Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(akvilyte @ 2013 12 29, 23:20)
Mano ikea virtuve wub.gif

WAUUUUU bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif labai labai graži thumbup.gif o sakykit, ar pati savo jėgom ją susimontavot, t.y. ar samdėt ką kas surinktų, ar vyriškis sumontavo? ir ar ilgai teko laukti baldų? 4u.gif ir dar, gal teko lyginti virtuvės sąmatas su siūlomais baldų gamintojais ir IKEA? mirksiukas.gif

QUOTE(Ducky @ 2013 12 30, 09:14)
mūsų namuose irgi bene viskas iš ikėjos : pradedant lovom baigiant kilimėliais  wub.gif  vakar parsitempėm sofą-lova kampą

Labai labai fainas wub.gif wub.gif
Aš net bijau prasižioti, nes tema apie baldus baigiasi IKEA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 30 gruodžio 2013 - 09:21
QUOTE(katanelis @ 2013 12 30, 09:17)
WAUUUUU bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif labai labai graži thumbup.gif o sakykit, ar pati savo jėgom ją susimontavot, t.y. ar samdėt ką kas surinktų, ar vyriškis sumontavo? ir ar ilgai teko laukti baldų? 4u.gif

ir dar, gal teko lyginti virtuvės sąmatas su siūlomais baldų gamintojais ir IKEA? mirksiukas.gif

Aciu biggrin.gif patys montavom, nors meluoju... Tetis mano montavo.... Pora spinteliu ir pati susukau, ir stalcius pati surinkau.... Viskas paprasta kaip du kart du mirksiukas.gif laukt nieko nereikejo, nuvaziavom ir susirinkom biggrin.gif mes i pl ikea vaziavom rolleyes.gif

Zinoma lyginau ax.gif visur skaiciavau be stalvirsio, nes ji uzsakenejau arskirai.... Tai pigiausia ka man pasiule lt gamintojai buvo 10200 lt cool.gif cia be stalvirsio ir 4iais stalciais maziau nei gavos sita. Ir be salos apdailos rolleyes.gif cia baldai gavos 6600lt ax.gif 18 stalciu su pritraukejais, ir dar 6 stalciai siauresni ukinej spintoj ax.gif kadangi dar tuo metu dar dave 10 proc nuo sumos, tai nemokamai gavosi kranas ir automatinis siuksliu stalciaus isstumejas (labai fainas dalykas thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 30, 10:49)
Aciu biggrin.gif  patys montavom, nors meluoju... Tetis mano montavo.... Pora spinteliu ir pati susukau, ir stalcius pati surinkau.... Viskas paprasta kaip du kart du mirksiukas.gif  laukt nieko nereikejo, nuvaziavom ir susirinkom biggrin.gif  mes i pl ikea vaziavom rolleyes.gif

Zinoma lyginau ax.gif  visur skaiciavau be stalvirsio, nes ji uzsakenejau arskirai.... Tai pigiausia ka man pasiule lt gamintojai buvo 10200 lt cool.gif  cia be stalvirsio ir 4iais stalciais maziau nei gavos sita. Ir be salos apdailos rolleyes.gif  cia baldai gavos 6600lt ax.gif  18 stalciu su pritraukejais, ir dar 6 stalciai siauresni ukinej spintoj ax.gif  kadangi dar tuo metu dar dave 10 proc nuo sumos, tai nemokamai gavosi kranas ir automatinis siuksliu stalciaus isstumejas (labai fainas dalykas thumbup.gif )

Eina sau koks kainų skirtumas ir aišku kiekybės blink.gif ačiū, kad pasidalinot, labai naudinga informacija!!!!!!!!! thumbup.gif Dar plius gavot garantiją ir nerealią virtuvę wub.gif tokioje ir valgyt gaminčiau ir miegočiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 30, 10:49)
Aciu biggrin.gif  patys montavom, nors meluoju... Tetis mano montavo.... Pora spinteliu ir pati susukau, ir stalcius pati surinkau.... Viskas paprasta kaip du kart du mirksiukas.gif  laukt nieko nereikejo, nuvaziavom ir susirinkom biggrin.gif  mes i pl ikea vaziavom rolleyes.gif

