Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2014 01 05, 21:01)
tai, kad jis jau ir sumontuotas smile.gif stovi sau grazus - baltas, jeigu uz lango sniego ner, tai bent virtuvikej baltumu sviecia man
man tinka, testovi smile.gif tetarnauja
su istorija staliuks smile.gif

Parodykit stalą lotuliukas.gif

Kaip tik balto ieškau, o ir kaina panaši lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2014 01 03, 15:53)
aš turiu šitas užuolaidas LENDA man labai patinka - medžiagos sunkumas ir pati kokybė. Nusitrumpinau pati, nes tikrai per ilga. Bet paskiačiavau, kad už 60 lt nebūčiau nusipirkusi net medžiagos tokio kiekio, o ką jau kalbėti apie pasiūtas užuolaidas.

gal parašytumėt koks jūsų lango plotis? mūsų 2,2m ir aš suabejojau ar jo gražiai atrodys pakabintos verysad.gif
vakar irgi buvom ikėjoj, kažkaip išpardavimai nieko įspūdingo. Dėl komodos lyg ir stovėjo su akcija foje, bet ar jų buvo dar likę, nežinau...Vakar pagrinde lempas pirkom, toršerą,, kilimuką į svetainę, sustatėm - jau vaizdas pabaigtas dabar thumbup.gif
Aš vis praeidama į tuos maišelių dėklus užmetu akį, bet virtuvėj nerandu jam vietos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 05, 20:29)
ir vaizdelis, ir kambarys wub.gif
Del komodu, tai reikia per skelbimus ieskoti, kartais baldininkai algas moka komodomis, tai paradavineja darbuotojai ir Hemnes batu dezes, ir malm komodas tikrai uz mazesne kaina, tik, va medzioti ir ieskoti reikia. Mano drauge taip tas baltas komodas labai papigiai nusipirko, nes ir pirko 4 is karto, matyt viska is zmogaus nupirko vienu sykiu, tai pinigieliu sutaupe, paskui dar dviguba balta batu deze irgi gerokai pigiau nei Ikejoje nusipirko...

įdomiai kaip , nežinojau smile.gif mes vakar žiūrėjom šį suoliuką, taip norėtume jo į prieškambarį, toks praktikšas jis man, bet kaina didoka, gal rasim kur parduodamą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 06, 09:59)
gal parašytumėt koks jūsų lango plotis? mūsų 2,2m ir aš suabejojau ar jo gražiai atrodys pakabintos  verysad.gif

mano lango plotis 1.60 tai atrodo gražiai, klostės gražiai krenta. Kaip ant platesnio atrodytų nežinau..
Atsakyti
Mes sita suoliuka irgi ziurejom, bet vos vos jis mums per platus i nisa buvo, tai emem va tokiu 3 http://www.ikea.com/...ducts/30152638/, labai gerai tilpo, pritaikyti vienas ant kito deti ir kaina thumbup.gif virsuje vyras is likusios nepanaudotos virtuves baltos plokstes padare kaip ir uzdengima, kad butu, kur pasideti krepsius, ar pan.
Aisku, jei reikia suoliuko, tai, sitas variantas biski zemokas. Tiesa reikia issiaiskinti, ar sitas suoliuas lt gaminamas 4u.gif nes musu tie suoliukai tai lenku gamybos
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2014 01 06, 11:01)
mano lango plotis 1.60 tai atrodo gražiai, klostės gražiai krenta. Kaip ant platesnio atrodytų nežinau..

tada savaime suprantama kad gražiai gavosi, nes vakar bandžiau matuot suskleistas dvi ir parauktas tai man gavosi dvi 150... grynai išemptos be paraukimų bus kaip gabalas medžiagos doh.gif ech reikės matyt siūtis...
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 06, 11:05)
Mes sita suoliuka irgi ziurejom, bet vos vos jis mums per platus i nisa buvo, tai emem va tokiu 3 http://www.ikea.com/...ducts/30152638/, labai gerai tilpo, pritaikyti vienas ant kito deti ir kaina thumbup.gif virsuje vyras is likusios nepanaudotos virtuves baltos plokstes padare kaip ir uzdengima, kad butu, kur pasideti krepsius, ar pan.
Aisku, jei reikia suoliuko, tai, sitas variantas biski zemokas. Tiesa reikia issiaiskinti, ar sitas suoliuas lt gaminamas 4u.gif nes musu tie suoliukai tai lenku gamybos

mes būtent norėjom su vieta prisėsti, kad autis būtų patogu smile.gif nu gal kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 01 06, 08:22)
Parodykit stalą  lotuliukas.gif

Kaip tik balto ieškau, o ir kaina panaši  lotuliukas.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10116887/
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2014 01 06, 11:51)

ne nu koks fainulis tai negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 04, 23:34)
o kas kaip? kaip stalciai smile.gif
giliuose stalciuose laikom aukstus daiktus smile.gif dariau kiek reikia zemesniu ir kiek reikia aukstu. po plautuve apatiniam siuksliu dezes 3.

o kas virsutiniam po kriaukle, juk ten vamzdynu raizgalynas?? Ar ten jis nenaudojamas?? gal galit nufotkint atidarius kaip ten viskas issidelioje?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 06, 12:22)
tada savaime suprantama kad gražiai gavosi, nes vakar bandžiau matuot suskleistas dvi ir parauktas tai man gavosi dvi 150... grynai išemptos be paraukimų  bus kaip gabalas medžiagos  doh.gif  ech reikės matyt siūtis...
Papildyta:
mes būtent norėjom su vieta prisėsti, kad autis būtų patogu smile.gif nu gal kada nors  biggrin.gif

o 4 nenorit kabint?

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2014 01 06, 12:51)

ooo wub.gif cia mano svajone, bet mb nepatiko, tai teko kita pirkt, vakar vel i ji seile varvinau.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 06, 11:22)
mes būtent norėjom su vieta prisėsti, kad autis būtų patogu smile.gif nu gal kada nors  biggrin.gif

Kažkada Berry balduose buvo neblogų suoliukų su sėdima dalimi, tik kainos nėra labai geros blush2.gif Bet man iš Ikėjos pagal išmatavimus netiko nei Hemnes, nei Tjusig, tai pirkausi iš Berry...

O mes visą savaitgalį praleidome surinkinėdami Stuva seklciją mažei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 06 sausio 2014 - 12:46
malonus laisvalaikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 01 06, 13:45)
o 4 nenorit kabint?

įdomu kaip atrodytų g.gif esu susidūrus tik su dviem standartinėm ir po apačia dieninės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 06 sausio 2014 - 13:14