Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

gadget3 ,labai sauni suknele thumbup.gif thumbup.gif
Tik as gal koki paprastesni dirziuka deciausi ax.gif ...a gal jo ir visai nereikia?....
Atsakyti
4u.gif

rasa32, reikia reikia, nefoto ji kiek tamsesnė (nesiblicina pasuknė), ir su diržu "surišamos" labiau ta šokoladinė ir pelenų rožinė spalvos. Su kita pasukne dėvima ir be diržo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 sausio 2014 - 11:33
[quote=Ligvita,2014 01 03, 10:49]
user posted image

Ligvita, BE ŽODŽIŲ!
KVAPĄ UŽĖMĖ PAMAČIUS......... JŪS AUKSARANKĖ ORIGINALĖ!!!!!!!!
Gal dar ir schemute pasidalintumėte, arba bent jau nuorodą kur ieškoti šio gėrio... blush2.gif
Atsakyti
Ligvita,Jūsų suknelė puiki 4u.gif ,o aš rodau dar vieną nuotaką

user posted image
Atsakyti
Sveikos, rasau retai, dazniausia tik seile varvinu i jusu grozius beziuredama.. si karta noriu patarimo, ar imanoma nusimegzt is 100% medvilnes suknele, bet ne vasarine. Esme tada, kad kazkada nusipirkai siulus Nako 100% medvilne(rekomenduoja 3-3,5 virbalus), ir svajojau apie rudenine-pavasarine suknia,bet dabar kiek bandau, tai man gaunasi toks kiauras ir skystas tas mezginys, bandau ieskot priezasciu ar rastas netinkamas, ar mezgu per laisvai, ar is principo 100% medvilne skirta tik ploniem vasariniam megztukams ir pan. gal kuri koki pvz turit savo darbelio is tokiu siulu, nes dabar sunku ieskot kai noriu butent is tu siulu megzti. Aciu labai, jei kuri nepatingesit pasidalinti patirtim ir patarimais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2014 01 13, 01:56)
Sveikos, rasau retai, dazniausia tik seile varvinu i jusu grozius beziuredama.. si karta noriu patarimo, ar imanoma nusimegzt is 100% medvilnes suknele, bet ne vasarine. Esme tada, kad kazkada nusipirkai siulus Nako 100% medvilne(rekomenduoja 3-3,5 virbalus), ir svajojau apie rudenine-pavasarine suknia,bet dabar kiek bandau, tai man gaunasi toks kiauras ir skystas tas mezginys, bandau ieskot priezasciu ar  rastas netinkamas, ar mezgu per laisvai, ar is principo 100% medvilne skirta tik ploniem vasariniam megztukams ir pan. gal kuri koki pvz turit savo darbelio is tokiu siulu, nes dabar sunku ieskot kai noriu butent is tu siulu megzti. Aciu labai, jei kuri nepatingesit pasidalinti patirtim ir patarimais  ax.gif  4u.gif

bandyki mazesnio numerio virbalais arba vaseliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2014 01 13, 00:56)
Sveikos, rasau retai, dazniausia tik seile varvinu i jusu grozius beziuredama.. si karta noriu patarimo, ar imanoma nusimegzt is 100% medvilnes suknele, bet ne vasarine. Esme tada, kad kazkada nusipirkai siulus Nako 100% medvilne(rekomenduoja 3-3,5 virbalus), ir svajojau apie rudenine-pavasarine suknia,bet dabar kiek bandau, tai man gaunasi toks kiauras ir skystas tas mezginys, bandau ieskot priezasciu ar  rastas netinkamas, ar mezgu per laisvai, ar is principo 100% medvilne skirta tik ploniem vasariniam megztukams ir pan. gal kuri koki pvz turit savo darbelio is tokiu siulu, nes dabar sunku ieskot kai noriu butent is tu siulu megzti. Aciu labai, jei kuri nepatingesit pasidalinti patirtim ir patarimais  ax.gif  4u.gif

Aš ką tik baigiau dukrai megztinį tik ne iš tokių siūlų,bet iš plonytės medvilnės babinoj. Ji tokia plonutė,kad aš juokiausi,kad čia siuvimo siūlai susukti į didžiulę babiną.Tai megztiniui aš ėmiau 6 gijas medvilnės ir maišiau vieną giją kidmocherio. Labai fainas mezginys gavosi-švelnus minkštas.Man kažkuo primena triušio vilnos mezginį,tik ,aišku,ne toks pūkuotas.
Atsakyti
Keliu temele aukstyn su savo darbuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
DAILI wub.gif įdomu kaip apsirengus atrodytų-ten kaklas toks kitoks lens.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2014 01 21, 10:15)
DAILI wub.gif įdomu kaip apsirengus atrodytų-ten kaklas toks kitoks lens.gif

Tiesus kaklas, oapsirengus pasirodysiu, kai turesiu pasijoni smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Viliute
Nuostabi spalva, suknia wub.gif , ar galetumet pasakyti kiek kamuoliuku ir kokiu siuliuku suejo?
Atsakyti