Zinoma lyginau ax.gif  visur skaiciavau be stalvirsio, nes ji uzsakenejau arskirai.... Tai pigiausia ka man pasiule lt gamintojai buvo 10200 lt cool.gif  cia be stalvirsio ir 4iais stalciais maziau nei gavos sita. Ir be salos apdailos rolleyes.gif  cia baldai gavos 6600lt ax.gif  18 stalciu su pritraukejais, ir dar 6 stalciai siauresni ukinej spintoj ax.gif  kadangi dar tuo metu dar dave 10 proc nuo sumos, tai nemokamai gavosi kranas ir automatinis siuksliu stalciaus isstumejas (labai fainas dalykas thumbup.gif )

o kodėl be stalviršio ėmėt? gal ikėjiniai blogi kažkuom ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2013 12 30, 10:17)

Labai labai fainas wub.gif  wub.gif
Aš net bijau prasižioti, nes tema apie baldus baigiasi IKEA  doh.gif

jo labai fainas - ir kampas kaip norėjom, ir lova ir patalynės dėžė yra. Ir svarbu nedidelis, negriozdiškas - puikiai tiko į svetainę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2013 12 30, 10:28)
Eina sau koks kainų skirtumas ir aišku kiekybės blink.gif ačiū, kad pasidalinot, labai naudinga informacija!!!!!!!!! thumbup.gif Dar plius gavot garantiją ir nerealią virtuvę

Toks skirtumas su pl ikeja gavos ant kurso losesi... Be to lt virtuves turi savu privalumu, bet kkaina lt gavos kaip pas baldininkus, tai pasirinkom pl. Del kokybes tai karkaso plokstes plonesnes nei baldininku daromos, bet jeii ikea deklaruoja kad atlaiko tokius ar anokius svorius ir duoda garantija tai gal viska bus ok biggrin.gif

QUOTE(Ducky @ 2013 12 30, 10:43)
o kodėl be stalviršio ėmėt? gal ikėjiniai blogi kažkuom ?  g.gif

Todel kad salai reikejo didesnio, kokio pas juos nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 30, 12:01)
Toks skirtumas su pl ikeja gavos ant kurso losesi... Be to lt virtuves turi savu privalumu, bet kkaina lt gavos kaip pas baldininkus, tai pasirinkom pl. Del kokybes tai  karkaso plokstes plonesnes nei baldininku daromos, bet jeii ikea deklaruoja kad atlaiko tokius ar anokius svorius ir duoda garantija tai gal viska bus ok  biggrin.gif
Todel kad salai reikejo didesnio, kokio pas juos nera 4u.gif

O kodel is pl IKEA vezetes, o ne is LT IKEA?
Atsakyti
QUOTE(shlepsė @ 2013 12 30, 12:08)
O kodel is pl IKEA vezetes, o ne is LT IKEA?

Todel kad lt kaina gavosi tokia kaip siule baldininkai. Lt ikejos spinteles 10 cm aukstesnes, bet del tu 10 cm permoket tiek g.gif uztenka man ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Na, o man nesekmė su Hemnes veidrodžiu, kreivai rodo doh.gif verysad.gif Kai nusipirkom, jis stovėjo laikinoje vietoje, tad nesimatė, kad kreivas, o kai pakabinom ant sienos, iš toliau visiška kreivų veidrodžių karalystė verysad.gif
Atsakyti
Gal grazinti galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 30, 14:43)
Gal grazinti galima? unsure.gif

Dėja nepriima, nes baigėsi 90 dienų terminas, bet prekė akizaizdžiai brokuota, ir į save iš toliau žiūrim kaip į kreivuolius sad.gif Tiesiog visada svaigau koridoriuje veidrodį kabint, ir še tau sad.gif reikėjo vyro ankščiau klausyt ir kabint iškarto, būtumėm pamatę iškart, o dabar dar mėgavaus miegamajam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 30, 13:15)
Na, o man nesekmė su Hemnes veidrodžiu, kreivai rodo  doh.gif  verysad.gif Kai nusipirkom, jis stovėjo laikinoje vietoje, tad nesimatė, kad kreivas, o kai pakabinom ant sienos, iš toliau visiška kreivų veidrodžių karalystė  verysad.gif

Jei LT pirkote, tai tikrai pakeis wink.gif
Atsakyti
akvilyte, nuostabu. wub.gif
Ar buitine technika is IKEAS? As tokia pat kriaukle irgi nusiziurejus. Ar patogi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 30 gruodžio 2013 - 15:53