QUOTE(sige @ 2014 01 03, 15:53)
aš turiu šitas užuolaidas
LENDA man labai patinka - medžiagos sunkumas ir pati kokybė. Nusitrumpinau pati, nes tikrai per ilga. Bet paskiačiavau, kad už 60 lt nebūčiau nusipirkusi net medžiagos tokio kiekio, o ką jau kalbėti apie pasiūtas užuolaidas.
gal parašytumėt koks jūsų lango plotis? mūsų 2,2m ir aš suabejojau ar jo gražiai atrodys pakabintos
vakar irgi buvom ikėjoj, kažkaip išpardavimai nieko įspūdingo. Dėl komodos lyg ir stovėjo su akcija foje, bet ar jų buvo dar likę, nežinau...Vakar pagrinde lempas pirkom, toršerą,, kilimuką į svetainę, sustatėm - jau vaizdas pabaigtas dabar
Aš vis praeidama į tuos maišelių dėklus užmetu akį, bet virtuvėj nerandu jam vietos
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 05, 20:29)
ir vaizdelis, ir kambarys
Del komodu, tai reikia per skelbimus ieskoti, kartais baldininkai algas moka komodomis, tai paradavineja darbuotojai ir Hemnes batu dezes, ir malm komodas tikrai uz mazesne kaina, tik, va medzioti ir ieskoti reikia. Mano drauge taip tas baltas komodas labai papigiai nusipirko, nes ir pirko 4 is karto, matyt viska is zmogaus nupirko vienu sykiu, tai pinigieliu sutaupe, paskui dar dviguba balta batu deze irgi gerokai pigiau nei Ikejoje nusipirko...
įdomiai kaip , nežinojau
mes vakar žiūrėjom šį
suoliuką, taip norėtume jo į prieškambarį, toks praktikšas jis man, bet kaina didoka, gal rasim kur parduodamą