Nu jo, Ikejos isparduotuve tai greiciau patycia, nei ispardavimas
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 12, 21:59)
Nu jo, Ikejos isparduotuve tai greiciau patycia, nei ispardavimas
as irgi nieko didelio pirkti neradau sau, bet kiek zmoniu vakar buvo apie pietus... dar tokioj masej ten nebuvus as, kazkaip ramiai pasiseka apsilankyt, prie prekiu isdavimo eileeeeees, tai didelius baldus zmones , vadinasi, perka
[quote=Ilka*,2014 01 11, 23:18]Šiandien pusę dienos prasiblaškėm po Ikea Kam gal bus aktualu, atsirado sijoninių pakabų
Dar atkreipėm daugiau dėmesio į čiužinius. Labiausiai krito į akį Hovag - gal kas jau naudojat tokį ilgesnį laiką? Ar patinka? O gal kažkuris kitas geriau kainą/kokybę atitinka?
mes turim šį kol kas labai patinka
Dar atkreipėm daugiau dėmesio į čiužinius. Labiausiai krito į akį Hovag - gal kas jau naudojat tokį ilgesnį laiką? Ar patinka? O gal kažkuris kitas geriau kainą/kokybę atitinka?
mes turim šį kol kas labai patinka
Merginos, kas matet SI sviestuva gyvai gal galit pakomentuoti, kaip realiai jis atrodo? Kaip tie gaubteliai, neatrodo labai pigiai, kokie plasmasiukai? Noretusi tualete virs veidrodzio pakabint, tik kiek matau, ji visur is sonu deda, kad sviesa geriau sklistu, kazin ar gerai apsviestu vienas virsuje?
Ir koks sviestuvas realiai prie jo tiktu labiau ant lubu - nei vieno nesu macius gyvai, todel labai praverstu jusu patarimas .
Tiesa, pas mus ten baltos spalvos su juodu, tai gal dar si i tema butu :
Ir koks sviestuvas realiai prie jo tiktu labiau ant lubu - nei vieno nesu macius gyvai, todel labai praverstu jusu patarimas .
Tiesa, pas mus ten baltos spalvos su juodu, tai gal dar si i tema butu :
Mes turim vonioje sviestuva ta toki burbula su sidabriniu apvadeliu, normaliai ir gerai atrodo, sviesa ner labai ryski, bet uztenkama
QUOTE(eglaite2 @ 2014 01 13, 10:54)
Merginos, kas matet
Zinot,nezinau ar pades, bet as darau taip
I google suvedu pavadinima prekes ir prirasau butinai ikea ir ziuriu ismetamus paveikslėlius.
Daug yra nuotrauku interjere jau panaudotu daiktu. Tada lengviau susidaryti vaizda, kai matai paprastas foto, o ne pagal ikea uzsakyma darytas.
Taip va ir visokias sofas apziurejau ir komodas ir t.t. kai pamaciau, koks stovis buna ikejos sofu, tai ir noras atsoko jas pirkt net ir tas odines, o apie medziagines isvis nekalbu
Aciu google
Aisku, as nesu pasinesus ant ikejos, nors kai kurie dalykai man cia patinka, kaip pvz pax spintos kelios, virtuves baldai, expeditai ir vaikiski stuva. Dar yra neblogu ideju... bet siaip kas pas juos biski geresnes kokybes, tai ir kaina atitinkama. O visa kita, kaip cia pasakius
QUOTE(Rufi @ 2014 01 13, 12:38)
Zinot,nezinau ar pades, bet as darau taip
I google suvedu pavadinima prekes ir prirasau butinai ikea ir ziuriu ismetamus paveikslėlius.
Daug yra nuotrauku interjere jau panaudotu daiktu. Tada lengviau susidaryti vaizda, kai matai paprastas foto, o ne pagal ikea uzsakyma darytas.
Taip va ir visokias sofas apziurejau ir komodas ir t.t. kai pamaciau, koks stovis buna ikejos sofu, tai ir noras atsoko jas pirkt net ir tas odines, o apie medziagines isvis nekalbu
Aciu google
Aisku, as nesu pasinesus ant ikejos, nors kai kurie dalykai man cia patinka, kaip pvz pax spintos kelios, virtuves baldai, expeditai ir vaikiski stuva. Dar yra neblogu ideju... bet siaip kas pas juos biski geresnes kokybes, tai ir kaina atitinkama. O visa kita, kaip cia pasakius
Aciu google
skirtumas tik tas, kad jokių kitų baldų parduotuvių įvedus į google nieko nerasi ir tada perki visišką katę maiše
QUOTE(Forgete @ 2014 01 13, 13:51)
skirtumas tik tas, kad jokių kitų baldų parduotuvių įvedus į google nieko nerasi ir tada perki visišką katę maiše
Del sito visiskai sutinku
Tikrai buvau uzsibrezus pirkti odine sofa is ten, bet... po paiesku nete atsisakiau.
