Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(gaily @ 2014 01 03, 12:08)
Mums irgi be galo patinka šie vonios kilimėliai, pirkome vieną, pasiteisino, dabar nusipirkome ir antrą didis.gif
Turim, tik dar nenaudojom. Pačiupinėjus nejaučiau jokio skirtumo didelio su GASPA smile.gif

Liūdžiu, kad Ikea neturi patalynės 220 x 200  verysad.gif

gera proga pasikeist koldras i normalias lotuliukas.gif As vaikams nupirkus 3 siltumo antklodes sintetines skalbiamas, kaip dziaugiuosi, telpa jos man i skalbianke. Mazam dar avariju pasitaiko, tai tikrai super. ir dziusta labai greit ir niekas nesukrito po n skalbimu.

QUOTE(Hennessy @ 2014 01 03, 12:18)
Kodėl nelogiška? smile.gif  Pas mus irgi šalia integruoti šaldytuvas ir orkaitė/mikrobanginė, jie tarpusavyje niekaip nesąveikauja, t.y. nei kas kaista, nei kas šąla... Turi būti kažkoks minimalus atstumas išlaikytas tarp sienelių, bet nebūtina juos atskirinėti dar viena spintele ar pan.

pas indaplove, ant indaploves orkaite, virs orkaites mikruska, o salia situ triju saldytuvas. Viskas ok. reikalavimo atskirti tuos daiktus nera visiskai.
Atsakyti
Ar kas naudojate Ikea užuolaidas, lovatieses? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 03, 12:23)
gera proga pasikeist koldras i normalias  lotuliukas.gif

Klausimas kuri čia normali, kai po viena miegam, reikia plačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 03, 12:38)
Klausimas kuri čia normali, kai po viena miegam, reikia plačios  biggrin.gif

20cm ten ar ten, daugiau artumo irgi gerai smile.gif nors mum 200*200 pilnai pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2014 01 03, 13:25)

turiu lovatiesę šią http://www.ikea.com/...0215/#/00230218 patinka, nes lengvai išryto užkloju (ji slidžios medžiagos). Mūsų lova dvigulė, bet ėmiau mažesnę nes nepatinka kai kraštai uždengia lovą iki pat grindų. o užuolaidų lekiam žiūrėt savaitgalį, dar žiūrėsim temdančius roletus į miegamąjį nes vienos firmos paskaičiuota kaina sukėlė neadekvačią reakciją...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 03, 12:53)
turiu lovatiesę šią http://www.ikea.com/...0215/#/00230218 patinka, nes lengvai išryto užkloju (ji slidžios medžiagos). Mūsų lova dvigulė, bet ėmiau mažesnę nes nepatinka kai kraštai uždengia lovą iki pat grindų. o užuolaidų lekiam žiūrėt  savaitgalį, dar žiūrėsim temdančius roletus į miegamąjį nes vienos firmos paskaičiuota kaina sukėlė neadekvačią reakciją...

Man gražios šitos lovatiesės, tik gaila, kad 100 proc. sintetinės.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2014 01 03, 13:25)

aš turiu šitas užuolaidas LENDA man labai patinka - medžiagos sunkumas ir pati kokybė. Nusitrumpinau pati, nes tikrai per ilga. Bet paskiačiavau, kad už 60 lt nebūčiau nusipirkusi net medžiagos tokio kiekio, o ką jau kalbėti apie pasiūtas užuolaidas.

Dar turiu VIVAN tikrai prastos, nevertos savo kainos. Ir medžiaga skysta ir pasiuvimas labai prastas. Bet man labai reikėjo juodų smile.gif

Turiu nemažai įvairių pagavėlių užvalkalų (dekoratyvinių) - tikrai labai gerai dėvisi, nra teplios, nors turiu šviesias, o pas mane vienas šo labai mėgsta ant pagalvėlės susisukt.
Atsakyti
Kazkaip roletu visai pasirinkimo neliko unsure.gif buvo tokiu fainu, nusipirkom ir dabar Lietuvoje busim tik keliese tokius roletus turincios biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2014 01 03, 14:53)
aš turiu šitas užuolaidas LENDA man labai patinka - medžiagos sunkumas ir pati kokybė. Nusitrumpinau pati, nes tikrai per ilga. Bet paskiačiavau, kad už 60 lt nebūčiau nusipirkusi net medžiagos tokio kiekio, o ką jau kalbėti apie pasiūtas užuolaidas.

Dar turiu VIVAN tikrai prastos, nevertos savo kainos. Ir medžiaga skysta ir pasiuvimas labai prastas. Bet man labai reikėjo juodų smile.gif

Turiu nemažai įvairių pagavėlių užvalkalų (dekoratyvinių) - tikrai labai gerai dėvisi, nra teplios, nors turiu šviesias, o pas mane vienas šo labai mėgsta ant pagalvėlės susisukt.

