Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 28 tema

QUOTE(Hennessy @ 2013 12 23, 09:28)
Seniai žadėjau parodyti savo EKTORP (ir ne tik) kampelį  blush2.gif

Koks ramus ir mielas kampelis wub.gif Tik man gal truksta kokiu pagalveliu ar remeliu su nuotraukomis, na tokio asmeniskumo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 12 23, 10:28)
Seniai žadėjau parodyti savo EKTORP (ir ne tik) kampelį  blush2.gif

labai jauku, ar pufą naudoji kaip staliuką ar kaip pakojį?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 12 23, 10:35)
Koks ramus ir mielas kampelis  wub.gif Tik man gal truksta kokiu pagalveliu ar remeliu su nuotraukomis, na tokio asmeniskumo...  blush2.gif

Rėmeliai yra (ir bus daugiau) ant kitos sienos, prie kurios fotkinau biggrin.gif Na, ten toks šeimos medis planuojamas, daug-daug visokio dydžio rėmelių su įvairiomis nuotraukomis..
Kampas dar naujas, nespėjo "apaugti" pledais/pagalvėm/mažės žaislais/sumestais drabužiais ir kitom smulkmenom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O pufas eina kaip pakojis labiau, arbatą statom anto to staliuko kamputyje. Na, tik mažoji mūsų naudoja kaip staliuką, patato ipadą, pati atsisėda ant kilimo ir žiūri multikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 23 gruodžio 2013 - 10:51
Jei kampas dar naujas, tai kazkaip man per daug pasmukes ir susedetas atrodo, kaip jau "gyvenimo mates". Ar cia tik ant foto toks ispudis? O siaip tikrai jaukus simpatiskas kampelis.
Atsakyti
Šiaip tai jo, glamžosi jis kaip reikiant, čia tai minusas ax.gif Maniškė megsta ant pagalvių tų šoninių pašokinėti, tai po jos prasiėjimo praktiškai reikėtų nuimti užvalkalus ir lyginti.. Nedarau šito, aišku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš pasakyčiau taip - šitos serijos į svetainę neimčiau ax.gif Bet šitas kampas pas mus antrame aukšte, tai šeimyniniams pasisėdėjimams skirta vieta, o svečiams ir šiaip "reprezentacijai" yra skirta odinė sofa pirmame aukšte. Tai va tokiems jaukiems pasibuvimams kartu - man labai super, fotelis ir sofa minšti, tokie "savi", kad ir suglamžyti. Netgi jaukiau kažkaip, kai tokie "patampyti" biggrin.gif Na, ir užvalkalai iš pigesnių šitie ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Jei šiuo metu rodo, kad Vilniaus sandėlyje mano staliuko nėra, ar yra koks šansas, kad jis vėliau atsiras? ar visgi dairytis naujo? unsure.gif
Atsakyti
Hennesy labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
mano namų mažas kampelis- iš atraižos apvilkau pagalvę smile.gif ir užuolaidas pasikabinom svetainėj pagaliau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 23 gruodžio 2013 - 20:30
Hennessy,

iš tiesų labai jauku. Ačiū už vaizdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 21, 12:00)

QUOTE(Danguolė @ 2013 12 21, 13:57)
Mes turim apatinę virtuvės dalį, joje tarpukai tarp skylučių yra 5 cm, o atstumas tarp vyrių skylučių - 70cm.

aciu bigsmile.gif
kadangi nenorejau taip palikt, tai nusipirkau vyrius is paprastos furnituros pardes ax.gif tiko, o tokie mandri kur yra spec imontuojamam saldytuvui tai tokie pat kaip lt ikejoj... bet tiko ir man biggrin.gif tik va jie pigiau toj pardej nei ikejoj cool.gif vieno skirtumas 10lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2013 12 23, 13:21)
Sveikos.
Jei šiuo metu rodo, kad Vilniaus sandėlyje mano staliuko nėra, ar yra koks šansas, kad jis vėliau atsiras? ar visgi dairytis naujo?  unsure.gif

Taip, veliau jis turetu atsirasti 4u.gif bet buna (~20%), kad ir nebebus wink.gif
Atsakyti
O siandien Ikea dirba? smile.gif
Atsakyti