Manau, kad gal tik reiktu koki maza maisiuka uzrist, kur tas batarkiu dekliukas, kad nelytu ant jo
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 18, 15:14)
Manau, kad gal tik reiktu koki maza maisiuka uzrist, kur tas batarkiu dekliukas, kad nelytu ant jo
Bet gali ir ant lempučių vanduo patekti, jos gal nesandarios, turint omeny, kad neskirta naudoti lauke. Plius neaišku, ar atlaikys šalčius, nes vėlgi, jeigu stiklas ar laidai nėra skirti atlaikyti temperatūrų svyravimų, tai gali labai greitai "pareiti". Taigi arba rizikuoti, arba pirkti kažką labiau laukui pritaikyto
QUOTE(Peek-a-boo @ 2013 12 17, 23:55)
Mes turim tokia pilka pirkom su akcija is tu, nukainotu skyriaus pries gerus metus, bet iki siol na, tik nukleckiota kiek, bet cia jau sunaus kalte, ne sofos tikriausiai
QUOTE(grange @ 2013 12 18, 00:44)
pas mus tokia, nu lygtai kad toks pavadinimas bent jau atrodo tai taip, kai seniau buvo mėlyna ir rusva, o dabar atsirado alyvinė ir pilka.
pirkom 2008 m. iki šiol tarnauja, na tik kad apibluko, ir apsikleckiavo, reikia žaiuriai valyti, nes nusiima tik pagalvės, vienintelis minusas. bet vis tempiam, sakau gal reiks keist visai jei teks keist butą. bet ir sėdim /prigulam mes ant jos kasdien.
pats gulėjimo mechanizmas tai aišku dažnai nenaudojamas, svečiams tik, jei atvyksta, bet šiaip tai tikrai ne 2 metams. na nebent, kaip sakau, jei išsitepa,ir nėr kaip išvalyt.
pirkom 2008 m. iki šiol tarnauja, na tik kad apibluko, ir apsikleckiavo, reikia žaiuriai valyti, nes nusiima tik pagalvės, vienintelis minusas. bet vis tempiam, sakau gal reiks keist visai jei teks keist butą. bet ir sėdim /prigulam mes ant jos kasdien.
pats gulėjimo mechanizmas tai aišku dažnai nenaudojamas, svečiams tik, jei atvyksta, bet šiaip tai tikrai ne 2 metams. na nebent, kaip sakau, jei išsitepa,ir nėr kaip išvalyt.
O kaip ji sėdėjimui? Ar patogi? Pradžioj galvojau tokią imti į darbo kambarį, bet labai jau kieta atrodo
As irgi neseniai apziurinejau sofas,bet man jos...
Mama su vyru abu vienu balsu sako atrodo spirsi ir sulus tai ir baigesi paieskos
Nors as manau, jos bus zymiai tvirtesnes uz daugeli is lenku atveztu panasios kainu kategorijos sofas.
Mama su vyru abu vienu balsu sako atrodo spirsi ir sulus tai ir baigesi paieskos
Nors as manau, jos bus zymiai tvirtesnes uz daugeli is lenku atveztu panasios kainu kategorijos sofas.
mes pvz turim tokią, ir ką dvejus metus jau turim, visus vaikų spardymus atlaiko
http://www.ikea.com/...ducts/10087106/
http://www.ikea.com/...ducts/10087106/
QUOTE(Rufi @ 2013 12 18, 18:07)
As irgi neseniai apziurinejau sofas,bet man jos...
Pataisymas - tvirtesnės ne už panašios kainų kategorijos sofas iš Lenkijos ir neva Vokietijos, bet ir daug brangesnes sofas, parduodamas Lietuvoje O tai kokia konkrečiai sofa čia taip atrodo, kad spirsi ir iš karto sulūš? Toje pačioje Ikėjoje labai daug skirtingų kainų kateogorijų sofų (ar odinės Ikėjos sofos už 2-3K irgi nepatvarios atrodo? ). Gal pačios-pačios pigiausios ir atrodo nelabai (man, tarkim, SOLSTA sofa tai tokia abejotinos išvaizdos, nors va žmonės naudoja ir nieko, o ir kur šiais laikais rasi sofą už 400 lt), bet kokie nors Ektorp, Kivik ir pan. - labai smagios, tvirtos ir gerai atrodančios
Labai pasiteisino darziuky prozektoriai prisukami dovanu nuo kaledu senio. Na labai. Penktadieniais zaislu diena, tai maniskiai jau spirga kad nesis. Darzely turbut lazeriu šou bus
o mano vaikam nezinau.... dvi dienas padurniavo su jais ir viskas...dabar guli padeti...
mes baiginejam virtuve susirinkt pora spinteliu buvo su klaustuku, nes reikejo prisitaikyt pagal save, bet pavyko
mes baiginejam virtuve susirinkt pora spinteliu buvo su klaustuku, nes reikejo prisitaikyt pagal save, bet pavyko
As irgi nupirkau dukrai ir jos sunenui, kuris uz ja puse metu vyresnis bus Kaledu senio dovana, ale as gal ju sukti nemoku, man nesviecia
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 19, 12:49)
As irgi nupirkau dukrai ir jos sunenui, kuris uz ja puse metu vyresnis bus Kaledu senio dovana, ale as gal ju sukti nemoku, man nesviecia
Ten reikia mygtuką paspausti
Nu va taip sakant glavnoje znat gde u nego knopka aciu, eisiu tikrinti
QUOTE(Hennessy @ 2013 12 19, 09:11)
Pataisymas - tvirtesnės ne už panašios kainų kategorijos sofas iš Lenkijos ir neva Vokietijos, bet ir daug brangesnes sofas, parduodamas Lietuvoje O tai kokia konkrečiai sofa čia taip atrodo, kad spirsi ir iš karto sulūš? Toje pačioje Ikėjoje labai daug skirtingų kainų kateogorijų sofų (ar odinės Ikėjos sofos už 2-3K irgi nepatvarios atrodo? ). Gal pačios-pačios pigiausios ir atrodo nelabai (man, tarkim, SOLSTA sofa tai tokia abejotinos išvaizdos, nors va žmonės naudoja ir nieko, o ir kur šiais laikais rasi sofą už 400 lt), bet kokie nors Ektorp, Kivik ir pan. - labai smagios, tvirtos ir gerai atrodančios
As kazkuria is KARLSTAD sofu apziurinejau Tai sesti nebuciau drisus pabandyt.
Odines Kivik tikrai grazios, bet uz tokia kaina galima ir kitur neprastesniu tikiu rasti.