Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Alchemie @ 2013 12 03, 22:04)
virsus ir neturi buti laminuotas, jei ant virsaus edasi stalvirsis, tikrai nei vienas meistras nelaminuoja detales, kuri bus dengiama stalvirsiu ar kt, detale. Kam ten skylutes reiktu ziureti i surinkimo instrukcija, viskas parodyta, atsidarykit PDF faila del siu momentu as bevadinciau spinteles nekokybiska.
Tai kaip jums parodyti?

Kartais taip gaila, kad SM negali like paspaust smile.gif

QUOTE(Louhi @ 2013 12 04, 08:40)
Sveikos, gal užmatėt FEJKA eglutčių Ikėjoje? Kol sugalvojau, kad reikia, nebeliko  verysad.gif

nežiūrėjau visai kalėdinių... o tos girliandos dabar pati užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 12 04, 08:35)
Louhi toks graudus prasymas nuo pat ryto, net juokas sueme  lotuliukas.gif

Laba labai noriu, o negaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 12 04, 08:56)
Laba labai noriu, o negaunu  biggrin.gif

bet aš nesuprantu tiek metų tu jos dar neturi ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 12 04, 08:57)
bet aš nesuprantu tiek metų tu jos dar neturi ? biggrin.gif

Aga, ilgai, gera atmintis biggrin.gif Vis nepagaunu, matyt ilgai ruošiuosi, o kai prisiruošiu - nebėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 12 04, 09:00)
Aga, ilgai, gera atmintis  biggrin.gif Vis nepagaunu, matyt ilgai ruošiuosi, o kai prisiruošiu - nebėra  unsure.gif

as du kartus vln ikejoj buvau abu kartus maciau, paskutini karta lapkr 16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 12 04, 09:01)
as du kartus vln ikejoj buvau abu kartus maciau, paskutini karta lapkr 16 smile.gif

Jų jau senokai nėra... verysad.gif Kitais metais griebsiu kai tik atsiras biggrin.gif
Atsakyti
dėl šviestuvo manau vadinasi prožektorinis, nes reguliuojasi kaip prožektorius- nukreipiant šviesą, ir forma panaši smile.gif

dėl virtuvių tai aš labai patenkinta ikėjine, tiesa, pirkom LT tai truputi gaila, nes PL būtų pigiau buvę,tačiau bet kokiu atveju man ji graži, patogi, ir galiu dabar dėliotis pvz įrankių įdėklus ir pan. būtent tiems stalčiams, labai man patinka thumbup.gif
blumų sienelės visos metalinės, ne plokštinęs ( išskyrus fasadą), pas mus įvairių dydžių yra sudėta, ir 10 cm ir 20 ir 40 smile.gif

apie lietuvos baldininkus tai ką čia ir kalbėt, aišku, gali rast garažiuką su kalėdine nuolaida ( ar visi per kalėdas virtuves perkam kitas klausimas), bet ar duos tau garantiją?
o mes bute darėmės virtuvę pas lietuvius, tai 2 mėn važinėjom derint, nieko dorai nematę, tik plokštės pavyzduką mažą, kaip loterijoj... atvažiavo surinkt, dėjo barą- išdaužė sieną doh.gif o butas ką tik išdažytas naujutėlis, tada meistrelis važiavo špakliaus, uždrėbė ir paliko taip, jokios atsakomybės, nieko! teko ir per nauja špakliuot ir dažyt... taip kad patirtis nekokia mano su LT virtuvėm. nors pati virtuvė buvo normali, nesulūžo per 5 metus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kreipiuosi i jus pagalbos blush2.gif deliojuos siuo metu ikejine virtuve ir lieka man tarpelis 17cm iki sienos ir niekaip neina rast jokios spinteliu kombinacijos, kad jis bent siek tiek mazesnis liktu g.gif.Virtuve mano L formos, ir visi galai turi susijungti su sienom. Viena siena 2,95m graziai isdidelioja o va kita 3,44m niekaip, lieka tas nemazas tarpas, ka daryti?
Atsakyti
Yra papildomos fasadinės plokštės (visokių išmatavimų).

Ją pjaunat taip kaip jums reikia ir "užkamšot" skylę.

