Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

Atidarius saldytuvo duris susyla kambarys unsure.gif man atrodo, kad atitraukus saldytuva nuo sienos turbut kompresorius bus siltas, nes viduje saldant isoreje syla. O bendrai gal tik jausis temperaturu skirtumas, nes saltis leidziasi zemyn, o siluma kyla...na bet cia ne apie tai biggrin.gif
Kaip gaila, kad baigiasi sita Stuvos serija...man ji graziausia...ale siuo metu tikrai nepirksime merginai daugiau kambario baldu...gal kol jai reiks atnaujinti kambari atsiras kazkas grazaus ir kokybisko....nes kaip mano vyras nusimines pastebejo, labai daug dalyku kazkaip prarado kokybe, arba ju tiesiog neber.
Atsakyti
Gal kas netyčiom turit tokį karnyzą, kažin koks jo skersmuo? g.gif Man reikia tokio principo plono karnyziuko unsure.gif Kur gaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 04, 16:29)
laba diena,
akvilyte, faina jusu virtuve 4u.gif
as irgi dabar balta spalva sergu, jos dabar visur ant bangos, kiek matau, na man  labai grazu tikrai kolkas.
parodysiu savo virtuve, dar nerodziau blush2.gif  tik fotikas sugedo, tai su mobiliu ka tik papyskinau, prasta kokybe, bet matosi vaizdelis daug maz,...
[url=http://radikal.ru/fp/611499a42c634e228c6101ceffe3b26a]

labai idomu kaip ten tie stalciai po plautuve du?? pafotkinkit atidarytus... ir siaip ka laikyti tuose paskutiniuose giliuose stalciuose.. ar negeriau visgi zemesni butu buve?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 04, 22:33)
labai idomu kaip ten tie stalciai po plautuve du?? pafotkinkit atidarytus... ir siaip ka laikyti tuose paskutiniuose giliuose stalciuose.. ar negeriau visgi zemesni butu buve?

o kas kaip? kaip stalciai smile.gif
giliuose stalciuose laikom aukstus daiktus smile.gif dariau kiek reikia zemesniu ir kiek reikia aukstu. po plautuve apatiniam siuksliu dezes 3.

eimute, tiksliai nepasakysiu, nes kai ka grazinom, perdaug priskaiciave buvo, bet tuomkart suma buvo apie 6900 grubiai su gartraukiu. 11 stalciu ( 1 pasleptas). siaip daug, nera didele virtuve, bet ir stalciai kaina sukele ir plokste sita brangi. lenkijoj aisku butu pigiau...
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2014 01 02, 16:37)
Och tu velnias, dar visai neseniai nusipirkome dvi šias MALM komodas  doh.gif Dabar kaina gerokai mažesnė verysad.gif

Kažko aš nesuprantu su tomis nuolaidinomis unsure.gif - vos prieš kelias dienas (kai rašei šią žinutę) atsidarius šią konkrečią nuorodą rodė perbrauktą senąją kainą ir naują (galvos neguldyčiau, bet lyg ir mažesnę). Tai ar akcija baigėsi blink.gif , nors rašo, kad kainos galios visą sausio mėnesį, ar čia kažkokios techninės klaidos ir nelabai reikia tikėti, kas skelbiama svetainėję, nes parduotuvėje gal visai kitos akcijinės kainos sukabintos? g.gif

Gal kas savo akimis matėte, kiek dabar parduotuvėje kainuoja aukšta MALM komoda su 6 stalčiais (balta ir/arba ąžuolo lukšto)? Joms akcijos lyg ir nebuvo, bet... o gal? bigsmile.gif

Ir dar turiu tokį gal daugeliui ir keistai pasirodysiantį klausimą blush2.gif - kiek saugu vaiką palikti tame žaidimų kambaryje? Na jei vaikui kas atsitiktų (ar ginkdie - vaikas tiesiog dingtų), kas ir kiek už tai atsakingi? g.gif Ar tiesiog palieki vaiką kaip pas savus ir tikiesi, jog viskas bus gerai biggrin.gif , ar kažkaip (kaip?) raštiškai tai užregistruojama su atitinkama teisine atsakomybe?
Atsakyti
Kokiu budu dingtu vaikas blink.gif ten vaikams isejimo varteliai beveik virs galvos, jie patys ju neatidaro. priziuri trys zmones, pasirasote kontaktus, ar vaikas kuo nuors neserga, nera alergiskas, telefonus, uzdeda vaikui ir jums apyranke, be kurios kitas zmogus negales vaiko pasiimti, paliekat telefona. man syki nusedo batarke, tai kadangi mergina norejo dar pavalgyti Ikejoje doh.gif ir pareiske nora, kad ji jau iseis is zaidimu kambario, tai per parduotuves garsiakalbius pranese, kad vaiko teveliai ateitu i kambari vaiko 4u.gif biggrin.gif is to, kiek as ten maciau ir vaikas zaidzia tai man atrodo daug saugiau, nei visokios euroopos, nes nera kur laipioti per isorines konstrukcijas. be to vakai priimami tik iki 7 metu, t.y. nera galimyvbiu, kad labai didesni ten siautes ir uzgaus mazesnius. veiklu ir filmukai, ir piesimas, ir slepyniu su priziuretojais pazaidzia, ir kamuoliuku baseinas...zodziu is dalies kambari per langus galit apziureti, bet mes tai esam fanai to kambario 4u.gif
Atsakyti
Alchemie, labai ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 05, 13:38)
Kažko aš nesuprantu su tomis nuolaidinomis unsure.gif - vos prieš kelias dienas (kai rašei šią žinutę) atsidarius šią konkrečią nuorodą rodė perbrauktą senąją kainą ir naują (galvos neguldyčiau, bet lyg ir mažesnę). Tai ar akcija baigėsi blink.gif , nors rašo, kad kainos galios visą sausio mėnesį, ar čia kažkokios techninės klaidos ir nelabai reikia tikėti, kas skelbiama svetainėję, nes parduotuvėje gal visai kitos akcijinės kainos sukabintos? g.gif

