Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(irisas @ 2013 12 30, 23:44)
Miegamam nėra tiek vietos, kad iš toli žiūrėti, o koridorius ilgas ir jame matau banguotas durų staktas  biggrin.gif Ir vienoje veidrodžio pusėje aš apvalesnė, kitoje ištempta  lotuliukas.gif Bet jau lyg ir suderėjau su Ikea, viena mergina atrašė, kad nekeis, vyrukas iš online pagalbos prašį atvežt, tik va kada iki Vilniaus lėksim  biggrin.gif

Reikia labai aiškiai jiems sakyti, kad prekė yra brokuota, o ne kad šiaip norite grąžinti, nes nebepatinka. Tas 90 dienų terminas duotas grąžinti netikusius/nepatikusius kokybiškus gaminius, o brokui yra 2 metai duodami. Reikia tiesiog kartais apie tai priminti pardavėjams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2013 12 30, 22:23)
O tai jus pirkote is pagrindines Kaledines ekspozicijos, ar is ispardavimo skyriaus?  blush2.gif

QUOTE(auksine @ 2013 12 30, 23:50)
o kur jo ieskoti? 4u.gif

Prie visų kalėdinių prekių. Visi papuošimai, lemputės ir kt. labai nupiginti, tik nebedaug likę.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 29, 22:20)
Mano ikea virtuve wub.gif

Nereali thumbup.gif

Praėjusį savaitgalį aš KROKTORP balkšvą surinkinėjau lotuliukas.gif Kaifavau...man dabar baltos manija doh.gif
Atsakyti
Štai, ką paskelbė IKEA Facebook'e bigsmile.gif

Šiuo metų laiku parduotuvėje ruošiame vietos naujoms kolekcijoms, todėl nuo sausio 2 d. daugelio prekių kainos krenta žemiau grindų! Visą sausio mėnesį bus galima nešti daugiau nei leidžia jėgos ir atnaujinti savo namus už ypač nedaug.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 31 gruodžio 2013 - 11:36
QUOTE(Hennessy @ 2013 12 31, 11:35)
Štai, ką paskelbė IKEA Facebook'e  bigsmile.gif

Šiuo metų laiku parduotuvėje ruošiame vietos naujoms kolekcijoms, todėl nuo sausio 2 d. daugelio prekių kainos krenta žemiau grindų! Visą sausio mėnesį bus galima nešti daugiau nei leidžia jėgos ir atnaujinti savo namus už ypač nedaug.
user posted image

Gerai dar būtų pamatyt visas kainas ir sąrašą, ar čia verta važiuot specialiai ar ne biggrin.gif Gal net reikia delegaciją iš Kauno organizuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 31, 12:21)
Gerai dar būtų pamatyt visas kainas ir sąrašą, ar čia verta važiuot specialiai ar ne  biggrin.gif Gal net reikia delegaciją iš Kauno organizuotis  lotuliukas.gif

jungiuos prie delegacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 12 31, 14:13)
jungiuos prie delegacijos biggrin.gif

Ir aš biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas vaziuosite ryt i IKEA , lauksim info, kam bus nuolaidos smile.gif Asmeniskai mane domina vaikiskos lovytes, ne tos pacios maziausios, o didesniems vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 12 02, 15:08)
...
Jei užsisakant pristatymą į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
*Vilniuje didesnius nei 300 PLN užsakymus pristato nemokamai.
*Užsakymai, kurių vertė mažesnė nei 300 PLN atsiimami ofise, Žirmūnuose, Kareivių g. 9 , Vilnius arba taikomas papildomas mokestis pristatymui į namus.
...

pasikeites adresas Šermukšnių g. 1, Vilnius, ka mes pastebejome tik uzsake:(
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 01 01, 20:49)
pasikeites adresas Šermukšnių g. 1, Vilnius, ka mes pastebejome tik uzsake:(

Taip, pasikeite, bet temoje juk tik info skelbiama, o patiems reiktu pasitikslinti visas salygas. Bent as taip darau pries uzsakydama.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 01 02, 00:21)
Taip, pasikeite, bet temoje juk tik info skelbiama, o patiems reiktu pasitikslinti visas salygas. Bent as taip darau pries uzsakydama.

as tik pagalvjau, gal priekyje kasnors pakoreguos....
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 01 01, 23:28)
as tik pagalvjau, gal priekyje kasnors pakoreguos....

Abejoju ar imanoma. Bet kokiu atveju gal kitoje temoje reiktu irasyti tik vezeju kontaktus ir viskas? Kam bus aktualu, tas salygas pats susizinos, tai ir info tada nepasens taip greit smile.gif
Atsakyti