Pas mane ir 17 cm liko. Ne mano virtuvę dėliojat? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 04 gruodžio 2013 - 11:27
QUOTE(auksine @ 2013 12 04, 10:55)
dėl šviestuvo manau vadinasi prožektorinis, nes reguliuojasi kaip prožektorius- nukreipiant šviesą, ir forma panaši smile.gif

dėl virtuvių tai aš labai patenkinta ikėjine, tiesa, pirkom LT tai truputi gaila, nes PL būtų pigiau buvę,tačiau bet kokiu atveju man ji graži, patogi, ir galiu dabar dėliotis pvz  įrankių įdėklus ir pan. būtent tiems stalčiams, labai man patinka thumbup.gif
blumų sienelės visos metalinės, ne plokštinęs ( išskyrus fasadą), pas mus įvairių dydžių yra sudėta, ir 10 cm ir 20 ir 40 smile.gif

apie lietuvos baldininkus tai ką čia ir kalbėt, aišku, gali rast garažiuką su kalėdine nuolaida ( ar visi per kalėdas virtuves perkam kitas klausimas), bet ar duos tau garantiją?
o mes bute darėmės virtuvę pas lietuvius, tai 2 mėn važinėjom derint, nieko dorai nematę, tik plokštės pavyzduką mažą, kaip loterijoj... atvažiavo surinkt, dėjo barą- išdaužė sieną doh.gif o butas ką tik išdažytas naujutėlis, tada meistrelis važiavo špakliaus, uždrėbė ir paliko taip, jokios atsakomybės, nieko! teko ir per nauja špakliuot ir dažyt... taip kad patirtis nekokia mano su LT virtuvėm. nors pati virtuvė buvo normali, nesulūžo per 5 metus biggrin.gif

Cia jau meistras meistrui nelygus, jei montuotumet Ikea gali buti kad ir patys siena subraizytumet visko buna tik nebutu ka kaltint.
Tik 17cm tarpo neuzpildyto jums meistras tikrai nepaliktu va cia ir prasideda didieji skirtumai vietiniu gaminitoju ir masines gamybos.

kaip jus galit kazka kalbet, jei pati ikejiniu baldu nei matet, nei ikejoj buvot. komedijante. cia tas pats kas man kalbet apie zole menuly. jusu ziniai kokybe kainos neatitinka, kokybe zymiai lenkia kaina. Jei kitose pardese pirksi daikta uz 10lt tai jau pirkdamas susitaikai su visiska nekokybe, o ikejoj net ir smulkmenos uz pora litu yra labai labai kokybiskos. jau nekalbant apie stiliu. lt baldininkai vis dar uzmige su savo virtuviu dizainais, tiesiog nesugeba nieko originalaus pasiulyt. jokiu normaliu sprendimu nerasi isskyrrus kelis didziuosius gamintojus.

Isveskim paralele paprastas prietaisas blenderis gali buti Zeppter firmos gali buti Philips nusipirkom Skarlet is senuku viskas tvarkoj savo funkcija atlieka, garantija yra suges keliaus i siuksliu kibira va tokia zole tame menulyje. Masine gamyba ir viskas tuo pasakyta, o nuotrauku realiu niekas taip ir neidejo. g.gif
Atsakyti
Užsukit į IKEA mirksiukas.gif

Tada tikrai galėsim diskutuot apie baldų pliusus/minusus.... Šiai dienai galiu palygint ir IKEA virtuvę ir vietinių meistrų darbus, o Jūs panašu - ne.

O dabar tik tuščiai erzinamės mirksiukas.gif

Kaip gaila bebūtų, bet vidutines pajamas uždirbantiems IKEA gali pasiūlyti daugiau, nei garažinis meistriukas. Čia jau nenuginčysit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2013 12 04, 12:21)
Cia jau meistras meistrui nelygus, jei montuotumet Ikea gali buti kad ir patys siena subraizytumet visko buna tik nebutu ka kaltint.

Man rodos jūs turit tiesioginį ryšį su baldžiais? Turiu tada jums užklausą, man reikia spintos, Ikea standartinė man netelpa, o norisi su 40 proc. nuolaida ir gerą daiktą smile.gif Taip sakant pigiai ir kokybiškai biggrin.gif Galima per AŽ 4u.gif
Atsakyti