Dėkui, merginos. reiks atidžiai labai žiūrėti išmatavimus
akvilyte, o gal gali dar parodyti savo virtuvę? ieškojau virtuvių temoj, bet jau nerodo...
QUOTE(airv @ 2014 01 09, 13:48)
akvilyte, o gal gali dar parodyti savo virtuvę? ieškojau virtuvių temoj, bet jau nerodo...
cia yra pabaigiau aliejuot stalvirsius su ikejine alyva.. super taip graziai patamsejo ir vanduo nesigeria visai
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 09, 13:56)
cia yra pabaigiau aliejuot stalvirsius su ikejine alyva.. super taip graziai patamsejo ir vanduo nesigeria visai
koks stalviršis? Labai gražus. Kažko panašaus ir aš noriu
QUOTE(airv @ 2014 01 09, 14:25)
koks stalviršis? Labai gražus. Kažko panašaus ir aš noriu
azuolo masyas cia visu taip bijomas medis uzsakinejau plungej
Sveikos,
Žinau, kad MALM komodos labai populiarios, gal kuri galėtumėte pasakyti ar kokybiškos? t.y. gal kas jau senai turite Dabar joms labai gera kaina, norėčiau nusipirkti
Žinau, kad MALM komodos labai populiarios, gal kuri galėtumėte pasakyti ar kokybiškos? t.y. gal kas jau senai turite Dabar joms labai gera kaina, norėčiau nusipirkti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 09, 17:20)
Sveikos,
turiu baltą jau 9m., jau net nepamenu tiksliai.. bet tikrai panašiai, mes tik atsikraustę nusipirkom.. realiai man pasiteisino. Atlaikė remontus, puodų laikymus (buvo laikotarpis, kai virtuvinių baldų neturėjom kelis metus), tada daiktų laikymas, tada drabužiai, atlaikė ir vaikų dailę su flomasteriais, darinėjimus, lipimus į stalčius.. tik dugnus patvarkyt reikėjo, toliau - jokių pretenzijų neturiu, tad dabar labai mąstau apie dar vienos pirkimą, nes pagal kainą - vertas pirkinys (galėsiu kita nelaimėle komoda daryta pagal užsakymą atsikratyt, kuri yra didžiausias nesusipratimas). Tik va atbaido, jog kelionė į Vilnių irgi kainuoja, dėl komodos lėkt ir nežinia ar gausiu..
QUOTE(Gabe @ 2014 01 09, 21:25)
turiu baltą jau 9m., jau net nepamenu tiksliai.. bet tikrai panašiai, mes tik atsikraustę nusipirkom.. realiai man pasiteisino. Atlaikė remontus, puodų laikymus (buvo laikotarpis, kai virtuvinių baldų neturėjom kelis metus), tada daiktų laikymas, tada drabužiai, atlaikė ir vaikų dailę su flomasteriais, darinėjimus, lipimus į stalčius.. tik dugnus patvarkyt reikėjo, toliau - jokių pretenzijų neturiu, tad dabar labai mąstau apie dar vienos pirkimą, nes pagal kainą - vertas pirkinys (galėsiu kita nelaimėle komoda daryta pagal užsakymą atsikratyt, kuri yra didžiausias nesusipratimas). Tik va atbaido, jog kelionė į Vilnių irgi kainuoja, dėl komodos lėkt ir nežinia ar gausiu..
Ačiū už tokį išsamų komentarą Pažiūrėjau, baltų ir šviesių yra po 40 vnt, tamsių 20 vnt. Nusipirksiu, tikiuosi, mano vaikus irgi atlaikys
Gal kas iš čia esat užsisakę? http://www.e-express...CFYJP3godTDcA8g Ar greitai atveža? Čia lyg neima papildomai į Kauną
QUOTE(Gabe @ 2014 01 09, 21:25)
tik dugnus patvarkyt reikėjo,
kaip tvarket??? mes turim tris komodas, jau irgi gal kokius 5 metus... atlaike dvejus kraustymussis bet va dugnai irgi ne visi atlaike dar neiskrito, bet darinet jau sunku kai kuriuos stalcius.. galvoju kaip cia juos reabilituot ar keitet pilnai dugnus i kokia faniera ar su tais paciais kazka daret???
o siaip tai kai uz tokia kaina tai tos komodos super
QUOTE(Jogunda @ 2014 01 07, 21:04)
taip, nukirpom nuo "virsaus" gabala uzuolaidu ir kilpeles, nes uzuolaidu ilgis 3 m, o turimas aukstis 2,60m Foto
Jūsų variante ziureciau fakturas, jei jos labai skiriasi, tai man dienines ir dar du audiniai man būtų perdaug.
Jūsų variante ziureciau fakturas, jei jos labai skiriasi, tai man dienines ir dar du audiniai man būtų perdaug.
Jogunda, dar del uzuolaidu turiu Jums klausima, gal uzmatysite
Tas 4 uzuolaidas sujunget sonais? ar tiesiog sukabinote atskirai? Nes nusipirkau praeita savaite Ritva uzuolaidas ir truksta dar siek tiek plocio. Dabar mastau dar nupirkti pora, bet ar jas sujungti ar tiesiog sukabinti salia tai dar nezinau
QUOTE(Irreelle @ 2014 01 10, 10:02)
Jogunda, dar del uzuolaidu turiu Jums klausima, gal uzmatysite
Tas 4 uzuolaidas sujunget sonais? ar tiesiog sukabinote atskirai? Nes nusipirkau praeita savaite Ritva uzuolaidas ir truksta dar siek tiek plocio. Dabar mastau dar nupirkti pora, bet ar jas sujungti ar tiesiog sukabinti salia tai dar nezinau
As nejungiau, tiesiog sukabinau, isskleidus ten plocio uztenka tiek, kad graziai susibanguotu, tai tu tarpu net nesimato.
QUOTE(bjaurybe @ 2014 01 10, 09:52)
Gal kas iš čia esat užsisakę? http://www.e-express...CFYJP3godTDcA8g Ar greitai atveža? Čia lyg neima papildomai į Kauną
Atveža greit, papildomai už atvežimą į Kauną neimą, o ir šiaip šaunuoliai
Klausimas, kada artimiausiu metu važiuoja
Akvilyte, ačiū už idėją dėl šaldytuvo. Pačiai nedabėgo