Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(AngelG @ 2014 01 07, 23:07)
Merginos gal kas esate pirkusios buitine technika? Skalbimo masina? Idomu atsiliepimai .  4u.gif

Drauge pirko kaitlente ir orkaite, bet dar naudoja tik savaite. Kai ja montavom, tai pasirode tikrai ne fuflo, na sakysim, kad orkaite yra su begeliais grotelems. Turim dumtrauki, tai tikrai jokiu nusiskundimu neturiu, veikia kaip bitute, aisku kitokia kategorija, nei skalbimo masina. Siaip Ikejai Elektrolux ir Wirpool gamina, tai kokybe tikrai neturetu buti zema, bet ir kainos ju ner labai mazos
Atsakyti
Ar perkant ikejoj virtuvini komplekta buitine technika galima rinktis ne is ikejos? Nera ten kazkokiu niuansu, kad kitokios nei ju neimanoma butu pritaikyti, arba kad reiktu kazka koreguotis jau paciam? g.gif
Atsakyti
Stalvirsi ispjaunat pagal savo nusipirkta kaitlente, orkaites siaip jau standartiniai ismatavimai 4u.gif va tik del integruojamo saldytuvo duru kazkas kazkam buvo del ismatavimu, tai reiktu tada ziureti 4u.gif indaplove pas mus irgi ne ikejine
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 08, 22:22)
Ar perkant ikejoj virtuvini komplekta buitine technika galima rinktis ne is ikejos? Nera ten kazkokiu niuansu, kad kitokios nei ju neimanoma butu pritaikyti, arba kad reiktu kazka koreguotis jau paciam? g.gif

pas mus viska technika sava buvo...saldytuvas, saldiklis, indaplove ir orkaite visiskai nestandartiniu matmenu....jokiu problemu bigsmile.gif saldytuvas apie 20cm zemesnis nei patis spinta, taiidejom lentyna ir ten visokias garantijas susidejau lotuliukas.gif

orkaitei mano irgi nebuvo spintos tiksliai kokios reik tai ten jau pati skaiciavausi ri susidejau ko reik... gavos trys stalciai plius spintele... siaip jei planuojat is ikejos virtuve tai riek truputi pasigilint ir tada gali susirinkt ka tik nori mirksiukas.gif pas mane puse spinteliu tokiu, kokios komplektacijos ikejoj ner rolleyes.gif
Atsakyti
O atitiko saldytuvo (saldiklio) dureliu perskyrimo vieta? Man neaktualu, bet kai i savo virtuve dejom saldytuva (saldiklis apacioje), tai vajee kiek visokiu variantų gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 08, 22:44)
O atitiko saldytuvo (saldiklio) dureliu perskyrimo vieta? Man neaktualu, bet kai i savo virtuve dejom saldytuva (saldiklis apacioje), tai vajee kiek visokiu variantų gali būti.

pas mus saldytuvas per visa auksti, o saldiklis atskirai po stalvirsiu, o siaip tai kai vaziavom ieskot tai susirasiau visu imanomu fasadu aukscius ir viskas ax.gif tikrai buvo kad tiktu... o jei netinka tai ten galima su lentyna pazaist.... paklet auksiau taip kad atitiktu perskyrimas... fantazijos reik biggrin.gif

as dar su tecnikos pardavejais buvau sutarus kad priims atgal jei netiks man blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 08 sausio 2014 - 22:50
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 08, 22:49)
pas mus saldytuvas per visa auksti, o saldiklis atskirai po stalvirsiu, o siaip tai kai vaziavom ieskot tai susirasiau visu imanomu fasadu aukscius ir viskas ax.gif  tikrai buvo kad tiktu... o jei netinka tai ten galima su lentyna pazaist.... paklet auksiau  taip kad atitiktu  perskyrimas... fantazijos reik  biggrin.gif

as dar su tecnikos pardavejais buvau sutarus kad priims atgal jei netiks man blush2.gif  blush2.gif

ai tai tada paprasciau jei atskirai saldytuvas, va jei kartu tai manau nebutu taip lengva. Nors gal klystu, nesigilinau i ikejos matmenis.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 08, 22:56)
ai tai tada paprasciau jei atskirai saldytuvas, va jei kartu tai manau nebutu taip lengva. Nors gal klystu, nesigilinau i ikejos matmenis.

ne visi, bet tikrai yra nemazai ir tinkanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kaip su dabartine serija, nes ten ismatavimai is viso kitokie, nei mes virtuve planavom, bet planeryje galima nurodyti man atrodo, kokie matmenys saldytuvo pvz.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 08, 22:28)
va tik del integruojamo saldytuvo duru kazkas kazkam buvo del ismatavimu, tai reiktu tada ziureti 4u.gif indaplove pas mus irgi ne ikejine

QUOTE(Forgete @ 2014 01 08, 22:44)

Gėda sakyt, bet pas mane integruojamas šaldytuvas vis dar be durelių doh.gif Virtuvė iš PL IKEjos. Ir ne lentynos esmė, o tai kad neatitaikiau durelių šaldikliui ir šaldytuvui: Arba šaldytuvo durelės užeina ant šaldiklio, arba šaldiklio ant šaldytuvo. Taip ir stovi mano šaldytuvas nuogas.
LEntynai virš šaldytuvo, atskirai durelės yra.
Taip kad atsargiai...
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 01 09, 08:08)
Gėda sakyt, bet pas mane integruojamas  šaldytuvas vis dar be durelių  doh.gif Virtuvė iš PL IKEjos. Ir ne lentynos esmė, o tai kad neatitaikiau durelių šaldikliui ir šaldytuvui: Arba šaldytuvo durelės užeina ant šaldiklio, arba šaldiklio ant šaldytuvo. Taip ir stovi mano šaldytuvas nuogas.
Taip kad atsargiai...

va va ta ir turiu galvoje
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 01 09, 08:08)
Arba šaldytuvo durelės užeina ant šaldiklio, arba šaldiklio ant šaldytuvo.

ar liko bent kiek laisvos vietos saldytuvo spintoj?jei taip tai butent apacioj reiktu det lentyna ir taip pakelt saldytuva visa...tiek kiek reikia kad tiktu dureles rolleyes.gif zinoma jei nera vietos nei kiek laisvos tai problema....

na pas mane vientisos dureles, o ir lentyneles ten liko gal 15cm... jokiu atskiru dureliu...lentymele matos atidarius saldytuva biggrin.gif
va papaisiau. pirmas mano variantas, antrasis jusu, jei turit kazkiek laisvos vietos... :

user posted image
Atsakyti