Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Forgete @ 2014 01 27, 09:34)
Dėkui, šį variantą atmetėm, nes nepatinka tas kraštas (kad ten užsukant kraną šlapiom rankom tykšta) na ir stalčių pačioje spintelėje norisi. Bei labai vilioja godmorgon visi tie priedai stalčiuje.

Klausimas dar vienas, ryt atvažiuoju su vaiku pirkti tų spintelių voniai ir galvoju kaip mes čia dviese apsisuksim. niekada stambesnių prekiu nepirkau. Koks ten eiliškumas? Susirašau kodus namie ir einu tiesiai i tą sandėlį? o kaip ten su pakrovimu? Ar yra galimybe kazko priprasyti kad man padetu su pakrovimu i masina? Aisku gerai as cia noriu, bet taip butu gerai isnaudoti sita vaziavima i Vilniu.  cool.gif

jo va dar vienas minusas - prisitaško vandens į tuos griovelius doh.gif

dėl antro klausimo, iš pradžių nueikit iki ekspozicijos, būna , kad reikia kreiptis į salės dabuotoją, jei gabaritai labai dideli ir tada jau spec lapą atspaudina ir su juo eini prie prekių išdavimo. O jei nereikia, tuomet tiesiai į savitarnos skyrių ir pagal kodukus susirankioji. Prekių išdavimo vyrukai labai paslaugūs, kiek mačiau padeda įkelti, mums visą sofą padėjo datempti iki mašinos, manau būtų padėję ir sukrauti į vidų, bet neprireikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 27, 08:34)
Dėkui, šį variantą atmetėm, nes nepatinka tas kraštas (kad ten užsukant kraną šlapiom rankom tykšta) na ir stalčių pačioje spintelėje norisi. Bei labai vilioja godmorgon visi tie priedai stalčiuje.

Klausimas dar vienas, ryt atvažiuoju su vaiku pirkti tų spintelių voniai ir galvoju kaip mes čia dviese apsisuksim. niekada stambesnių prekiu nepirkau. Koks ten eiliškumas? Susirašau kodus namie ir einu tiesiai i tą sandėlį? o kaip ten su pakrovimu? Ar yra galimybe kazko priprasyti kad man padetu su pakrovimu i masina? Aisku gerai as cia noriu, bet taip butu gerai isnaudoti sita vaziavima i Vilniu.  cool.gif

Jeigu turi kodų ir nenori vaikščioti po ekspoziciją - tai aišku, eik į sandėlį iš karto. Su pakrovimu ten nelabai ax.gif Na, aš kai buvau irgi su mažu vaiku viena, tai sandėlyje į vežimą pati pakroviau, nors buvo stambesni daiktai, bet na kažkaip pavyko pačiai. Kitaip būčiau apsimetusi žiopla blondine ir eičiau prašyti kokio berniuko konsultanto, kad padėtų blush2.gif Bet va išėjus iš pačios parduotuvės tai ten labai durnai yra, nes vežimo tu iki mašinos negali nuvėžti, ten viskas aptverta doh.gif doh.gif doh.gif Esmė yra tokia, kad iš aikštelės su mašina atvažiuoji į pakrovimo zoną, kraunies, ir išvažiuoji. Bet kai tu esi vienas, vienoje rankoje vaikas, kitoje - vežimas, tai kaip iki tos mašinos nueiti, kad atvarytum doh.gif doh.gif doh.gif Tai irgi ėjau kaulyti berniukų, kad pastovėtų ir pažiūrėtų mano vežimą, kol privairavau mašiną iki tos pakrovimo zonos (o aikštelėje dar kaip tyčia buvau pastačiusi gan toli, tai reikėjo gerokai dar paeiti iki jos). Žodžiu, šitas momentas kažkaip neapgalvotas... Nėra nieko neįmanomo, bet be vyriškos pagalbos be šansų išsiversti blush2.gif
Atsakyti
Aciu,dabar mazdaug isivaizduoju. Planuoju vaika palikti zaidimu kambary ir kazkaip isigyti tas sunkias spinteles, viena tikrai nepatempsiu nes vienos pakuotes svoris maciau apie 40kg. Reiks akim blizgint smile.gif Na, o po to ramiai smulkmenas susirankiot , pro ekspozicija prasieit smile.gif Va del to pasikrovimo maciau, kad ten tokie stulpeliai ir nera kaip . Na nieko, pagausiu gal koki uz skverno smile.gif
Atsakyti
As apie lengvesnius dalykus noreciau Jusu paklausti. Mano keptuve paskutinius galus atiduoda. Kaitlente indukcine. Gal kuri Jusu turite tokia keptuve ? Kokie atsiliepimai. O gal kuria kita keptuve galetumet pasiulyti, Jusu isbandyta?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 01 27, 09:52)
As apie lengvesnius dalykus noreciau Jusu paklausti. Mano keptuve paskutinius galus atiduoda. Kaitlente indukcine. Gal kuri Jusu turite tokia keptuve ? Kokie atsiliepimai. O gal kuria kita keptuve galetumet pasiulyti, Jusu isbandyta?

