Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Louhi @ 2013 12 30, 15:12)
Jei LT pirkote, tai tikrai pakeis wink.gif

Pirkau LT, parašiau jiems ir atrašė, kad nepriims ir į kitą nepakeis sad.gif
Atsakyti
Akvilyte, Gal galetum pademonstruooti ukines spintos vidu? Man ji thumbup.gif O jai dar sakai su stalciais, tai is vis smalsumas grauzia blush2.gif
Ir dar labai domina siuksliu stalcius? Man provincijos moteriskutei nelabai zinoma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 30 gruodžio 2013 - 16:02
Tai, jei miegamajam, jis maziau kreivas, grazinkit i miegamaji, o koridoriui naujo jau reiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 30, 16:11)
Tai, jei miegamajam, jis maziau kreivas, grazinkit i miegamaji, o koridoriui naujo jau reiks unsure.gif

Nu kd jis man miegamąjam visai ne į tą dizainą biggrin.gif Ten žadėjau kita statyt
Negi reiks dabar pirkt naują ir su tuo pačiu čekiu grąžinti senąjį g.gif O kur garantija, kad ir antras nebus toks pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 30 gruodžio 2013 - 16:22
ai tai ka cia biggrin.gif keiskit dizaina pagal kreiva veidrodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 30, 15:12)
Dėja nepriima, nes baigėsi 90 dienų terminas, bet prekė akizaizdžiai brokuota, ir į save iš toliau žiūrim kaip į kreivuolius sad.gif Tiesiog visada svaigau koridoriuje veidrodį kabint, ir še tau sad.gif reikėjo vyro ankščiau klausyt ir kabint iškarto, būtumėm pamatę iškart, o dabar dar mėgavaus miegamajam  biggrin.gif

uzklauskit nemaisto prekiu inspekcijos, brokuotas daiktas gali but grazinamas 2m.
Atsakyti
Aš šiandien apsipirkau kitoms Kalėdoms. Žinokit tyčia važiavau dėl kalėdinių dalykų, labiausiai dėl šito stovo YRSNO neprisimenu kiek jis kainavao prieš Kalėdas, bet nusipirkau šiandien už 1,99. Laiminga iki negaliu, bus man kur senovinius žaisliukus susikabint smile.gif

Akvilyte - virtuvė labai graži. Šviesi ir lengva. Labai gražiai atrodo ta medinė/stiklinė dalis virš kaitlentės. Kaip ten buvus.
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2013 12 30, 17:34)
Aš šiandien apsipirkau kitoms Kalėdoms. Žinokit tyčia važiavau dėl kalėdinių dalykų, labiausiai dėl šito stovo YRSNO neprisimenu kiek jis kainavao prieš Kalėdas, bet nusipirkau šiandien už 1,99. Laiminga iki negaliu, bus man kur senovinius žaisliukus susikabint smile.gif

Akvilyte - virtuvė labai graži. Šviesi ir lengva. Labai gražiai atrodo ta medinė/stiklinė dalis virš kaitlentės. Kaip ten buvus.

O tai jus pirkote is pagrindines Kaledines ekspozicijos, ar is ispardavimo skyriaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 30, 15:20)
Nu kd jis man miegamąjam visai ne į tą dizainą  biggrin.gif Ten žadėjau kita statyt
Negi reiks dabar pirkt naują ir su tuo pačiu čekiu grąžinti senąjį  g.gif O kur garantija, kad ir antras nebus toks pat  lotuliukas.gif

o tai kaip jis miegamam gerai "rodė" o koridoriuj ne? nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2013 12 30, 17:34)

o kur jo ieskoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 12 30, 22:02)
o tai kaip jis miegamam gerai "rodė" o koridoriuj ne? nesuprantu  unsure.gif

Miegamam nėra tiek vietos, kad iš toli žiūrėti, o koridorius ilgas ir jame matau banguotas durų staktas biggrin.gif Ir vienoje veidrodžio pusėje aš apvalesnė, kitoje ištempta lotuliukas.gif Bet jau lyg ir suderėjau su Ikea, viena mergina atrašė, kad nekeis, vyrukas iš online pagalbos prašį atvežt, tik va kada iki Vilniaus lėksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 30, 22:44)
Miegamam nėra tiek vietos, kad iš toli žiūrėti, o koridorius ilgas ir jame matau banguotas durų staktas  biggrin.gif Ir vienoje veidrodžio pusėje aš apvalesnė, kitoje ištempta  lotuliukas.gif Bet jau lyg ir suderėjau su Ikea, viena mergina atrašė, kad nekeis, vyrukas iš online pagalbos prašį atvežt, tik va kada iki Vilniaus lėksim  biggrin.gif

a vat kaip čia. nu gal pakeis, bus gerai, realiai tai turėtų kai pagalvoji, gi ne tavo kaltė tokia.
Atsakyti