Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Alchemie @ 2014 01 03, 21:54)
Nu nelogiska, nes pagal Feng sui netinka biggrin.gif pvz. Pas mus tikrai nuo orkaites kaista sonai, o kadangi turejom bedu su saldytuvu, nors jis ir nestovejo salia karstu prietaisu, tiesiog asmenine patirtis taip diktuoja blush2.gif

na tokios patirties neturi būti, kažkas šioje vietoje nedirbo taip kaip reikia -ar orkaitė, ar šaldytuvas smile.gif Pas abu izoliacija tikrai pakankama, ir jei orkaitei kepant dėtumėt ranką ant šono tai tikrai nulaikytumėte (kažkas apie 60 laipsnių). aš projektuojant virtuvę turėjau tokių dvejonių, bet buvau greitai nuraminta ir buitinės technikos atstovų, ir baldų projektuotojų.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 04, 00:00)
na  tokios patirties neturi būti, kažkas šioje vietoje nedirbo taip kaip reikia -ar orkaitė, ar šaldytuvas smile.gif Pas abu izoliacija tikrai pakankama, ir jei orkaitei kepant dėtumėt ranką ant šono tai tikrai nulaikytumėte (kažkas apie 60 laipsnių). aš projektuojant virtuvę turėjau tokių dvejonių, bet buvau greitai nuraminta ir buitinės technikos atstovų, ir baldų projektuotojų.

Na, šitie tai, žinoma, nuramins. Tačiau pasiklauskite tų, kas nusimano apie energijos sąnaudas. Šaldytuvas, stovintis "šiltai" valgo kur kas daugiau energijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 sausio 2014 - 10:02
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 04, 10:01)
Na, šitie tai, žinoma, nuramins. Tačiau pasiklauskite tų, kas nusimano apie energijos sąnaudas. Šaldytuvas, stovintis "šiltai" valgo kur kas daugiau energijos.

jie turi puikia izoliacija. jau 10m gyvenu su energetiku smile.gif
Atsakyti
Tada šaunu biggrin.gif
Svarbiausia, kad jums tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 03, 12:51)
20cm ten ar ten, daugiau artumo irgi gerai smile.gif nors mum 200*200 pilnai pakanka smile.gif

Taip, bet neseniai pirkta, negi keisti tik dėl ikea, matyt paprasčiau kitur patalyne pirkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 03, 17:29)

Ar patogus tas maisiuku dėklas? Vis paziuriu i ji biggrin.gif
Atsakyti
Man tas maisiuku deklas tai labai gerai tarnauja thumbup.gif
Atsakyti
as tai ta maisiuku dekla pasiemiau grynai del to kad visos turi lotuliukas.gif tai kaip cia as turedama ikejine viirtuve jo neturesiu doh.gif nors realiai tai man jis totalus briedas atrode, nu bet ka as galiu pasakyt.. pasirodo ne be reikalo visos ji turi lotuliukas.gif geras daiktas bigsmile.gif su siaubu pamenu amzina tu maisiuku bardaka doh.gif
Atsakyti
Idomi tema, as tai kiek pamenu dar fizika, tai atidarius saldytuvo duris kambarys isyla. Nors taip ir nesijaucia biggrin.gif O ir siaip saldytuvo sonai tai ne ka saltesni nei orkaites smile.gif

As irgi buvau ikea ispirktuvese. Bet nieko nepirkau, beveik nieko gero nera. Pagrinde isparduodami tokie modeliai, kuriuos del spalvu ar dizaino ir taip mazai kas perka. Pasirode tik vienas geras dalykas - ribba remeliai pigiau, ivairiu dydziu, jei kam aktualu. O visos grazios ir populiarios prekes tikrai senom kainom.
Yra ir Kalediniu prekiu, bet man asmeniskai, ikea burbulai negrazus, kaip ir visi kiti plastmasiniai...

As daugiau ziuriu i lenku ikeja, ten dabar kai kurie Hemnes baldai pigiau hemnes

Cia kitos Targoweko akcijos

Dar kam patiko Tirup
user posted image

user posted image
Atsakyti
aš ir šiandien iš ikėjos biggrin.gif parsivežėm čiužinį pagaliau. dėl lovos nusprendėm kad paliksim kaip yra, kai jau kraustymės kur,tada keisim, dabar neverta. nes lova tai gera,tik dėl tos sienos bet perdažysim ir bus gerai.

dar patalynę paėmiau, graži pasirodė,maloni, bet ne tik dėl to,dėl to, kad 50 proc nuolaida lotuliukas.gif blush2.gif sakau atsinaujint prie naujo čiužinio. Luddnypon bet kaip keista kad keliose ikėjose patikrinau, neduoda linko, g.gif gal išima iš apyvartos jau, nežinau.
Atsakyti
Aš irgi buvau šiandien Ikea, tai prie mano akių kabino ant daiktų šauktukus, pavyzdžiai yra, bet sandėliuose neturi daug ko..bent jau to ko man reikėjo..nusipirkau karnizus užuolaidoms, užuolaidas Ritva, (norėjau Sanela, bet nebebuvo rudos spalvos), kilimėlį į vonią ir dar daug visokių smulkmenų(rėmelių, paklodžių ir pan.)
Užuolaidomis esu patenkinta, jau pasikabinau pilno ilgio dėl bendro vaizdo, bet reikės dar kitą savaitę nunešti kur nors, kad sutrumpintų ir palenktų.
Gal žinote kur tai daro gerai bet nebrangiai? Trumpinausi vasarą sijoną Akropolyje tai suplojau 40 lt...už užuolaidas jaučiu dvigubai nuplėštų.. g.gif
Buvo dar didelis klaustukas dėl karnizų, ant jų rašoma jog maksimali apkrova 1 kg, bet kai kurios užuolaidos dvigubai sunkesnės, o kitokio sprendimo nepasiūlo..nusipirkau standartinius, sukabinau užuolaidas, na ir svoris tikrai daugiau negu 1 kg, bet man pakankamai tvirtai viskas atrodo smile.gif

Kažkas komentavo jog roletų mažoka, tai internete taip, mažoka, bet gyvai man jų labai daug pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,
akvilyte, faina jusu virtuve 4u.gif
as irgi dabar balta spalva sergu, jos dabar visur ant bangos, kiek matau, na man labai grazu tikrai kolkas.
parodysiu savo virtuve, dar nerodziau blush2.gif tik fotikas sugedo, tai su mobiliu ka tik papyskinau, prasta kokybe, bet matosi vaizdelis daug maz,...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dar truksta prie gartraukio vienos pakabinamos spinteles, siuo metu nera pirkti, tai va laukiam.
Atsakyti
Auksine, gražu 4u.gif Kiek kainavo Jūsų virtuvė? ax.gif

Gal kuri kaunietė į IKEA važiuojat? Prašyčiau patalynę nupirkt blush2.gif
Atsakyti