as turiu 365+ tokią http://www.ikea.com/...ducts/10101206/ ir tokią http://www.ikea.com/...ducts/30101205/

naudoju jau gal 2 metus, negaliu atsidžiaugt. Niekas neišsiklaipė, niekas nesusibraižė, plaunu indaplovej (nors rašo, kad negalima), bet super. Tikrai labai labai džiaugiuosi. Kiek esu pirkus is senuku, maximu, tai nera ko lygint.
Atsakyti
aš irgi turiu +365 tokią
http://www.ikea.com/...ducts/10101206/

taip pat plaunu indaplovėj, naudoju ant indukcinės, esu laaabai patenkinta ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 27, 12:17)
aš irgi turiu +365 tokią
http://www.ikea.com/...ducts/10101206/

taip pat plaunu indaplovėj, naudoju ant indukcinės, esu laaabai patenkinta ja thumbup.gif

bigsmile.gif wau!!! ir dar nebijo indaploves?! tiesiog svajoniu keptuves thumbup.gif bet niekaip nesuprantu, teflonas nebijo indaploviu?! nors realiai ar rankytem plauni, ar indaplovej, nieko ten baisaus g.gif Jetau, kaip man dabar uzsidege kazkuria nusipirkti. Bet negi del keptuves i VLN vaziuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 01 27, 11:38)
bigsmile.gif wau!!! ir dar nebijo indaploves?! tiesiog svajoniu keptuves  thumbup.gif bet niekaip nesuprantu, teflonas nebijo indaploviu?! nors realiai ar rankytem plauni, ar indaplovej, nieko ten baisaus  g.gif Jetau, kaip man dabar uzsidege kazkuria nusipirkti. Bet negi del keptuves i VLN vaziuosiu  doh.gif

taigi as ryt vaziuoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 01 27, 09:52)

Mes ne jūsų rodytą turim, o va tokią, dugnas toks pat, tai troškinimui labai gerai, o kai reikia kepti kažką, laimės dalykas - pridegs ar ne doh.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10101169/

Matyt geriau tefloninės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 27 sausio 2014 - 11:51
QUOTE(Forgete @ 2014 01 27, 13:41)
taigi as ryt vaziuoju  cool.gif

Nu, bet kaip gi as pirksiu nepaciupinejusi, nepakilojus g.gif
Ir kuria dabar rinktis: sita ar sita?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2014 01 27, 12:09)
Nu, bet kaip gi as pirksiu nepaciupinejusi, nepakilojus  g.gif
Ir kuria dabar rinktis: sita ar sita?

i svecius gali uzsukt lotuliukas.gif o siaip jos vienodos, tik viena didesne kita mazesne, na plius ta rankenele, bet nelabai as ja naudoju. pagal save ziurek, koki dydi naudojat. As parvezt tai tikrai galiu tik duok zinot ir treciadieni jau kepi kaip normalus zmogus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau IKEA daiktelius pasikabinom smile.gif

user posted image

user posted image

Magnetine lenta
Magnetukai
Krokig
Fone Vitaminer uzuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti