QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 15:51)
Ar buitine technika is IKEAS? As tokia pat kriaukle irgi nusiziurejus. Ar patogi?
ne, buitine atskirai pirkom
kriaukle... isimylejau pirmiausia is nuotraukos... o kai salia atsistojau tai jokios kitokios nebenorejau.... man tai ji nereali
vien ka reiskiia kad gali skarda idet ir normaliai isplaut... ir siaip dydis jos fantastinis
bet yra ir minusu... .na as gal priekabiai ziuriu
zodziu kazkaip nepadarytas normalus nubegimas.. zodziu jei kriauklej yra kazkokiu smulkniu tai nubegyus vandeniui jos lieka pasklidusios po visa plota, o nesubega i centra kaip metalinese tarkim kriauklese... toliau joks nuolydis nepadarytas ten kur tvirtinasi ciaupas...slapia ranka uzsuki kriaukle ir tas vanduo ten ir liaka stovet.. nenubega i kriaukle.... na ir toks dar vienas nepatogumas- ji dyyyydele.. tai kol isplauni
bet jei reiketu rinktis is naujo, vistiek rinkciausi ja
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 16:01)
Akvilyte, Gal galetum pademonstruooti ukines spintos vidu?
Ir dar labai domina siuksliu stalcius? Man provincijos moteriskutei nelabai zinoma
prasom:
cia nuforkinau uzdaryta ir paskui spustelejau ranka tai va tiek ir isvaziavo tas stalcius
(atsiprasau uz nelabbai estetiska vaizda
na bet siuksles...
QUOTE(Alchemie @ 2014 01 03, 11:37)
Akvilyte, o koks ten medzio kamienas sone matosi?
o kaip salia esanti kampa isnaudojot? Dejot karusele, ar tiesiog stalcius?
kazkaip is to, ka matau vienintele vieta prie orkaites, bet lyg ir nelogiska. Koks pas jus virtuves bendras plotas?
konstrukcine namo dalis:
ai su tuo kampu tai galvos skausmas buvo
isvis sadejau palikt tuscia... pirkom normalia kampine spintele, ir trumpinom ja.. vietoj 60 dureliu dejom 30. viskas cia man susivarte, tai nusipirkom saldikli atskirai nuo saldytuvo.. tai ten kur prie kaitlentes matosi vientisos durys tai ten saldiklis... galejau ten karga det 30tini, bet kazkaip as ju nemegstu tai pasirinkau taip... ner ten baisiai patogu bet laikyt man reikalingus produktus tinka
primaklino man ten tetis su lentynom tai visai gerai gavos
maziausia is blogybiu....
o kodel nelogiska?? jis kaip tik ten ir yra
taigi kiekvienas dedasi i atskira savo spinta... dar plius groteles sudejom cokoly kaip priklauso.. viskas ten vedinsis ir viskas ten gerai
o virtuve... nezinau kaip cia ta dydi apibrezt... na virtuves grindu apie 10kv...