merginos, aš per pietus IKEJOJ buvau nulėkus
ir iškilo toks klausimas, kai buvo neaktualu, aišku, nelabai gilinausi, o dabar teiraujuos: ar turite BESTA, kaip kokybė?
norime susikomplektuoti tv baldą, BESTA visai simpatiškai man ekspozicijoje atrodo
ai ir jei turite kabinamas spinteles, ar tvirtinote į gipso sieną?
QUOTE(5634 @ 2013 12 04, 12:21)
o nuotrauku realiu niekas taip ir neidejo.
o kam det? pilnas google nuotrauku realiu
QUOTE(auksine @ 2013 12 04, 13:26)
ir iškilo toks klausimas, kai buvo neaktualu, aišku, nelabai gilinausi, o dabar teiraujuos: ar turite BESTA, kaip kokybė?
norime susikomplektuoti tv baldą, BESTA visai simpatiškai man ekspozicijoje atrodo
turim ir labai dziaugiames. kabinamu neturiu.
Jo nuostabus meistrai, tiksliau dizaineriai nepaliks 17 cm tarpelio nu bet tai darbo kokybes tirkai nepasako, nu pats vis delto dedamas matai, kad netelpa, atzagariais nagais sienos neisgriausi, kai svetimamt, tai bile greiciau, nebent zmogus toks, smetoniskas, kaip mano vyras jis ir meistrus tokius sutikes juos gerbia ir jais dziaugiasi.
Yra albumelis sitos temos pirmoje zinuteje prisijungimas, eikit, ziurekit baldu nuotraukas musu apartamentuose, jei tai jums pades, nes rinkimo, ir nelaminuotu detaliu nematysite as is viso nesuprantu, kodel cia rasote? Jei jus nesidomite, jums nereikia gyvai pamatyti, prasote nuotrauku ir sakote priekaistus daiktams, kuriu nelietet ir nematet, na tai uzsakykit nematytas virtuves pas lt baldininkus, ir viskas, suskaiciuokite, kiek jums duos nuolaidos, pasidarykite ikejine virtuve internete, suskaiciuosite skirtuma ir mums parasykit, o tai cia dabar kritikuojat, o viskas is pirsto lauzta...beje Jysk baldu ekspozicija maza, ten galit paziuret ne visai kokybisku baldu, nors turiu keleta azuoliniu uz gera kaina ir tikrai geru isskleidziama azuolini apvalu stala ir komoda azuoline. Parduotuve tokia siaip sau, bet daiktai gerai tarnauja.
Yra albumelis sitos temos pirmoje zinuteje prisijungimas, eikit, ziurekit baldu nuotraukas musu apartamentuose, jei tai jums pades, nes rinkimo, ir nelaminuotu detaliu nematysite as is viso nesuprantu, kodel cia rasote? Jei jus nesidomite, jums nereikia gyvai pamatyti, prasote nuotrauku ir sakote priekaistus daiktams, kuriu nelietet ir nematet, na tai uzsakykit nematytas virtuves pas lt baldininkus, ir viskas, suskaiciuokite, kiek jums duos nuolaidos, pasidarykite ikejine virtuve internete, suskaiciuosite skirtuma ir mums parasykit, o tai cia dabar kritikuojat, o viskas is pirsto lauzta...beje Jysk baldu ekspozicija maza, ten galit paziuret ne visai kokybisku baldu, nors turiu keleta azuoliniu uz gera kaina ir tikrai geru isskleidziama azuolini apvalu stala ir komoda azuoline. Parduotuve tokia siaip sau, bet daiktai gerai tarnauja.
QUOTE(auksine @ 2013 12 04, 14:26)
Turim BESTA vonioj, jau beveik metai. Ėmėm nekabinamas, bet jas kabinom, Atrodo nuostabiai, kaip naujos
QUOTE(irisas @ 2013 12 04, 12:26)
Man rodos jūs turit tiesioginį ryšį su baldžiais? Turiu tada jums užklausą, man reikia spintos, Ikea standartinė man netelpa, o norisi su 40 proc. nuolaida ir gerą daiktą Taip sakant pigiai ir kokybiškai Galima per AŽ
Panašu į provokaciją
Bet jei ką, man ir spintos reik, tokiom pačiom sąlygom
Grįžtant prie IKEjos, gal jau kas bandėt jų pristatymą? Kaip viskas vyksta?