Gal kas savo akimis matėte, kiek dabar parduotuvėje kainuoja aukšta MALM komoda su 6 stalčiais (balta ir/arba ąžuolo lukšto)? Joms akcijos lyg ir nebuvo, bet... o gal? bigsmile.gif
Ir dar turiu tokį gal daugeliui ir keistai pasirodysiantį klausimą blush2.gif - kiek saugu vaiką palikti tame žaidimų kambaryje? Na jei vaikui kas atsitiktų (ar ginkdie - vaikas tiesiog dingtų), kas ir kiek už tai atsakingi? g.gif Ar tiesiog palieki vaiką kaip pas savus ir tikiesi, jog viskas bus gerai biggrin.gif , ar kažkaip (kaip?) raštiškai tai užregistruojama su atitinkama teisine atsakomybe?

jei apie sia komoda kalbate tai tiek ir kainuoja kiek internete user posted image
as kaip suprantu, jei preke isperka tai nuolaidos nebebuna. mums reikejo kompo staliuko zalio, kuriam akcija 9.99. kai paklauseme ar yra, sako jam nuolaidos nebuvo, nes kaina jau 16.99 rode internete, bet paskui pasitaise, sako jo jau nebera, ispirko.. smile.gif
Atsakyti
O tos Malm komodos iš dviejų stalčiukų - dar su nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2014 01 04, 15:08)

Reiktų man dukrai Stuva spintos, bet nelabai suprantu šitų nuolaidų. Čia jos su kortele ar tik parduotuvėj matosi? Nes šiaip kainos PL puslapyje tai tokios pat unsure.gif
Atsakyti
Internete bandykite suvesti ikea komoda kaina ir rasite skelbimų kur parduoda tas pačias ikea komodas beveik už pusę kainos 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi vakar aplankėm Ikea.

Dabar pažiūrėjau internetiniam puslapy, tai kai kurių prekių nerodo sumažintų kainų unsure.gif

Malm komodų mažesnių tikrai daug mačiau, žmonės tempė po kelias. Bet man nereikėjo, tai nesigilinau, kuris ten tiksliai modelis.

Dukrai rašomąjį stalą nupirkom, bet kėdės negavom. Teisingiau sėdynė buvo, o kojų su ratukais - ne doh.gif Teks PL pažiūrėt.

Va šitą stalą ėmėm, dukra laimniga wub.gif
user posted image

Ant stalo matosi, kad karoliukus dėlioja, šituos:
user posted image

Seniai abi prašė, tai dabar antra diena dėlioja, man tik lygint juos tenka biggrin.gif

Čia kita kambario pusė. Man tie baldakimai kvailokai atrodo, bet vyresnėlė dukra jaučiasi kaip princesė wub.gif Ai, svarbu, vaikas laimingas. Jai tam kambary gyventi reikia biggrin.gif

user posted image

Sau tai visokių kilimėlių voniai, prie durų kilimėlių, žvakių, ąsotį, vaikai dar po minkštą žaislą pasiėmė, vyras Hyllis lentyną į garažą.

Va tokius padėkliukus ant stalo nusipirkau, labai faini:
user posted image

Audinys šitas realiai 12,99 Lt/m kainavo, tai pasiėmiau staltiesei. Jau trečia staltiesė bus iš Ikea panašaus audinio, labai gerai skalbiasi, tik šiek tiek traukiasi.
user posted image

Iš nukainuotų skyrelio prigriebiau už 69 Lt dukrai lempą, bus kaip naktinė lemputė. Defektų jokių jai nebuvo, tik tiek, kad iš ekspozicijos:
user posted image

Dar mergaitės po 0,60 Lt pasiėmė po tokį žaisliuką iš nukainuotų smile.gif
user posted image
Atsakyti