Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

Katren liuks, o tuos zydrus trikampius pati siuvai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 27, 16:22)
Katren liuks, o tuos zydrus trikampius pati siuvai?

blush2.gif Taip, veliaveles siuvau pati smile.gif
Atsakyti
su pasikrovimu viskas labai paprasta, aš pvz gležna moteris negalėjau nusikelti 10 kg dėžės nuo lentynos, tai berniukai (geltoni), o ne pirkėjai, paprašiau ir nukėlė ir dar vežimėlį atvarė
su pasikrovimu irgi paprasta, ten visada stovi apsauginis ir visada jo reikia prašyti, kad pasaugotų ir saugos, kol mašiną atsivarysite ir dar padės pakrauti
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 01 27, 22:45)
su pasikrovimu viskas labai paprasta, aš pvz gležna moteris negalėjau nusikelti 10 kg dėžės nuo lentynos, tai berniukai (geltoni), o ne pirkėjai, paprašiau ir nukėlė ir dar vežimėlį atvarė
su pasikrovimu irgi paprasta, ten visada stovi apsauginis ir visada jo reikia prašyti, kad pasaugotų ir saugos, kol mašiną atsivarysite ir dar padės pakrauti

pelene aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 01 27, 10:38)
bigsmile.gif wau!!! ir dar nebijo indaploves?! tiesiog svajoniu keptuves  thumbup.gif bet niekaip nesuprantu, teflonas nebijo indaploviu?! nors realiai ar rankytem plauni, ar indaplovej, nieko ten baisaus  g.gif Jetau, kaip man dabar uzsidege kazkuria nusipirkti. Bet negi del keptuves i VLN vaziuosiu  doh.gif

aš ir turiu tą 365+ irgi plaunu indaplovėj jau antri metai, o keptuvė penktus su trupučiu skaičiuoja, nieko viskas gerai jai irnesakyk.gif vidriukas kiek pašeretojęs, bet pti kelis kart su šakute pavariau pamiršus, ir taip jau gi nemažai atlaikė.

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 01 27, 21:45)
tai berniukai (geltoni), o ne pirkėjai,

sujuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
O, magnetines lentos nebuva uzmacius smile.gif
Va, kaip prieskonius ant jos deti puiku smile.gif
http://www.ourfamily...try-redo-02.jpg
arba karolius
http://www.mygirlish...red-magnet.html
Reiks pasiziurinet, nes labai megsta raides delioti, gal netycia ir rasyt ismoks smile.gif
As irgi vaiku kambariui ideju prisigaudziau, kaip pvz si:
http://4.bp.blogspot...40/gallery2.jpg
Karnizas jau seniai guli, bet vis nekyla rankos prisukti smile.gif meno kuriniu visa susnis jau laukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 28 sausio 2014 - 11:53
na va viskas praejo puikiai.vaika palikau kambary, pati nubegau iki voniu skyriaus paciupint, tada berniukas supilde mano norus i lapa, kasoj su tuo lapu sumokejau. Ir kur prekiu isdavimas isveze mano prekes ir sukrove i masina. jokio vargo ir nereikeje akiu blizgint. Sake jei reikalinga jie
privalo padeti sukrauti, t.y. daruotojai tam skirti thumbup.gif smagus vakaras nusimato thumbup.gif
Atsakyti
Merginos ar yra Ikea kažkoks dalykas kur būna taures žemyn galvą sukabinti spintelėj? g.gif

Keptuves matau patarinėjat indukcinei, tai man reikia dar ir patarimų dėl puodų, jei kas naudojat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 28, 15:28)
Merginos ar yra Ikea kažkoks dalykas kur būna taures žemyn galvą sukabinti spintelėj? g.gif

Keptuves matau patarinėjat indukcinei, tai man reikia dar ir patarimų dėl puodų, jei kas naudojat blush2.gif

BESTA turi ta toki kabikli taurem, ir dar kazkoks lyg buna
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 28, 16:28)

šitas gal?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 28, 17:21)

O bigsmile.gif tikrai turbūt šitas, ačiū labai. O tai visai ieškojau nieko net panašaus neradau, prasta ieškotoja iš manęs doh.gif
Atsakyti
Yra ir prisukamas prie lentynos...bent jau anksčiau būdavo smile.gif
Atsakyti