Kaina fiksuota į bet kurią LT pusę (Neringa nesiskaito)? Ir tarkim, jei imu spintą, čiužinį ...dar ką nors, tai čia pristatymas vienas (200 Lt), ar atitinkamai kiek daiktų tiek +...Nežinau ar aiškiai užklausiau.
Bent jau iš PL man atvežimas kainuotų 200 Lt, tik kad šiuo atveju nieko neišlošiu.
QUOTE(Louhi @ 2013 12 04, 08:00)
Aga, ilgai, gera atmintis Vis nepagaunu, matyt ilgai ruošiuosi, o kai prisiruošiu - nebėra
čia kaip man buvo, vienus metus norėjau, kitus, čia seilę varvinau, kol pernnai pagaliau radau, ir dar kur prie nukainuotų, nes indelis buvo kažkas palūžęs, bet kai aš dedu į kitą, buvo gerai, ir dar pigesnė
stebėk pastoviai, gal užveš, gal dar rasi šiemet
QUOTE(irisas @ 2013 12 04, 13:26)
Man rodos jūs turit tiesioginį ryšį su baldžiais? Turiu tada jums užklausą, man reikia spintos, Ikea standartinė man netelpa, o norisi su 40 proc. nuolaida ir gerą daiktą Taip sakant pigiai ir kokybiškai Galima per AŽ
Sveiki, zmones kuriuos galeciau rekomenduoti deja yra Vilnieciai, transportavimas kainos nesumazins, beje ir skirtumas turetu buti kur reikia gaminti virtuve ir viena spinta.
Cia parasiau tik todel kad norejosi visu pirma suprasti ar sutaupytas tukstantis kitas vertas nervu (na cia praejusioj temoj buvo) veliau buvo idomu kodel musu gamintojai negali konkuruoti su Ikeja, kiek supratau pagrinde del kainos. Vakar pavarciau lankstinuka (na dabar jau turiu supratima ) bet nuomone nepasikeite.
Jei tautietis meistras paskaiciuoja kaina pagal jusu pageidavimus su gerais stalciais su gerais vyriais su visais montavimais, vazinejimais ir tt, tai Ikejoj jus patys priimat sprendimus ir perkat tik tai ka galima bet uz tai kaina super gera.
Ikejos virtuves baldai geri tik sakykim pasidaryt virtuve kaip noretusi yra ribotos galimybes.
Tuo diskusija ir baigsime sekmes perkant
QUOTE(sige @ 2013 12 04, 08:39)
Kartais taip gaila, kad SM negali like paspaust
Man tai nuolat gaila
Sveikos,
o kazin,ar nusimato kokiu geru nuolaidu kalediniu? reik baldu i vaiko kambari,tai smagu butu pigiau nusipirkti. ir dar idomu,ar internetiniame kataloge yra visi gaminiai? nes as esu nusizejusi viena lova,taciau jos net nerodo ju psl.nors esu girdejusi,kad ekspozicijoje ju mate
o kazin,ar nusimato kokiu geru nuolaidu kalediniu? reik baldu i vaiko kambari,tai smagu butu pigiau nusipirkti. ir dar idomu,ar internetiniame kataloge yra visi gaminiai? nes as esu nusizejusi viena lova,taciau jos net nerodo ju psl.nors esu girdejusi,kad ekspozicijoje ju mate
QUOTE(ericute @ 2013 12 05, 13:40)
Sveikos,
nebuna nuolaidu kalediniu
QUOTE(ericute @ 2013 12 05, 13:40)
Sveikos,
... ir dar idomu,ar internetiniame kataloge yra visi gaminiai? nes as esu nusizejusi viena lova,taciau jos net nerodo ju psl.nors esu girdejusi,kad ekspozicijoje ju mate
... ir dar idomu,ar internetiniame kataloge yra visi gaminiai? nes as esu nusizejusi viena lova,taciau jos net nerodo ju psl.nors esu girdejusi,kad ekspozicijoje ju mate
Man šis klausimas taip apt aktualus. Popieriniam kataloge yra mano nužiūrėta spintelė ir jos numeriukas duotas, bet įvedus į paiešką, išmeta užrašą, kad nerasta ir klaust parduotuvėj
Kai buvau nepaklausiau, o važiuot tik tam, kad apsisukus tuščiom grįžt...vėl ne fasonas