Jūsų komentaras labai laiku, nes ryt važiuoju rinktis užuolaidų. Norėjau Vivian derinti prie dar kokių nors(reikia 2 spalvų), tai ko gero reikės keisti savo sumanymą smile.gif

kažkada klausiau gal kuri žinote puslapių su ikejos užuolaidų pavyzdžiais tai radau šį puslapį. Visai neblogų interjerų čia galima pasižiūrėti, gal kam pravers 4u.gif

o gal kas turi Lill dienines? ar jos labai persišviečia?
user posted image

jos vienintelės plačios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 03 sausio 2014 - 15:30
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 15:51)

Ar buitine technika is IKEAS? As tokia pat kriaukle irgi nusiziurejus. Ar patogi?

ne, buitine atskirai pirkom biggrin.gif

kriaukle... isimylejau pirmiausia is nuotraukos... o kai salia atsistojau tai jokios kitokios nebenorejau.... man tai ji nereali thumbup.gif vien ka reiskiia kad gali skarda idet ir normaliai isplaut... ir siaip dydis jos fantastinis thumbup.gif bet yra ir minusu... .na as gal priekabiai ziuriu blush2.gif zodziu kazkaip nepadarytas normalus nubegimas.. zodziu jei kriauklej yra kazkokiu smulkniu tai nubegyus vandeniui jos lieka pasklidusios po visa plota, o nesubega i centra kaip metalinese tarkim kriauklese... toliau joks nuolydis nepadarytas ten kur tvirtinasi ciaupas...slapia ranka uzsuki kriaukle ir tas vanduo ten ir liaka stovet.. nenubega i kriaukle.... na ir toks dar vienas nepatogumas- ji dyyyydele.. tai kol isplauni lotuliukas.gif bet jei reiketu rinktis is naujo, vistiek rinkciausi ja wub.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 16:01)
Akvilyte, Gal galetum pademonstruooti ukines spintos vidu?

Ir dar labai domina siuksliu stalcius? Man provincijos moteriskutei nelabai zinoma

prasom:
user posted image

cia nuforkinau uzdaryta ir paskui spustelejau ranka tai va tiek ir isvaziavo tas stalcius biggrin.gif (atsiprasau uz nelabbai estetiska vaizda blush2.gif na bet siuksles...

user posted image

QUOTE(Alchemie @ 2014 01 03, 11:37)
Akvilyte, o koks ten medzio kamienas sone matosi?

o kaip salia esanti kampa isnaudojot? Dejot karusele, ar tiesiog stalcius?

kazkaip is to, ka matau vienintele vieta prie orkaites, bet lyg ir nelogiska. Koks pas jus virtuves bendras plotas?

lotuliukas.gif konstrukcine namo dalis:
user posted image

ai su tuo kampu tai galvos skausmas buvo doh.gif isvis sadejau palikt tuscia... pirkom normalia kampine spintele, ir trumpinom ja.. vietoj 60 dureliu dejom 30. viskas cia man susivarte, tai nusipirkom saldikli atskirai nuo saldytuvo.. tai ten kur prie kaitlentes matosi vientisos durys tai ten saldiklis... galejau ten karga det 30tini, bet kazkaip as ju nemegstu tai pasirinkau taip... ner ten baisiai patogu bet laikyt man reikalingus produktus tinka ax.gif primaklino man ten tetis su lentynom tai visai gerai gavos biggrin.gif maziausia is blogybiu....
user posted image

o kodel nelogiska?? jis kaip tik ten ir yra biggrin.gif taigi kiekvienas dedasi i atskira savo spinta... dar plius groteles sudejom cokoly kaip priklauso.. viskas ten vedinsis ir viskas ten gerai biggrin.gif
o virtuve... nezinau kaip cia ta dydi apibrezt... na virtuves grindu apie 10kv...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 03 sausio 2014 - 17:34
Nu nelogiska, nes pagal Feng sui netinka biggrin.gif pvz. Pas mus tikrai nuo orkaites kaista sonai, o kadangi turejom bedu su saldytuvu, nors jis ir nestovejo salia karstu prietaisu, tiesiog asmenine patirtis taip diktuoja blush2.gif
Labai idomi konstrukcijos dalis 4u.gif
Ta kampine spintele labai idomiai isspresta ir ziuriu turite cukraus atsargu biggrin.gif
Pas mus su siuksliu stalcium truputi sudetingiau, negalejome jo viso krepsiais uzstatyti, nes trukdo kriaukles sifonas doh.gif
O ta spinta su stalciais ispudinga, pavydas baltas 4u.gif manau, kad pas meistrus uz tiek stalciu sumoketum doh.gif
Atsakyti
avilyt, dekui tau uz foto reportaza. Kokia tu saunuole, kai taip sauniai susiprojektavai, viska savarankiskai susirinkai. Zaviuos 4u.gif
Atsakyti