Va turim magres kampa pirkta pries 6 metus. Ant jo kasdien buvo miegama beveik 5 metus, nekalbu apie vaiko sokinejimus ir t.t.
Jis jau susidevejas, issigulejes, bet... tikrai taip neatrodo baisiai, kaip tos sofos is nuotrauku.
Kaina magres gaunasi nezymiai didesne, bet tikrai tikiu tarnaus tiek pat, o gal ir ilgiau ir siaip man modelis priimtinesnis ir spalva gali rinkis ne is 3 ar 2.
Bet va su vaiku baldais man ikejoj lygiu nera Niekur pigiau ir uz panasia kokybe nerandu.
Virtuve ta melsvai pilka mano svajone ir tikrai paciupinejus atrodo kokybiska.
Dar man patinka STOCKHOLM kolekcijos kelios komodos, bet uz tokia kaina tikiu galima jau rasti nemazai alternatyvu
QUOTE(Rufi @ 2014 01 13, 13:12)
Del sito visiskai sutinku
Tikrai buvau uzsibrezus pirkti odine sofa is ten, bet... po paiesku nete atsisakiau.
Va turim magres kampa pirkta pries 6 metus. Ant jo kasdien buvo miegama beveik 5 metus, nekalbu apie vaiko sokinejimus ir t.t.
Jis jau susidevejas, issigulejes, bet... tikrai taip neatrodo baisiai, kaip tos sofos is nuotrauku.
Kaina magres gaunasi nezymiai didesne, bet tikrai tikiu tarnaus tiek pat, o gal ir ilgiau ir siaip man modelis priimtinesnis ir spalva gali rinkis ne is 3 ar 2.
Bet va su vaiku baldais man ikejoj lygiu nera Niekur pigiau ir uz panasia kokybe nerandu.
Dar man patinka STOCKHOLM kolekcijos kelios komodos, bet uz tokia kaina tikiu galima jau rasti nemazai alternatyvu
bet tai neaišku kokiom sąlygom tie baldai buvo dėvėti. Aišku aš nesigilinau į odinius baldus ir komentarus internete, tiesiog būna visaip ir negali visko dėstyti ant vienų svarstyklių. Manau čia atsiras ne viena turinti minkštus ikea baldus ir jais besidžiaugianti.
QUOTE(eglaite2 @ 2014 01 13, 10:54)
Merginos, kas matet SI sviestuva gyvai gal galit pakomentuoti, kaip realiai jis atrodo? Kaip tie gaubteliai, neatrodo labai pigiai, kokie plasmasiukai? Noretusi tualete virs veidrodzio pakabint, tik kiek matau, ji visur is sonu deda, kad sviesa geriau sklistu, kazin ar gerai apsviestu vienas virsuje?
turime ant lubų vieną vonioje, gerai atrodo, nežaislinis, geresnis nei tikėjausi.
taipogi turiu tokį, kur Alchemie aprašė - irgi geras.
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 11, 22:27)
Siandien draugei padejom spinta surinkineti, tai paaiskejo,kad lenkuose pirktas stovas lekstems
http://www.ikea.com/...ducts/80240416/ per aukstas lietuviskoje Ikejoje akomplektuotos virtuves stalciams, o tinka tik lt pirktas stovas, nes jo rankeneles zemesnrs
http://www.ikea.com/...ducts/80240416/ per aukstas lietuviskoje Ikejoje akomplektuotos virtuves stalciams, o tinka tik lt pirktas stovas, nes jo rankeneles zemesnrs
Man lietuvoškoje IKEA virtuvės versijoj nepatiko ir stalčių dydžių pasirinkimas spintelėj.
Pl virtuvėse yra galimybė (bent jau buvo prieš 6 metus) pasirinkt tris stalčius iš kurių du dideli ir viršutinis siauras "šaukštinis" (jei konkrečiai, tai apytiksliai 31; 25 ir 12 cm), o Lt virtuvėse apatinis didelis, ir du vidutinio dydžio. Siauresnieji (čia iš tų dviejų) šaukštams per aukšti (lieka nemažai nenaudingo ploto), lėkštėms per žemi, tad ir netelpa tas dėklas lėkštėms. Tik apatinis platus ir tinkamas lėkštėms, puodams ir kt. stambesniems daiktams.
Nežinau ar aiškiai čia prifantazavau, bet tiek pastebėjimų apie skirtumus, ir šįkart PL virtuvių naudai
Bet kuriuo atveju ir aš, ir mano piniginė, ir mano fantazijos nebuvimas - mylim IKEA Tik IKEjoj aš prisigaudau idėjų tiek, kad nelabai pavyksta savo troboj sutalpint