QUOTE(auksine @ 2013 12 04, 10:55)
dėl šviestuvo manau vadinasi prožektorinis, nes reguliuojasi kaip prožektorius- nukreipiant šviesą, ir forma panaši
dėl virtuvių tai aš labai patenkinta ikėjine, tiesa, pirkom LT tai truputi gaila, nes PL būtų pigiau buvę,tačiau bet kokiu atveju man ji graži, patogi, ir galiu dabar dėliotis pvz įrankių įdėklus ir pan. būtent tiems stalčiams, labai man patinka
blumų sienelės visos metalinės, ne plokštinęs ( išskyrus fasadą), pas mus įvairių dydžių yra sudėta, ir 10 cm ir 20 ir 40
apie lietuvos baldininkus tai ką čia ir kalbėt, aišku, gali rast garažiuką su kalėdine nuolaida ( ar visi per kalėdas virtuves perkam kitas klausimas), bet ar duos tau garantiją?
o mes bute darėmės virtuvę pas lietuvius, tai 2 mėn važinėjom derint, nieko dorai nematę, tik plokštės pavyzduką mažą, kaip loterijoj... atvažiavo surinkt, dėjo barą- išdaužė sieną
o butas ką tik išdažytas naujutėlis, tada meistrelis važiavo špakliaus, uždrėbė ir paliko taip, jokios atsakomybės, nieko! teko ir per nauja špakliuot ir dažyt... taip kad patirtis nekokia mano su LT virtuvėm. nors pati virtuvė buvo normali, nesulūžo per 5 metus
Cia jau meistras meistrui nelygus, jei montuotumet Ikea gali buti kad ir patys siena subraizytumet visko buna tik nebutu ka kaltint.
Tik 17cm tarpo neuzpildyto jums meistras tikrai nepaliktu va cia ir prasideda didieji skirtumai vietiniu gaminitoju ir masines gamybos.
kaip jus galit kazka kalbet, jei pati ikejiniu baldu nei matet, nei ikejoj buvot. komedijante. cia tas pats kas man kalbet apie zole menuly. jusu ziniai kokybe kainos neatitinka, kokybe zymiai lenkia kaina. Jei kitose pardese pirksi daikta uz 10lt tai jau pirkdamas susitaikai su visiska nekokybe, o ikejoj net ir smulkmenos uz pora litu yra labai labai kokybiskos. jau nekalbant apie stiliu. lt baldininkai vis dar uzmige su savo virtuviu dizainais, tiesiog nesugeba nieko originalaus pasiulyt. jokiu normaliu sprendimu nerasi isskyrrus kelis didziuosius gamintojus.
Isveskim paralele paprastas prietaisas blenderis gali buti Zeppter firmos gali buti Philips nusipirkom Skarlet is senuku viskas tvarkoj savo funkcija atlieka, garantija yra suges keliaus i siuksliu kibira va tokia zole tame menulyje. Masine gamyba ir viskas tuo pasakyta, o nuotrauku realiu niekas taip ir neidejo.