QUOTE(strykt @ 2014 02 06, 09:50)
Gal kas turite teigiamų / neigiamų atsiliepimų apie šiuos daiktelius:
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
ANTILOP - daug kas čia turi, visiems patinka, nebrangi, lengva ir smagi kėdutė. Tampiausi ją visur, kur tik važiavome su vaiku, nes kojos nusiima, galima labai kompaktiškai susidėti. Dabar mūsų kėdutę naudoja krikštasūnis, taip pat patenkinti labai.
SNIGLAR serija labai paprasta, aš lovytę imčiau gal tik kaip laikiną variantą (sodyboje ar pan.). Vystymo stalas irgi toks elementarus, bet iš kitos pusės, iš jo daugiau nieko ir nereikalaujama - kad atlaikytų vaiką ir kad galima būtų kažką pasidėti apačioje. Bet aš rinkausi
GULLIVER vystymo stalą - gražiau atrodo, tvirtesnis, daugiau lentynų. Kai vaikas užaugs, naudosiu kaip staliuką rankšluoščiams ir savo kosmetikai susidėti, nes puikiai įsipaišo į mūsų vonios interjerą (mūsų mažei jau beveik 3 m., tai pagal paskirtį jau praktiškai nenaudojam, bet dažnai atvažiuoja draugės su mažiukais, tai dar neskubu savo kosmetikos ten atkraustyti
).
GULLUNGE vystymo kilimėlį turiu net du vnt., irgi super daiktas. Lengva susukti ir pasiimti su savimi, jeigu reikia. Tiesa, tų GULLUNGE užvalkaliukų nepirkau, nors ir gražūs - kažkaip man nepraktiškai atrodė.. Nusipirkau kelis metrus flanelės, sukarpiau ir naudojau kaip patiesaliukus. Kadangi gavosi daugiau, nei 2 vnt už tą pačią kainą, galėjau keisti kad ir po kelis kartus per dieną
BAGIS pakabos - turime kelis komplektus, ką jūs norite apie jas išgirsti? Pakabos kaip pakabos, vaikiško dydžio, nebrangios, nėra plonos, pirksiu dar
LEN turiu čiužinio apsaugą - na, kaip ir nieko mandro, viršutinis sluoksnis medvilninis, apatinis - klijonkė... Dedu po paklode, pas mus dabar avarijų metas, tai reikalingas daiktas... Kol vaikas gyvena su pampersais, tikrai tokio daikto nenaudočiau, nes ta klijonkė nepraleidžia oro.