukas.gif
čia iš gerosios pusės mirksiukas.gif kad išlaikyta tvarka.
Atsakyti